Simona Halep a abandonat meciul cu Marie Bouzkova din cauza unei accidentări

Simona Halep, locul 4 mondial, a abandonat meciul cu Marie Bouzkova (Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentări la tendon.
Filip Stan
10 aug. 2019, 03:54
Simona Halep  a abandonat meciul cu Marie Bouzkova din cauza unei accidentări

UPDATE. Halep a abandonat la Rogers Cup. După 20 de minute, Halep era condusă cu 4-0 în primul set însă a reuşit să egaleze, dar a pierdut setul cu 4-6, după 46 de minute.

Apoi, jucătoarea română a decis să se retragă, după ce a cerut intervenţia medicului, ea acuzând dureri la un tendon.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 60.455 de dolari şi 190 de puncte.

Simona Halep era deţinătoarea trofeului.



Simona Halep – Marie Bouzkova live video online. Simona Halep va juca în sferturile de finală, contra cehoaicei Marie Bouzkova, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4:00. Sportiva de 21 de ani din Cehia a avut numai cuvinte de laudă la adresa campioanei noastre, înainte de meciul direct.

Simona Halep – Marie Bouzkova live Digi Sport 2

„Mă aştept la un meci foarte greu cu Simona. Eu o să dau ce am mai bun. Ştiu că Simona este o foarte mare luptătoare şi o mare campioană, va fi un privilegiu să împart terenul cu ea şi voi da ce am mai bun”, a spus Marie Bouskova în exclusivitate pentru Digi Sport.

Bouzkova a fost nevoită să joace în calificări, unde a trecut de sârboaica Jovana Jaksic şi americanca Sachia Vickery, pentru a pătrunde pe tabloul principal.

Simona Halep – Marie Bouzkova LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT| Marie Bouzkova are o finală WTA 125K

Marie Bouzkova are 12 titluri ITF, în 16 finale jucate, iar în acest an a jucat prima finală la un turneu WTA 125K, la Guadalajara, unde a fost învinsă de rusoaica Veronika Kudermetova.

Cehoaica a mai ajuns la începutul anului în optimile turneului Premier de la Brisbane, unde pornise tot din calificări.

Simona Halep – Marie Bouzkova LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT | Simona, favorita bookmakerilor

Simona Halep i-a convins pe bookmakeri, după evoluția din meciul cu Svetlana Kuznetsova (6-2, 6-1), din optimile de la Rogers Cup. Românca de 27 de ani e principala favorită la câștigarea trofeului, având o cotă de 4.50.

La egalitate cu ea se află Serena Williams, iar Karolina Pliskova are o cotă de 5 la ridicarea trofeului. Naomi Osaka (6), Elina Svitolina (7), Bianca Andreescu (10), Sofia Kenin (12) și Marie Bouzkova (22) sunt celelalte jucătoare rămase în competiție.

Simona Halep are de apărat 900 de puncte la Rogers Cup, după victoria de anul trecut. Acesta este primul turneu la care participă Simona după triumful de la Wimbledon.

Simona Halep – Marie Bouzkova LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT | Planurile Simonei

Chestionată cum este cu partea fizică, mai ales că a revenit în circuit după o pauză ceva mai lungă, peste două săptămâni, Halep a replicat: ”Mă simt puțin obosită, pentru că am revenit după o pauză lungă și sper să joc mai bine de acum înainte.

Cât despre calificare, e foarte bine că sunt iar în sferturi, îmi place foarte mult să joc aici și sper să repet evoluțile mele bune și în acest an și să merg până la capăt”, a spus Simona Halep.

Grație acestui succes, Simona Halep, dublă campioană la Rogers Cup, în 2016 şi 2018 (de fiecare dată la Montreal), şi-a asigurat un cec de 60.455 dolari şi 190 de puncte WTA.

Simona Halep Rogers Cup | ”Simo” e jucătoarea lunii iulie

Simona Halep a fost votată cea mai bună jucătoare din circuitul profesionist feminin în luna iulie, într-un sondaj realizat pe site-ul WTA, după ce a câştigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Halep le-a depășit în clasamentul final pe americanca Serena Williams, cea pe care a învins-o în finală, pe letona Anastasija Sevastova şi pe elveţianca Jil Teichmann.

În ceea ce privește lunile precedente în circuitul WTA, favoritele au fost japoneza Naomi Osaka în ianuarie, elveţianca Belinda Bencic în februarie, australianca Ashleigh Barty în martie şi iunie, cehoaica Petra Kvitova în aprilie şi olandeza Kiki Bertens în mai.

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!