Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 6-8 septembrie 2019. Luna în Săgetator te favorizează sau nu?

Iata horoscopul weekend de dragoste 6-8 septembrie 2019 , primul weekend al toamnei aflat in continuare sub influenta celei mai benefice Luni Noi a anului, cea din 30 august. Insa nu doar ca suntem in continuare ajutati astral prin aceasta lunatie, dar Luna este in Sagetator tot weekendul. Aceasta gazda care e Sagetatorul are surprize pentru fiecare. Sa le aflam!
Filip Stan
05 sept. 2019, 19:45
Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 6-8 septembrie 2019. Luna în Săgetator te favorizează sau nu?

Dragostea este este emotia primordiala a fiintei umane iar Luna este astrul ceresc ce „raspunde” si ne coordoneaza emotiile si are un puternic cuvant de spus pentru felul in care manifestam, atragem si traim iubirea.

Jupiter, planeta norocului, este direct in Sagetator dupa 4 luni de retrograd, iar Luna este tot in Sagetator.

Luna inseamna instinct, Sagetatorul este insetat dupa experiente proaspete, deci aceste zile sunt ideale sa iti asculti instinctul si sa o iei din loc, fara sa fii singur si chiar sa parcurgi distante mari.

Adevarul curge usor si uneori cade ca un bolovan. Este un timp excelent sa spui lucrurilor pe nume pentru ca o poti face fara greutate si cu entuziasm, fara blocaje emotionale si cu multa sinceritate.

Starea de spirit ne este ridicata si joviala, prietenoasa ideala pentru a socializa, a calatori si a studia in mod activ. Energia inspira vitalitate fizica fapt ce ne ajuta sa combatem inertia. Poti simti ca vrei sa mergi pe jos undeva in loc sa iei masina, de exemplu.

Daca apare orice fel de problema cat timp Luna e in Sagetator, atmosfera ajuta sa poti vedea imaginea de ansamblu si sa realizezi de ce se intampla ceea ce se intampla, care pare a fi planul pe termen lung pentru viata ta.

Cand ai acest tip de abordare, dintr-o data te expandezi in viata ta, ti se schimba filozofia despre lume, exact specialitatea Sagetatorului.
Sagetatorul inseamna miscare, spirit aventurier si neobosit in a experimenta viata asa cum este ea. Asta ne pune automat si in modulul de asumare de riscuri. Iti va placea mult mai mult sub acest tranzit sa mergi pe jos mult, sa mergi cu bicicleta, sa calaresti, sa faci sporturi fel si chip. Daca te simti blocat emotional, mersul la sala te va ajuta mult si iti va da un sentiment de realizare si implinire. Datorita acestui impuls de a fi activ, te poti enerva daca ai de facut sarcini banale de zi cu zi. Fa-le daca trebuie, insa asculta muzica ce te stimuleaza.

Ce poti face cu eficienta cand Luna este in Sagetator :

Discuta cu amicii tai, filozofand despre lume si viata / fa planuri de calatorie / calatoreste / socializeaza / fa-ti prieteni noi / improvizeaza creativ / inspira-i pe altii, inspira-te pe tine / uita-te la comedii / mergi la calarie / plimba un caine / gusta dintr-o mancare exotica noua / mergi la sala si munceste viguros / fa amor in stil gimnastic.

Iata horoscopul weekend de dragoste 6-8 septembrie 2019:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu iti respinge persoana iubita daca in aceste zile iti pune intrebari precum „Ce ai azi?” , „Ai ceva ?”, „Nu esti in apele tale?”. Daca singurul tau raspuns este un scurt „Nu am nimic, nu e nimic !” acompaniat de un chip acru si distant, nu vei face decat sa starnesti furie sau distanta in el/ea. Nu e nicio rusine sa ai si zile cu stare de spirit mai proasta sau cu iritabilitate. Desigur ca te intreaba ce ai, este firesc. Insa a fi intr-o relatie implica dialog si cand nu ai chef. Bucura-te ca ai cu cine sa manifesti incredere reciproca, cu cine sa vorbesti orice, este un cadou pe care nu multi il au !

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Zile ca acestea pot insemna o revigorare totala pentru relatia ta. Dar starea ta de spirit si pofta de actiune nu ar trebui sa te faca insensibil in fata persoanei iubite si a starilor sale. Nu e nimic mai rau intr-o relatie decat sa ai in preajma un comediant cand nu esti in toanele tale. Ca atare, configureaza zilele in functie de starea amandurora. Cel mai important este sa aveti activitate comuna. Puteti iesi la o cina speciala sau sa gatiti ceva impreuna, sa mergeti la filme sau la teatru sau sa jucati ceva…folositi-va fantezia.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lucrurile s-au schimbat in ultimul timp, nimic nu ramane la fel cum era in lunile sau anii trecuti si la fel se intampla si cu o relatie. Daca nu mai ai aceeasi conexiune cu partenerul, foloseste aceste zile ca sa solutionati subiectele nevorbite si sa faceti un nou inceput. Fii curajos si vorbeste despre ce vise si idei ai pentru cuplu. Vei vedea ca legatura inimilor este mai apropiata decat credeai.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 5 august 2024. Balanța își schimbă destinul, veste tristă pentru Scorpion
Capital.ro
A murit cea mai iubită și frumoasă actriță. A fost o femeie uimitoare
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Românii vor primi și pensii DUBLATE. Baciu: „Pot crește și cu 100%”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vești neașteptate de la ANM. Schimbare majoră a vremii în zilele următoare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacurile Ucrainei asupra țintelor din Crimeea surprinse în imagini spectaculoase
MediaFlux
DOLIU în POLITICĂ! PSD e în stare de ȘOC. A MURIT un important PRIMAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?