Arnold Schwarzenegger confirmă că va juca într-un remake al filmului „Conan Barbarul”

Actorul Arnold Schwarzenegger a confirmat informaţia potrivit căreia va interpreta rolul principal într-un remake al filmului "Conan Barbarul/ Conan the Barbarian" (1982).
Romania TV
15 oct. 2012, 13:42
Arnold Schwarzenegger confirmă că va juca într-un remake al filmului

Starul american în vârstă de 65 de ani a spus că va face acest rol imediat după ce va încheia filmările pentru viitorul lui proiect cinematografic. Totodată, el speră că John Milius, scenaristul filmului original, va fi implicat în producţia acestui remake, informează contactmusic.com.

„Am avut deja mai multe runde de discuţii, întrucât acesta este un proiect care îmi este foarte drag. Trebuie să filmez mai întâi pentru «Ten», regizat de David Ayer, iar apoi mă voi concentra pe remake-ul pentru «Conan Barbarul». Rămâne de văzut cine îl va regiza şi dacă John Milius va scrie scenariul”, a declarat Schwarzenegger pentru site-ul MadMovies.com.

Fostul guvernator al statului american California a recunoscut recent că îşi doreşte să joace în remake-uri ale unora dintre filmele de acţiune care l-au făcut celebru, devenite clasice ale genului, precum „Terminator”, „Gemenii/ Twins” şi „Minciuni adevărate/ True Lies”.

Arnold Schwarzenegger se află în prezent în Marea Britanie, într-un turneu de promovare a biografiei sale, „Total Recall”.

Starul american de origine austriacă intenţionează, totodată, să colaboreze cu Justin Lin pentru a scrie scenariul pentru „Terminator 5”, un film a cărui acţiune se desfăşoară într-un univers paralel, potrivit site-ului DenOfGeek.com.

Arnold Schwarzenegger a putut fi văzut recent pe marile ecrane în pelicula „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”, în care a jucat alături de alte staruri ale filmelor de acţiune, precum Jean-Claude Van Damme şi Sylvester Stallone.

 Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, a anunţat în 2011 că îşi va relua cariera artistică. Schwarzenegger a declarat în februarie 2011 că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, „The Governator”.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Datele persoanele ale sportivilor israelieni pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 divulgate pe reţele sociale
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!