Noi informaţii în Cazul Caracal. Familia Luizei Melencu cere daune morale de sute de mii de euro

Apar noi detalii din cazul Caracal. Se pare că familia Luizei Melencu cere daune morale în acest caz cu adevărat şocant. Anunţul a fost făcut recent.
Filip Stan
07 aug. 2019, 13:24
Noi informaţii în Cazul Caracal. Familia Luizei Melencu cere daune morale de sute de mii de euro

Familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a dispărut în luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, cere daune morale de 300.000 de euro și a depus la DIICOT o solicitare în acest sens, au declarat pentru HotNews.ro surse din anchetă.

Conform surselor citate, solicitarea a fost depusă la DIICOT în urmă cu aproximativ o săptămână, mama și bunicul Luizei Melencu cerând daune morale de 300.000 de euro.

„Cer despăgubiri morale de 300.000 de euro de la inculpat. Cererea este depusă de aproximativ o săptămână de către mama și bunicul tinerei, care s-au constituit părți civile. Ei au această calitate în dosar, nu pe cea de martor”, au declarat sursele citate.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut de acasă în luna aprilie, după ce a fost luată „la ocazie”. Suspectul, Gheorghe Dincă, a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra, în vârstă de 15 ani. În ultimele două zile, anchetatorii au făcut verificări și la marginea unei păduri unde Dincă a susținut că a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost găsite fragmente osoase, dinți și cenușă. DIICOT a anunțat marți că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

Avocatul Tonel Pop a anunţat miercuri că anchetatorii au găsit un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dincă a sunat familia Luizei, după dispariţia fetei.

„Informaticienii desfăşoară la faţa locului expertiza informatică. A fost găsit şi se expertizează, respectiv se copiază datele, dintr-un alt telefon ce aparţine lui Dincă. Al patrulea telefon. Este vorba despre un telefon şi o cartelă pe care Dincă le-a folosit în momentul în care a sunat familia Luizei. Organele au reuşit să depisteze acest telefon la o familie. Se descarcă datele şi de pe acest mediu de stocare”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Avocatul a mai spus că specialiştii DIICOT vor efectua joi o expertiză în cazul celor trei telefoane, unui laptop şi unui aparat foto, găsite anterior în locuinţa lui Gheorghe Dincă.

„Informaticienii DIICOT procesează datele pentru a putea fi deschise mâine. Există nişte software care le prelucrează pentru a putea fi deschise. S-ar putea ca DIICOT să iasă într-o conferinţă de presă să vă explice din ce categorie sunt acele date. (…) A sosit şi telefonul Alexandrei, care nu a fost expertizat din punct de vedere informatic, ci numai probele biologice. Este în lucru la informaticieni”, a precizat Pop.

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Locul în care plouă cu diamante. Gigantul înghețat care îi fascinează de ani întregi pe oamenii de știință
Capital.ro
Alertă totală în Ungaria. Pericol imens pe Dunăre. Militarii au fost mobilizați
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Pensionarii au primit sume mult mai mici decât trebuia! Când vor primi diferențele
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Vine vara din nou? Prognoza meteo pentru următoarea lună
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Motivul pentru care Victor Slav a părăsit-o pe Selina. Ce s-a întâmplat la Asia Express 2024, de fapt
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei pensie alimentară. Cum s-a descurcat soprana
Capital.ro
Dispar banii cash? Ce se întâmplă cu plata în numerar. S-a dat ordin la bănci
StirileBZI
Ce adeverinţe sunt necesare pentru „mica recalculare” a pensiilor! Marius Budăi a venit cu precizări
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Iran renunță la presiuni asupra purtării voalului islamic, dar amenințările lecțiilor mai dure persistă
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...