Lisa Marie Presley, în duet cu tatăl ei, Elvis, într-un videoclip inedit

Cel mai recent videoclip al cântăreţei şi actriţei americane Lisa Marie Presley, un duet cu tatăl ei, Elvis, realizat cu ajutorul tehnologie digitale, va fi lansat joi în SUA.
Romania TV
16 oct. 2012, 15:36
Lisa Marie Presley, în duet cu tatăl ei, Elvis, într-un videoclip inedit

Intitulat „I Love You Because”, videoclipul va avea premiera joi pe postul TV de muzică country CMT şi pe site-ul CMT.com. El a fost înregistrat în luna august, cu ocazia comemorării a 35 de ani de la moartea lui Elvis Presley.

Iniţial, Lisa Marie intenţiona ca acest videoclip să fie văzut doar de cei 25.000 de fani prezenţi la ceremonia care a avut loc în Memphis pe 16 august, însă reacţia entuziastă a fanilor a convins-o să difuzeze clipul pentru un public mai larg, au precizat luni reprezentanţii postului CMT.

Pe cel mai recent album al ei, „Storm and Grace”, lansat în luna mai,  Lisa Marie Presley îmbrăţişează rădăcinile ei americane, iar versurile pieselor ei reflectă eforturile pe care artista le-a făcut pentru a-şi accepta condiţia de copil unic al celebrului Elvis Presley.

Elvis Presley, care a murit la vârsta de 42 de ani, a înregistrat piesa „I Love You Because” în iulie 1954, la Sun Studio din Memphis, în aceeaşi perioadă în care a înregistrat şi „That’s All Right”.

Producătorul Sam Phillips a considerat că piesa „I Love You Because” nu este potrivită pentru a deveni single-ul de debut al lui Elvis, însă a fost inclusă pe primul album al acestuia, lansat în 1956. Elvis nu a mai interpretat apoi niciodată această piesă, afirmă reprezentanţii postului CMT.

În august, Lisa Marie Presley, în vârstă de 44 de ani, şi-a înregistrat vocea pentru acest duet inedit la sugestia producătorului T-Bone Burnett, dorind să ofere fanilor un cadou special. În videoclip sunt prezentate fotografii de familie, în care apar gemenele în vârstă de patru ani ale cântăreţei – Finley şi Harper – dar şi fiul ei Benjamin şi fiica ei mai mare Riley, alături de Lisa Marie şi de Elvis Presley.

Single-ul va putea fi achiziţionat online începând de marţi, iar videoclipul integral va fi inclus şi în catalogul iTunes începând din 25 octombrie.

Lisa Marie Presley va susţine un turneu în luna noiembrie, ce va culmina cu un concert pe care artista americană îl va susţine la celebra sală Carnegie Hall din New York pe 17 noiembrie.

Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor ’50 şi rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis – Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Elvis Presley a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!