Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 7 AUGUST 2019. Zi norocoasa ce apare doar o data la 12 ani!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 7 AUGUST 2019; Soarele in Leu este in aspectul astral trigon cu Jupiter in Sagetator, iar acesta este unul din cele mai bune cu putinta. Trigonul este cel mai bun aspect astral dintre doua planete care astfel isi unesc efectele benefice, rezultand un mai mare bine pentru noi. Iar Soarele si Jupiter sunt doua planete ce ne definesc personalitatea, prosperitatea, norocul, lumina, oportunitatea. Astazi este, asadar, o zi super-norocoasa. Cerurile se deschid, Cosmosul ne presara abundenta. Bunatatile si bogatiile sunt aici pentru a fi luate. Si este doar inceputul. Maine Jupiter va face trigon si cu Venus, planeta relatiilor, iubirii si banilor. Iar de duminica, Jupiter iese din retrograd dupa 4 luni. In sfarsit, iese soarele pe strada noastra !
Romania TV
06 aug. 2019, 20:07
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 7 AUGUST 2019. Zi norocoasa ce apare doar o data la 12 ani!

Doar de doua ori pe an are loc acest trigon datator de viata si de mult bine dintre Soare si Jupiter.

Si doar o data la 12 ani ambele astre sunt in zodia pe care o conduc atunci cand se intalnesc in trigon, asa cum este astazi, cu Soarele in Leu, acasa la el, iar Jupiter in Sagetator, acasa la el. Daca ai asteptat sa apara momentul potrivit sa lansezi ceva, aceasta este ziua. Daca ai dorit sa faci un pas curajos in fata, aceasta este ziua.

Jupiter este in deplinatatea fortelor de a ne livra tot ce este mai bun, toate recompensele dupa care tanjim de 4 luni de cand el a intrat in retrograd. Ne bucuram in avans pentru norocul pe care il vom atrage de duminica incolo. Profita si tu de acest moment de aur !

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Abilitatile tale intuitive sunt la cote maxime azi cu ajutorul energiei norocoase data de trigonul dintre Soare si Jupiter, eveniment ce are loc o data la 12 ani in aceasta conjunctura. Tu esti oricum o persoana sensibila la modul general, dar astazi esti in stare sa captezi gandurile, sentimentele, dorintele altora chiar si care trec pe langa tine pe strada. Evident ca poti capta si mesajele ce ti se transmit din Univers, prin intuitia crescuta. Nu lasa aceasta oportunitate sa treaca degeaba pe langa tine. Fii pe faza la orice vine nou in mintea ta si iti da stare de bine, entuziasm, speranta. E o ghidare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca te intereseaza in mod deosebit orice tine de spatiul in care locuiesti, astazi este o zi perfecta sa iti faci planuri pentru asta. Fie ca e vorba de infrumusetarea actualului spatiu, de aerisirea lui, de curatarea lui energetica, de o renovare, fie ca te gandesti la o noua locuinta, foloseste actuala aliniere planetara extrem de benefica. Nu face totusi schimbari cheie sau nu lua decizii fara sa ii consulti si pe ceilalti oameni care traiesc in acelasi spatiu, ca sa te asiguri ca ce vezi tu a fi bine este si binele lor.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mintea ta este imputernicita ca niciodata si poti fi efectiv izbit de valuri de inspiratie care iti par asa de puternice incat iti par a fi revelatii. Acest lucru se datoreaza si energiei norocoase data de trigonul dintre Soare si Jupiter, eveniment ce are loc o data la 12 ani in aceasta conjunctura. O intrebare totusi este importanta pentru tine azi : sa te implici in toate acele idei extraordinare care te domina acum sau mai bine sa le retii dar sa mai astepti linistit o vreme ca sa actionezi cand sunt energii mai linistite ? Vise salbatice iti danseaza prin cap. Nu fii reticent sa mai astepti daca simti ca e o idee buna, ca sa vezi care dintre ele sunt pentru tine si care nu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Lucrul care anunță un AVC ischemic. Trebuie să suni la Salvare dacă ai acest simptom
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se lansează o nouă monedă în România. se întâmplă chiar luni, 9 septembrie
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Cristina Ich e istorie. Pițurcă Junior s-a afișat cu o altă femeie
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Incendiu de proporții în Maramureș. Pompierii au evacuat zeci de persoane din locuințele aflate în zona de risc
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Înjunghiere într-un hotel din vestul Germaniei după un scandal pe fondul unui zgomot excesiv
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...