Reghecampf, despre scandalul de şantaj: „Când Ciorbă a devenit AGRESIV, am apelat la poliţie” VIDEO

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a apelat la poliţie în momentul în care Dumitru Tudor a devenit agresiv şi a început să-l ameninţe şi să vorbească din ce în ce mai urât. Antrenorul Stelei a cerut ca familai impresarului să înceteze cu mesajele, în special băiatul lui Dumitru, pentru că nu fac decât să îngreuneze situaţia lui. "Dacă băiatul lui va continua pe aceeaşi linie, probabil va ajunge şi el tot acolo unde este tatăl lui".
Romania TV
19 oct. 2012, 11:09
Reghecampf, despre scandalul de şantaj:

„Noi nu am făcut decât să anunţăm poliţia, era normal, nu putem să ne lăsăm şantajaţi de un om care, din punctul meu de vedere, nu a reuşit să facă nimic în viaţă. Luaţi emisiunile la care a participat şi vedeţi ce a spus. Trebuia să facem acest lucru de foarte mult timp, dar am considerat că acest om nu va continua să denigreze imaginea familiei noastre. Am considerat că a avut o perioadă grea şi am încercat să trecem cu vederea peste anumite lucruri, dar în momentul când a devenit agresiv şi a început să ameninţe şi să vorbească din ce în ce mai urât, era normal să apelăm la poliţie. Am citit că Ionuţ Luţu a participat… El nici nu a ştiut despre acest lucru, n-are niciun fel de treabă, nici el, nici patronul nostru, Gigi Becali. Eu l-am înştinţat pe Gigi Becali despre această situaţie, iar dânsul m-a sfătuit să merg la poliţie. Am făcut ce trebuie să facă fiecare om care este şantajat”, a declarat Reghecampf.

Întrebat dacă este adevărat faptul că îi datora bani lui Dumitru Tudor, aşa cum susţine fiul fostului impresar, Reghecampf a afirmat că nu are datorii faţă de nimeni.

„Dacă este unde este, înseamnă că ne-a cerut bani. Nu este vorba de nicio datorie, noi nu avem nicio datorie. Dacă aveam vreo datorie la Dumitru Tudor, zis Ciorbă, cu siguranţă că o plăteam. Eu consider că un om care are să primească nişte bani de la cineva şi are acte să dovedească acest lucru se poate adresa unui avocat şi poate rezolva această problemă pe o cale amiabilă. Nu cred că modul în care el a încercat să recuperze aceşti bani – dacă întra-adevăr aveam să-i dăm aceşti bani – a fost cel normal. Nu trebuia să meargă pe la toate emisiunile şi să vină cu tot felul de minciuni. Dacă aveam să-i dau bani cuiva, sigur îi dădeam. Pe această cale vreau să-i transmit şi băiatului, familiei lui, să înceteze cu mesajele, să înceteze cu lucrurile care continuă să le facă pe la diverse posturi de televiziune pentru că nu fac decât să îngreuneze situaţia tatălui lui. Dacă băiatul lui va continua pe aceeaşi linie, probabil va ajunge şi el tot acolo unde este tatăl lui”, a precizat tehnicianul.

Reghecampf a spus că l-a avertizat pe Dumitru Tudor că se va adresa poliţiei, însă acesta a continuat să spună „lucruri murdare”. Antrenorul Stelei a adăugat că va proceda în acelaşi mod cu oricine va încerca să le facă rău lui şi familiei lui.

„Este vorba de un om care a încercat să ne şantajeze, să ne facă rău şi primeşte ceea ce merită. Voi face acelaşi lucru cu oricine încearcă să-mi facă rău mie şi familiei mele. A spus la televizor, în emisiunile la care a participat, a considerat că aşa trebuie să facă. Noi i-am spus că nu este normal ceea ce face şi că atunci când va începe să facă lucruri care ne fac nouă rău şi murdăresc imaginea unei familii, care a încercat prin muncă să ajungă unde a ajuns, ne vom adresa poliţiei şi avocatului pe care îl avem, ca să îl oprească să mai continue cu aceste lucruri murdare„, a afirmat Laurenţiu Reghecampf.

Procurorii l-au reţinut pe Dumitru Tudor şi cer vineri instanţei arestarea lui preventivă, fiind acuzat că a primit 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, după ce i-ar fi şantajat că va dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost audiat, joi noapte, mai multe ore, după ce a fost prins în flagrant primind 12.000 de lei de la Laurenţiu Reghecampf şi Ana-Maria Prodan.

VEZI: PRIMELE IMAGINI cu flagrantul în cazul Reghecampf. Impresarul a fost reţinut pentru şantaj

 

La finalul audierilor, procurorii au emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere şi vor cere instanţei arestarea lui preventivă pentru 29 de zile.

Surse din Poliţie au declarat că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla „Ciorbă”, îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia. Din primele cercetări reise că Dumitru Tudor le-ar fi trimis mai multe mesaje antrenorului Stelei şi soţiei acestuia, prin care le-ar fi cerut 8.000 de euro în cel mult 48 de ore, pentru a nu face publice aspecte nereale, dar compromiţătoare, care ar fi afectat imaginea acestora.

Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie că sunt şantajaţi, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant. Potrivit aceloraşi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din Sectorul 1, o primă tranşă de 12.000 de lei, fiind prins de poliţişti când primea banii.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!