Horoscop TAROT săptămăna 6-11 august 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.
Romania TV
05 aug. 2019, 19:32
Horoscop TAROT săptămăna 6-11 august 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 5-11 august 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:
Horoscop TAROT. BERBEC

Rege de spade

Aceasta carte reprezinta claritatea mentala, puterea intelectuala, autoritatea si adevarul. Regele sta pe tronul sau, cu fata inainte ca si cand ar fi pregatit sa se confrunte cu orice ii aduce viata. Tine spade in mana dreapta, mana constiintei, a mintii rationale. Manerul spadei este indreptat spre stanga, partea subcontientului, a mintii intuitive. Acest lucru simbolizeaza hotararea regelui, dar si flexibilitaea sa. Cand are de luat o decizie pe baza puterilor intelectuale, el isi lasa si intuitia sa lucreze. Regele poarta o tunica albastra, simbolul dorintei de cunoastere spiritual, si o mantie purpurie, simbolul compasiunii si intelectului. Spatele tronului este decorat cu fluturi (care simbolizeaza transformarea), luna in crestere si un inger in propierea urechii stangi, ca si cand i-ar spune ce sa faca.

Copacii din spatele sau nu dau senzatia de miscare, ceea ce inseamna ca norii s-au risipit si situatia s-a stabilizat. Vantul  prezent in celelate set de carti cu spate pare ca s-a domolit si ofera senzatia de stabilitate si claritate si de mai putin confuzie sau schimbari de stare.
Horoscop TAROT. TAUR

Puterea

Aceasta carte simbolizeaza puterea, curajul, persuasiunea, influenta compasiunea. Cartea intruchipeaza o femeie care loveste usor fruntea si maxilarul unui leu. Desi este cunoscut pentru ferocitatea sa, pare ca femeia a calmat bestia gratie energiei sale pline de iubire. Leul este simbolul pasiunii salbatice, a dorintei, iar femeia demonstreaza ca instinctul animalic si pasiunea salbatica pot fi exprimate in maniere pozitive, cu ajutorul fortei interioare. Femeia nu foloseste forta sau pedeapsa, ci domina Leul prin putere interioara si control subtil.

Femeia poarta o rochie alba, simbol al puritatii spiritului, precum si o centura si o coronita din flori, care reprezinta expresia naturii in cel mai frumos si complet mod. Deasupra capului este simbolul infitinului, ceea ce simbolizeaza potentialul si intelepciunea infinite.
Horoscop TAROT. GEMENI

4 de bate

Aceasta carte aduce vestea unui eveniment important care va fi mai distractiv decat iti imaginai. Te vei distra, te vei simti bine. Afacerile vor fi si ele la un nivel satisfacator. Vei fi mandru de tine, iar ceilalti iti for aprecia eforturile. Aceasta este o carte pozitiva si iti arata si ca ar trebui sa iti pastrezi mintea limpede. Sa te distrezi mai mult, chiar daca esti in faza de acumulare, in care n-ai cules inca toti laurii victoriei. O alta semnificatie ar fi ca este posibila o schimbare a resedintei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Lucrul care anunță un AVC ischemic. Trebuie să suni la Salvare dacă ai acest simptom
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se lansează o nouă monedă în România. se întâmplă chiar luni, 9 septembrie
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Cristina Ich e istorie. Pițurcă Junior s-a afișat cu o altă femeie
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Incendiu de proporții în Maramureș. Pompierii au evacuat zeci de persoane din locuințele aflate în zona de risc
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Înjunghiere într-un hotel din vestul Germaniei după un scandal pe fondul unui zgomot excesiv
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...