Câştigător iUmor 2019. Cine sunt cei 12 concurenţi care s-au luptat pentru premiul de 20.000 de euro

Câştigător iUmor 2019. Show-ul iUmor a ajuns la marea finală în cadrul căreia 12 concurenți se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.
Iulian Tudor
14 dec. 2019, 07:34
Câştigător iUmor 2019. Cine sunt cei 12 concurenţi care s-au luptat pentru premiul de 20.000 de euro

Câștigătorul sezonului șapte iUmor este Mukinka

Au fost foarte multe numere bune anul acesta la iUmor, dar în marea finală au ajuns doar 12 dintre cei mai buni artiști într-ale umorului, care au reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, dar și pe telespectatorii de acasă în aceeași măsură.

A 13-a ediție iUmor din acest sezon a fost și ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-și trimite favoriții direct în finală. Ultimul care s-a alăturat finaliștilor iUmor din sezonul 7 este francezul Patrick Cottet Moine, care s-a deghizat în…patiser și a pregătit un număr special pentru România, foarte apreciat de cei trei jurați, dar și de telespectatori.

12 concurenți, un singur premiu

Așadar, Mukinka este  câştigătorul celei de-a 13-a ediții iUmor din acest sezon și a mers în marea finală alături de:

  1. Mukinka,
  2. Dan Țuțu,
  3. Silviu Gherman,
  4. Mario Lopez,
  5. George Țintă,
  6. Alex Șerban,
  7. Trupa HA-RAP,
  8. Adrian și Andrei,
  9. Eduard și Bianca,
  10. Cristian DeNis,
  11. Bogdan Călin și
  12. Patrik Cottet. 

Concurenți votați de telespectatori

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții a trebuit să îi convingă pe toți trei, altfel erau eliminați. Cei care au obținut 3 „Thumbs up”, i-au pus pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost cei care au ales câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei


Câştigător iUmor 2019. Mukinka, tânărul de origine africană ce a adus la iUmor un număr de stand-up despre tradiţiile de nuntă şi botez din ţara noastră i-a cucerit pe cei trei juraţi. La finalul reprezentaţiei sale din audiții, Mihai Bendeac l-a aplaudat în picioare, secunde în şir, mulţumindu-i totodatã pentru momentul sãu: N-a murit stand-up-ul la iUmor!’.

Citeşte şi CASTIGATOR iUMOR 2019: Anunţ-şoc făcut de un concurent în direct

Povestind despre greutăţile pe care le-a trăit ca elev în România, dar şi despre examenul de Bacalaureat, Dan Țuțu i-a convins pe telespectatori că locul său este în marea finală a show-ului. Cheloo a fost impresionat de numărul lui: Nu faci deloc rău ce faci, o să evoluezi! Când vei învăța cum funcționează umorul la români, poate vei fi cel mai bun! Munca te duce de la 1 la 10!’.

Silviu Gherman a tradus un film cu samurai pe scena de la iUmor. Delia a fost încântată de momentul din audiții și crede că ce face concurentul este unic: „Natural și firesc mi s-ar părea să fie în finală. Eu nu știu doi oameni ca el, este unic în zona asta umoristică’.

Numărul de magie de pe scena iUmor al lui Mario Lopez le-a adus zâmbetul pe buze juraților, chiar și Cheloo s-a declarat impresionat: Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească’.

Deși George Țintă a venit deghizat pe scena iUmor în audiții, purtând o șapcă și o pereche de ochelari de soare, Mihai Bendeac și Cheloo l-au recunoscut și au avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului finalist din sezonul șase al show-ului și a glumelor scurte cu care i-a obișnuit pe telespectatori.

Alex Șerban, corporatistul din Piatra Neamț, a venit cu un număr de stand-up, un spectacol cu scurte povestioare inspirate din viața lui, vrea să renunțe la job și să se axeze pe o carieră în stand-up.

Cristian Dumitru și Bogdan Nițu sunt cei doi comedianți care formează trupa Ha-Rap și care i-au făcut pe jurați să se întreacă în complimente la adresa lor. Mihai Bendeac le-a mulțumit celor doi: Vă mulțumesc pentru că simt că se pregătesc oamenii pentru scena de la iUmor’.

Adrian Constantin și Andrei Jipcă sunt doi tineri plini de încredere care au venit pe scena iUmor pentru a se întrece în glume improvizate pe moment pe ritm de rap și au convins publicul că merită să ajungă în finală.

Cu un număr care a cuprins cărți, cifre, artiști, pistoale, Eduard și Bianca au transformat totul într-o magie presărată cu umor și au reușit să șocheze juriul prin felul lor tonic de a prezenta trucurile.

Cristian Denis, adept al show-urilor de stradã, a cucerit publicul din Europa și a reușit același lucru și cu jurații în audiții. Scamatorul nostru a fost o gurã de aer nesperatã în aceastã zi!’, a declarat Cheloo.

Bogdan Călin a venit la iUmor cu o serie de glume scrise de el, ce încep cu Bună, ești cunva?’, pe care le postează pe contul său de Instagram. Mă gândeam cum ar fi fost să folosesc glumele de genul acesta pentru personajul meu Roby Roberto din Băieți de oraș’, a spus Mihai Bendeac.

Patrick Cottet a reușit să îi convingă pe jurați și în audiții, dar și a doua oară când a și câștigat semifinala iUmor, ceea ce i-a adus francezului un loc în marea finală.

Regulile iUmor

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor’, în finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 „Thumbs up”, vor intra la votul publicului.

În cadrul finalei iUmor, difuzate pe 13 decembrie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatori vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Doliu în muzică. A murit un zeu al muzicii. A fost un „războinic al drumurilor”
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Decizie pentru cine transferă bani. Noua regulă din 23 iulie pentru cei care folosesc bani cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Locuitorii din Tulcea avertizați de Ro-Alert privind posibile căderi de obiecte din spațiul aerian
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!