Potrivit procesului verbal încheiat de agentul constatator Rotaru Bodea Ioan, identificat cu legitimația de serviciu numărul 2084, Veronica Feier din Cluj a fost sancționată cu suma de 100 de lei pentru că și-ar fi parcat autoturismul pe trotuar, pe stradă Dorobanților, incurcand astfel circulația pietonală. Actul constatator a fost completat cu numeroase greșeli. Astfel, în procesul verbal seria de buletin a contravenientului are patru cifre ( 3775), în loc de 6 cifre. Potrivit declarației soțului, doamna Feier nu deține mașînă pe numele sau și nici permis de conducere iar polițistul de la locală nu se află a prima abatere.
„Procesul acesta verbal a fost făcut pe numele soției mele. Numărul asta de mașînă nu ne-a aparținut niciodată. Numărul asta care scrie aici CJ 22 MGI. Scrie în procesul verbal că o fost oprit pe trotuar la numărul 44 Dorobanților. Noi stăm la la 78. De unde o scos ei numărul asta? Că am întrebat-o pe nevasta: Tu ai mașînă pe ascuns și nu știu eu? Ieri dimineață au veni la 7 și o trezit-o pe fiica-mea, când o venit de la serviciu după 24 ore de lucru. Atâta o bătut în ușa până o trezit-o. Procesul verbal îi întocmit acum o luna. Fapta zice că e petrecută în 23.01.2019 la ora 13.30. Nu știu de unde o scos că e mașînă noastră. Asta e fals în acte. Nici nu e completat cum scrie legea. I-o trecut aici 4 cifre la buletin. No. Aici scrie că e întocmit în 24.05.2019 și ieri dimineață la 7 și.., o bătut la ușa că nebunii. Agentul constatator e unul Rotaru Bodea Ioan. O mai făcut o gafă tot asta. Nu e corectă traba. Când am mai greșit, când am pus mașînă pe trotuar că nu am avut unde parcă……. aia am plătit-o. Mașînă mea e din 90, dar nici nu știu al cui e numărul asta din amendă, a declarat soțul femeii amendate.
Potrivit agentului Rotar, Veronica Feier în 23 ianuarie 2019 la ora 13.30 pe stradă Dorobanților la numărul 44, a săvârșit următoarele :
„La dată și ora efectuării controlului am constatat că auto cu numărul de înmatriculare CJ-22-MGI, era parcat neregulamentar pe troturarul de la adresa mai sus menționată stanjenind circulația pietonală din zona. Fapta săvârșită constituie contravenție prevăzută de art……din …sancționată …Contravenientul va achita în termen de 15 zile de la dată primirii presentei, suma de 100 lei. Procesul verbal de constatare a contravenției a fost întocmit în lipsala sediul Poliției Locale”, se arată în document. Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei au afimat că, în acest caz, persoană sancționată poate face contestație la procesul verbal. Cu alte cuvinte, pentru o greșeală a unui agent de poliție locală, clujenii sunt puși pe drumuri să piardă vremea pe la ghișee, pentru a-și susține cauza.