Horoscop Minerva Septembrie 2019. Există schimbări puternice şi oportunităţi de schimbare a vieţii. Previziuni complete

Horoscop Minerva Septembrie 2019. Urmează o lună cu multe evenimente pentru toate semnele zodiacale. Unii dintre noi se reinventează, alții vindecă răni foarte vechi. Este important să facem tot posibilul pentru a ne menține pe linia de plutire. Optimismul este cuvântul cheie al lunii. Iată ce ne rezervă astrele în luna sptembrie!
Filip Stan
30 aug. 2019, 11:17
Horoscop Minerva Septembrie 2019. Există schimbări puternice şi oportunităţi de schimbare a vieţii. Previziuni complete

Horoscop Minerva Septembrie 2019

Berbec. Pe măsură ce intri în septembrie, te simți creativ, pasional, îndrăzneț, spontan și viața te îndeamnă să-ți urmezi inima. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Taur. Pe parcursul lunii septembrie, crește sentimentul de siguranță, de apartenență, recâștigându-ți încrederea interioară și înveți ceea ce ai nevoie cu adevărat pentru a te simți confortabil în pielea ta și pentru a străluci în lumina ta interioară. Citește horoscopul zodeiei tale pentru luna septembrie.

Gemeni. Vezi lumina și câștigi perspective în calea ce o ai de urmat. Fii curios, cum ești de obicei, deschis la mintea, creativ, îndrăzneț și spune ce-ți dorești fără a avea așteptări prea mari pentru că poți face alegeri inteligente. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Rac. Ai multe de oferit, de iubit și de împărtășit – abilitatea ta de a ajuta în nevoi din inimă, tuturor celor care te interesează și de a face din această lume un loc mai bun este acel dar atât de prețios și de neprețuit pentru tine. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Leu. Așteptați-vă la o mulțime de oportunități pentru aventură, romantism, creativitate, explorarea pasiunii dvs., descoperirea dorințelor pe care nu știați că le aveți. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Fecioară. Ai încredere în intuiția ta și îndrăznește să-ți recunoști dorințele și secrete subconștiente. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Balanță. Cu conjuncția Venus-Mercur, vei găsi un cerc. Privește înapoi – îți va aduce cunoștințe despre lecțiile actuale de viață. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Scorpion. Ești clar în ceea ce privește obiectivele proprii, astfel încât să nu te îndepărtezi nici de cursul evenimentelor și nici să pierzi din vedere valorile. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Săgetător. Jupiter marchează o fază de revizuire, aliniere cu busola interioară și de ghid în călătoria ta interioară de descoperire de sine pentru o mai mare conștientizare. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Capricorn. Există schimbări puternice și oportunități de schimbare a vieții în sepembrie – financiar dar și în viața particulară; mai ales în cea care implică atât intimitate, cât și bani și poate chiar și unele moșteniri. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Vărsător. Adevărul este că tu, abia ai arătat adevărata față a potențialului tău. Dar cum se spun, nu este pentru cine nu te cunoaște, ci pentru cei care te știu. Și se arată a fi o stare de cursă lungă. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Pești. Ai putea începe prin a-ți găsi un nou loc de muncă, un proiect, un regim de sănătate sau a deprinde o nouă obișnuință. Citește horoscopul zodiei tale pentru luna septembrie.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 4 august 2024. Bani cu nemiluita pentru Fecioară
Capital.ro
Obligatoriu pentru șoferi. Nu pot circula dacă nu lipesc asta pe mașină
Playtech.ro
Se verifică OBLIGATORIU buletinele de identitate. Legea este oficială acum în România și...
DailyBusiness
România vizează aderarea la OCDE în 2026. Secretarul general al Guvernului: „Este cel mai important obiectiv de țară”
Adevarul
Locul din București în care o friptură de porc costă 14 lei, iar supa sub 8 lei. „E fragedă, gustoasă și sățioasă” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Cea mai simplă formulă de calcul a pensiei. Afli imediat cât vei câștiga
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Iulia Vântur, amanta lui Bogdan Vlădău?! Gina Chirilă a spus TOT 😲 'Am zis să fiu total sinceră'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii
Capital.ro
Regula de care cei cu casa la curte trebuie să țină cont. Păstrează o distanță de 6 metri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Marea Britanie Intensifică Pregătirile pentru Evacuarea Cetățenilor din Liban în Contextul Escaladării Tensiunilor Regionale
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ la ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?