CRAIOVA – SEPSI 0-1. Oltenii, eşec după eşec pe toate planurile. Fanii i-au cerut demisia lui Papură

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii I.
Filip Stan
11 aug. 2019, 09:01
CRAIOVA - SEPSI 0-1. Oltenii, eşec după eşec pe toate planurile. Fanii i-au cerut demisia lui Papură

UPDATE. Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat duminică seară, după meciul cu Sepsi, scor 0-1, că formaţia olteană ar fi meritat măcar să înscrie, dar nu a avut şansă.

“Echitabil ar fi fost să nu primim gol. Echipa adversă nu a avut niciun şut şi a înscris. Chiar nu am avut şansă în seara asta. Meritam cel puţin să înscriem. Pe ultimele 20 de minute din puncte de vedere fizic nu mai aveam nicio reacţie. Am jucat zece meciuri într-o lună şi asta se resimte. Indiferent cât îţi doreşti un mai ai aceeaşi reacţie. Vrei să revii şi nu mai ai forţă fizică, eşti în faţa porţii şi nu mai eşti lucid”, a spus Papură la Look Plus.

Referitor la faptul că fanii i-au cerut demisia la partida cu Sepsi, tehnicianul a afirmat că va analiza situaţia. “Nu înţeleg de ce această ostilitate pentru cineva care a jucat pentru Universitatea Craiova. Voi analiza şi sper să iau cea mai bună decizie”, a declarat el.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii I.

Golul a fost marcat de Goran Karanovic, în minutul 81.

CRAIOVA – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE. După înfrângerile consecutive cu FC Hermannstadt şi AEK Atena, Corneliu Papură le cere jucătorilor Craiovei să facă orice pentru o victorie cu Sepsi, pe teren propriu. Echipa din Sfântu Gheorghe e neînvinsă în primele patru etape, în care are patru egaluri.

„Oricum ar fi, trebuie să câştigăm cele trei puncte. Să nu credem că suntem mai buni pe hârtie şi să intrăm relaxaţi”, a declarat antrenorul oltenilor, Corneliu Papură.

CRAIOVA – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE. 

U Craiova – Sepsi (18:00, Digi Sport 1). Echipe probabile

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Kelić, Bancu – Ivanov, Mateiu, V. Constantin – Bărbuţ, Fortes, Vătăjelu.

Sepsi: Fejér – Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ștefan – Vaşvari, Velev – Flores, M. Ştefănescu, Carnat – Karanovic.

Arbitri: George Rădulescu – Marius Nicoară şi Gabriel Stroe.

CRAIOVA – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE. Statistic, Craova stă mai bine la meciurile directe

Cele două echipe s-au mai întâlnit în Liga I de șase ori, de patru ori au câştigat alb-albaștrii, un joc s-a terminat cu victoria covăsnenilor, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Prima confruntare a avut loc pe 19 septembrie 2017, Sepsi – „U“ Craiova 2-3. Acesta a fost şi meciul cu cele mai multe reuşite.

Singurul succes din contul vizitatorilor din această rundă s-a consemnat pe 29 iulie 2018, Sepsi OSK – U Craiova 1-0. Deşi s-a înscris doar o singură dată, Birahima Tandia în minutul 61, partida a fost una spectaculoasă, cu 13 şuturi spre poartă expediate de cele două formaţii.

Unicul rezultat de egalitate s-a înregistrat pe 9 noiembrie 2018, U Craiova – Sepsi OSK 1-1, marcatori Burlacu, respectiv Karnitski. În acest joc, printre remarcaţi a fost şi Bela Fejer, portarul oaspeţilor apărând un penalty.

Cea mai recentă întâlnire directă: 29 aprilie 2019, U Craiova – Sepsi OSK 1-0, gol înscris de Alexandru Cicâldău.

 

Mediile de vârstă ale celor două loturi: U Craiova – 24 ani şi 3 luni; Sepsi OSK – 25 ani şi două luni.

19 jucători a folosit „U“ Craiova în primele patru etape, dintre care cinci sunt născuţi după 1 ianuarie 1998.

Sepsi OSK s-a bazat pe 20 de fotbalişti, dintre care 10 sunt străini, informează LPF.

CRAIOVA – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE. Duelul antrenorilor

Instalat pe final de sezon 2018/2019, Corneliu Papură continuă pe banca Științei şi în ediţia curentă. Palmaresul său în Liga I arată astfel: 9 jocuri, 5 victorii, 4 înfrângeri. El este un nume important din istoria Craiovei de după Revoluţie, în tricoul căreia a câştigat Cupa României în sezonul 1992/1993.

De partea cealaltă, Csaba Laszlo are 55 de ani și a debutat la statul acestui sezon în cea mai importantă competiţie fotbalistică din România. De-a lungul carierei, acesta le-a mai antrenat, printre altele, pe Ferencvaros, FC Sopron, Charleroi, naţionala Lituaniei, MTK Budapesta şi Dundee United.

CRAIOVA – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE. George Rădulescu arbitrează astăzi

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada care va oficia pe „Ion Oblemenco“ abia în această dimineață. Astfel, centralul întâlnirii va fi George Rădulescu (București), ajutat de asistenții Marius Nicoară (Severin) și Gabriel Stroe (Pitești) și de rezerva Andrei Florin Chivulete (București).

Observator pentru arbitraj a fost desemnat Aron Huzu (Sibiu), iar LPF l-a delegat pentru acest joc pe Romulus Chihaia (București).

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!