Daniel Constantin va candida într-un colegiu de deputat din Piteşti la alegerile parlamentare

Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, şi-a anunţat oficial, marţi, candidatura din partea USL într-un colegiul de deputat din Piteşti pentru alegerile parlamentare din 2012.
Romania TV
16 oct. 2012, 12:39
Daniel Constantin va candida într-un colegiu de deputat din Piteşti la alegerile parlamentare

Liderul conservator va candida în fostul colegiul al social-democratului Bogdan Niculescu Duvăz, care include zona centrală a municipiului Piteşti şi două comune – Albota şi Moşoaia.

„Este un moment foarte important pentru mine şi familia mea. (…) Am crescut în Piteşti şi acum pot spune că mă întorc acasă”, a declarat Daniel Constantin, într-o conferinţă de presă organizată la sediul USL Argeş. Preşedintele PC a precizat că nu este adeptul unei campanii „gălăgioase” şi s-a declarat convins că va realiza „lucruri foarte bune” alături de administraţia locală.

USL Argeş a desemnat până marţi candidaţi pentru 12 din cele 13 colegii parlamentare din judeţ, rămânând neacoperit colegiul de deputat din zona de sud a municipiului Piteşti, care revine PSD, scrie agerpres.ro.

Conform distribuţiei numerice stabilite de conducerea centrală a USL, în judeţul Argeş PSD va avea candidaţi în opt colegii, PNL în patru colegii şi PC într-un colegiu.

Din partea PNL, senatorul Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat în colegiul format în jurul municipiilor Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş, iar preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Popa, va încerca să obţină un mandat de senator în colegiul Piteşti. Liberalul Andrei Gerea va candida pentru un nou mandat de deputat în colegiul Piteşti Nord, iar Theodor Nicolescu a fost nominalizat de PNL pentru colegiul format în jurul oraşului Costeşti.

În cazul PSD, senatorii Constantin Tămagă şi Şerban Valeca vor încerca să-şi reînnoiască mandatele în colegiile din sudul judeţului, pe care le-au reprezentat şi în actuala legislatură.

La Camera Deputaţilor, Mircea Drăghici va candida pentru un nou mandat în colegiul Curtea de Argeş, iar Radu Vasilică în colegiul Ştefăneşti. Şi deputatul Bogdan Niculescu Duvăz va candida pentru un nou mandat, dar în colegiul Topoloveni, cel pe care l-a reprezentat în actuala legislatură fiind cedat lui Daniel Constantin.

Pentru colegiul Câmpulung Muscel, social-democraţii l-au desemnat pe actualul subprefect al judeţului, Gheorghe Marin, în timp ce pentru colegiul Mioveni, reprezentat până acum de deputatul Ion Burnei, a fost preferată Simona Bucura Oprescu, cea care până în 2012 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Ultimul dintre cei şase candidaţi ai PSD Argeş la Camera Deputaţilor urmează să fie stabilit de organizaţia din Piteşti în cursul zilei de marţi.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!