Anunţ ŞOCANT făcut de Rădoi: „Fetele sunt moarte. Era presiune mediatică, s-a speriat şi le-a lichidat”. Cine ar putea fi complicii

Omul de afaceri Remus Rădoi, patron al mai multor companii de securitate din Caracal, este convins că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt moarte. El trebuia să fie audiat vineri, dar acţiunea a fost amânată a doua oară.
Filip Stan
16 aug. 2019, 06:52
Anunţ ŞOCANT făcut de Rădoi:

Omul de afaceri Remus Rădoi s-a prezentat, vineri, la sediul Poliției Caracal, însă audierea a fost din nou amânată, deoarece procurorul care urma să discute cu el nu se afla în instituție. Rădoi spune că a adus documente pentru a-și susține acuzațiile, conform România TV.

„Am fost informat că domnul procuror nu a ajuns incă și că ar putea ajunge în jur de ora 14. Din păcate, trebuie să plec, la 14-15 ar trebui să fim în București, avem afaceri, nu suntem bugetari. Probabil o să se reprogameze. Am venit la ora convenită cu dânșii. Am fost contactat în dimineața zilei de astăzi și mi s-a spus că în jur de ora 11 o să fie. M-am prezentat, iată că s-a amanat din nou. Aveam (documente, n.r.) însă urmează să vedem ce vor dânșii să discutăm, eu eram pregătit cu toată paleta”, a declarat Remus Rădoi, la ieșire din sediul Poliției Caracal.

Potrivit acestuia, are mult mai multe mesaje cu polițiștii: „Mesajele sunt mult mai multe față de cele pe care le-am arătat la presă. Se referă la multe alte situații în care noi am sprijinit organele de anchetă. Am păstrat și inregistrarile cu victimele care au dat declarații la DIICOT, pentru că aveam o suspiciune, lucruri nu se legau”.

Audierea omului de afaceri Remus Rădoi a mai fost amânată și în 13 august. Anchetatorii i-au comunicat bărbatului la acel moment că vor reveni cu o dată când va fi întrebat despre modul în care a ajutat polițiștii când a dispărut Alexandra Măceșanu.

Omul de afaceri Remus Rădoi e așteptat la Poliția Caracal pentru audieri. Acesta a fost chemat să dea explicații privind solicitarea fostului comisar -șef al IPJ Olt Nicolae Alexe de a găsi mașina lui Gheorghe  Dincă.

„Studiind profilul criminalului pare-se că la momente de criză ar fi capabil să scape de victimă, în condițiile în care victima arată clar o lipsă de cooperare și capacitatea de a da informații către organele de anchetă în cazul în care ar fi scăpat de la dumnealui.

Declaraţie-ŞOC: „Fata nu e omorâtă! Am văzut trei maşini în spatele casei, fata a fost transferată într-una din ele” VIDEO

Or, în situația în care se pornise deja acea presiune mediatică, probabil criminalul a simțit pericolul și a trecut la lichidarea ei”, a spus Remus Rădoi la Antena 3.

Remus Rădoi nu exclude ca Gheorghe Dincă să fi avut complici.

„Având în vedere trecutul dumnealui și faptu că se pare că pe zona Italia a acționat într-o formă de grup organizat, e adevărat restrâns, este posibil ca și aici să fi avut terțe persoane cu care conlucra, dar momentan date certe nu există”, a adăugat Rădoi pentru sursa citată.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Apa îmbuteliată din România, printre cele mai scumpe din Europa
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'