Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 13 AUGUST 2019. A inceput Uranus retrograd si urmeaza Luna plina! Pregatiti?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 13 AUGUST 2019; dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retrograda pana in ianuarie 2020, o data cu prima zi cu Jupiter iesit din retrograd, azi ne tragem sufletul si stam mai linistiti sub obladuirea Lunii in Capricorn.
Romania TV
12 aug. 2019, 20:24
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 13 AUGUST 2019. A inceput Uranus retrograd si urmeaza Luna plina! Pregatiti?

Sa o luam mai usurel mai ales ca joi avem Luna plina in Varsator si deja simtim cum se construieste energia pentru acest eveniment. Capricornul adora sa se urce pe cele mai mari inaltimi si acolo apartinem si noi azi, undeva unde sa ne simtim in varf de lume, mandri, realizand ceva care ne da satisfactie. Ramai la altitudine ridicata toata ziua cu mintea ta, dar nu privi de sus oamenii.

Capricornul este o zodie serioasa deci gandeste-te si tu care este cel mai serios subiect pentru tine acum care te preocupa si te face sa te simti prea serios.

Poate ca nu sunt multe pe care le poti face ca sa schimbi unele fapte deci renunta sa crezi ca depind doar de tine circumstantele si mai bine stai in stare de contemplare tacuta si fa progres la ceea ce este deja in miscare, nederanjat.

Diseara, Luna intra in vizionarul Varsator deci vei fi pregatit sa ai o noua abordare de viitor la indemana mintii. Orice ai avea acum in minte, Varsatorul te ajuta sa iti amintesti ca viata se traieste alaturi de oameni, deci implica-ti prietenii, familia alaturi de tine. Varsatorul este despre a construi o comunitate de oameni care gandesc la fel ca tine. Si aici va fi Luna plina de joi. Plus ca Varsatorul este coordonat de Uranus proaspat retrograd de ieri. Sunt, deci, zile speciale.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Lasa copilul din tine sa iasa putin la joaca azi, Berbecule. Reintoarce-te la starea primara de inocenta cu care ai inceput aceasta viata. Unele din cele mai importante lectii ale vietii sunt cele pe care le-ai invatat cand erai copil si iti folosesc si azi. Revino la acea stare a mintii si imbratiseaza simplitatea vietii asa cum o experimentai si atunci. Viata este complicata pentru ca o facem sa fie asa. Reaminteste-ti cum era sa traiesti fara griji si retraieste asa din nou. Macar azi!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Incearca sa nu fii ca o scandura blocata in noroi azi, Taurule. Alti oameni nu ai nici timp si nici chef sa dedice timp ca sa te scoata de unde singur alegi sa intri. Ia initiativa. Daca vrei sa te simti bine, creaza-ti starea de bine din orice te bucura. Daca esti in situatii care nu iti plac, iesi din ele, nu te lamenta asteptand salvatori. Cea mai importanta parte din rezolvarea ecuatiei este atitudinea ta. Alti oameni pot simti natura ta geloasa, deci nu incerca sa pacalesti pe nimeni. Lasa pe fiecare sa isi traiasca viata iar tu concentreaza-te pe a ta.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fii un pic mai egoist azi, Geamanule. Fii sincer si direct cu privire la ceea ce vrei. Nu are niciun sens sa te ascunzi dupa tufisuri doar pentru ca doresti sa menajezi pe cineva si sa nu ii ranesti sentimentele. Faci tuturor un mare favor punand totul clar pe masa discutiei. Abtine-te sa joci jocuri mentale ca sa vezi cat de mult poti rasuci mintile altora pentru ca asemenea actiuni pot veni mai tarziu sa iti plateasca o moneda inapoi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
INTERZIS pentru românii care stau la curte. NU ai voie să faci asta în fața casei
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Ion Țiriac s-a răzgândit. Ce se întâmplă cu premiile promise medaliaților olimpici
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
A murit cea mai iubită și frumoasă actriță. A fost o femeie uimitoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Carlos Yulo va primi casă, bani și ramen gratis pentru aurul olimpic
MediaFlux
AVERTISMENT pentru pensionari. Șeful Casei de PENSII explică o mare GREȘEALĂ
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?