Soţia lui Ionel Ganea, primele declaraţii după divorţ. „Îmi este ruşine. Habar nu am cu cine trăieşte”

Fosta soţie a celebrului fotbalist Ionel Ganea, fost component al “Generației de Aur”, a oferit primele declarații după divorț.
Iulian Tudor
13 dec. 2019, 07:06
Soţia lui Ionel Ganea, primele declaraţii după divorţ.

Dana şi Ionel Ganea au împreună doi copii, Ioana și George, în prezent majori, scrie cancan.ro. Iubirea celor doi soți s-a stins însă și nu a mai existat cale de împăcare. Divorțul a fost iminent. Și a fost pronunțat în urmă cu doar câteva zile. De precizat că sentința nu este deloc pe placul ex-partenerei de viață a celebrului atacant al echipei naționale.

Citeşte şi Fosta soţie a lui Ionel Ganea, prima reacţie după DIVORŢ. Ce au decis magistraţii

„Culpa exclusivă a pârâtului-reclamant”

„Admite, în parte, cererea principală formulată de reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela în contradictoriu cu pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel.

Respinge cererea reconvențională formulată de pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel, în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela, așa cum a fost modificată.

Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părți la data de 08.10.1994 și înregistrată în registrul de stare civilă al municipiului Făgăraș, județul Brașov, sub nr. 283/08.10.1994, din culpa exclusivă a pârâtului-reclamant.

Dispune ca reclamanta-pârâtă să revină la numele avut anterior încheierii căsătoriei, acela de Iaru.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a pârâtului-reclamant la plata sumei de 45.000 lei, cu titlu de despăgubire.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a paratului-reclamant la plata unei prestații compensatorii sub forma rentei viagere în suma de 5.000 lei lunar.

Respinge cererea părților de atribuire provizorie a folosinței imobilului casă de locuit situat în satul Gura Văii, Str. Principală nr. 207A, comuna Recea, județul Brașov.

Obligă pârâtul-reclamant să plătească reclamantei-pârâte suma de 3.270 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații.

„Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case. Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt. Îi doresc sărbători fericite alături de singurătate”, a spus Dana Iaru.

Și-ar fi alungat soția, fiica și nepotul din casă!

Potrivit unor surse din apropierea celor doi, fostul internațional și-ar fi alungat soția, dar și fiica din casă! Ex-fotbalistul ar fi avut o legătură sentimentală cu o altă femeie.

„Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru.

Altfel, Ionel Ganea și-ar fi găsit, deja, o parteneră. Ar fi cu doar doi ani mai mare decât fiica lui, Ioana, și ar fi devenit o prezență constantă la casa din Gura Văii, una dintre proprietățile fostului internațional român.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!