GAME OF THRONES. „Mama dragonilor”, dezvăluiri şocante despre scenele nud. Fratelei ei se afla în echipa cameramanilor

Actriţa Emilia Clarke, în vârstă de 33 de ani, cunoscută pentru rolul Mama Dragonilor din serialul "Game of Thrones", a povestit pentru o publicație străină, cum a fost constrânsă de producătorii filmului să filmeze scenele nud din primul sezon. 
Filip Stan
20 nov. 2019, 16:47
GAME OF THRONES.

Emilia Clarke a povestit că iniţial a refuzat să se dezbrace, însă producătorii i-au spus că dacă nu o face îi va dezamăgi pe fanii serialului. De asemenea, Clarke a dezvăluit că s-a simţit prost după ce fanii au criticat-o pentru felul în care arată corpul ei. „Am avut certuri pe platourile de filmare în care am spus: Nu, cearceaful rămâne pe mine, iar ei răspundeau: Doar nu vrei să dezamăgeşti fanii serialului”. 

Emilia avea doar 23 de ani atunci când a început să filmeze pentru serialul faimos și a mai declarat că înainte de orice filmare în care trebuia să se dezbrace, plângea în baie, pentru că era nouă în industrie, era la începutul carierei și nu știa ce impact vor avea ulterior scenele nud pe care le făcea.

 

„Am primit rolul şi apoi mi-a fost trimis scriptul. În timp ce-l citeam mi-am spus: A, deci asta era problema. Doar ce-mi terminasem studiile şi am privit totul ca pe un simplu job. Dacă este în script atunci este necesar. Asta este, voi găsi semnificaţia. Totul va fi în regulă. Îmi spuneam: voi plânge în baie, apoi mă voi întoarce şi voi filma scena şi va fi ok”, a mărturisit Emilia Clarke, în timpul unui interviu oferit actorului Dax Shepard, scrie The Independent.

„Trec prin acest prim sezon şi habar nu am ce fac, nu am idee despre ce este vorba. Nu am mai avut experienţa unui platou de filmare şi acum sunt aici complet dezbrăcată cu toţi aceşti oameni şi nu ştiu ce trebuie să fac, nu ştiu ce se aşteaptă de la mine şi nu ştiu ce vreau şi ce nu vreau”, a continuat actriţa.

Ea a explicat că doar când a început să lucreze cu actorul Jason Momoa a început să îşi schimbe părerea despre ea şi despre ce simte, având mai multă încredere în propriile puteri şi convingeri. „Cu siguranţă a fost greu”, a spus ea. „De aceea, când am început să filmez cu Jason a fost minunat, pentru că el mi-a zis: Nu, scumpo, nu este în regulă. A avut grijă de mine într-un mod în care nu ştiam că ar fi trebuit să se aibă grijă de mine „, a mai spus ea în cadrul interviului.

Acum, Emilia crede că experienţa din „Game of Thrones” a ajutat-o să devină mai asertivă şi să aibă control asupra propriei persoane indiferent de rolul interpretat: „Sunt mult mai pregătită acum. Ştiu în ce ipostaze sunt confortabilă şi cu ce sunt OK să fac”.

Emilia Clarke se simţea incomod când filma acele scene, principalul motiv fiind acela că fratele ei lucrează în echipa de cameramani: „Este destul de incomod când filmăm scene de dragoste”, recunoscând a făcut tot ce a putut pentru a se asigura că fratele ei este în afara camerei. „Da, sunt unele zile când el îmi spune că o să vină la filmare şi eu îi spun: Nu, e în regulă. Poţi sta acolo”.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Regatul puțin cunoscut de la malurile Mării Negre. Nu multă lume îi știe povestea
Capital.ro
Noul ordin de la Guvern. Legea se schimbă în toată România: Nu va exista toleranță
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Veste proastă pentru TOȚI ROMÂNII! E anunţul momentului legat de impozite
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
O problemă pe capul multor români. Ce soluții au la îndemână
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cutremur în România, azi, 1 august. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut seismul
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Guvernul a decis: Termenul limită, 31 decembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Marius Pieleanu se retrage de la SNSPA în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală
MediaFlux
MEDUZE OTRAVITOARE la MAREA NEAGRĂ! E alertă în CONSTANȚA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?