Horoscop WEEKEND 20-22 decembrie 2019. Zile speciale cu solstitiu de iarna si multe evenimente de IMPACT inainte de Craciun!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 20-22 decembrie 2019. Este un weekend special in care Soarele paraseste zodia Sagetator si intra in Capricorn de unde ne va veghea despartirea de anul 2019 si intrarea in anul 2020 ce marcheaza un nou deceniu si o noua era in astrologie. Se vor intampla multe evenimente in 2020. Cosmosul ne pregateste pentru atmosfera astrala a noului an si chiar a primei luni ianuarie prin tot ce are loc acum.
Filip Stan
19 dec. 2019, 21:13
Horoscop WEEKEND 20-22 decembrie 2019. Zile speciale cu solstitiu de iarna si multe evenimente de IMPACT inainte de Craciun!

Venus intra in Varsator din acest weekend pana pe 13 ianuarie 2020, deci o schimbare de registrul destul de mare pentru domeniul guvernat de aceasta minunata planeta : iubire, relatii, bani, armonie. Cat timp Venus este in Varsator, ne alegem cu unele energii noi destul de interesante pentru ca vom fi mult mai deschisi la minte si mai orientati natural spre oamenii din jurul nostru sau chiar si mai indepartati decat noi. Varsatorul inseamna conectarea cu umanitatea ca intreg si depasirea propriilor preocupari si interese mici, personale. Astfel, vom fi dornici sa ne imbunatatim relatiile per ansamblu si prieteniile existente. Daca suntem singuri, vom aprecia prieteniile alaturi de care vom petrece timpul, indiferent daca „iese” ceva sau nu din ele pe plan amoros.

In acest weekend are loc si solstitiul de iarna 2019, pe 21 decembrie, iar o data cu acesta se vor activa unele energii destul de intense pentru ca se deschide un portal energetic ce ne incurajeaza sa ne conectam la ceva puternic si special pentru destinul fiecaruia. El va fi deschis cateva zile si ne va permite sa ne privim imaginea de ansamblu, mai mare, a propriei vieti si sa vedem lucrurile asa cum sunt versus cum am dori sa fie. Aceasta noua viziune trebuie traita cu emotii de acceptare si constientizarea ca ceea ce traim este ce trebuie sa traim acum pentru evolutia noastra. Mintea poate avea o alta agenda, insa sufletul ne poate trage in alta directie. Intrucat corpul nostru este vehiculul sufletului venit pentru propriile sale experiente pe Pamant, este lesne de inteles cat de benefic ne este sa fim atenti ce vrea sufletul si sa convingem mintea sa se alinieze, supuna si coopereze. Nu ne fac bine conflictele interioare intre ce este si ce am vrea sa fie.

De aceea vin aceste portaluri, ca sa ne ajute sa dobandim pace interioara, acceptare si deci armonie.

Energia unui solstitiu este ca o sarbatoare in Cosmos si ne sustine si pe noi sa ne privim propria viata cu seninatate si lipsa de incrancenare ca sa ne gandim incotro ne dorim sa mergem de acum inainte. Vom fi mult mai capabili sa luam decizii corecte si sa cream acele situatii care ne sunt cu adevarat necesare pentru binele nostru.

Acest portal al solstitiului de iarna ne va face sa simtim ca meritam sa ne acordam mai mult timp pentru noi insine dar si sa folosim acest timp cu intelepciune, pentru a ne hrani sufletul. Sa ne imbratisam si partile intunecate de care nu suntem mandri, sa le acceptam si sa ajungem la pace cu noi insine. Nu lasa nimic din ce nu iti place la tine sa te tina pe loc din a avansa. Iata despre ce este acest solstitiu ! 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti focusat pe scopurile tale si asta e bine pentru ca acum vei avea, in sfarsit, energie mai multa sa reusesti in tot ce iti planifici si sa te surprinzi si pe tine cu noi miscari pline de creativitate. Ia-ti tot timpul necesar si planifica in avans. Sa ai bunavointa de a face ce e nevoie ca sa ajungi la punctul dorit. Orice pas mic te va face mai satisfacut pe masura ce mergi tot inainte. Cele mai grozave realitati nu se obtin stand prea mult timp intr-un singur loc. Imbarca-te in noi aventuri care sa iti umple bateriile si inima cu bucurie, intalnind oameni noi pe drum. Viata este o aventura. 

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)In ultimul timp, se pare ca ai cautat sa iti alimentezi sentimentul si nevoia de siguranta in anumite relatii care nu s-au dovedit suficient de puternice pentru asa ceva. Daca vrei sa te simti bine si stabil in pielea ta, mai intai trebuie sa iti repari relatia din tine cu copilul si cu oamenii din trecut ce te-au facut sa crezi ca esti vulnerabil si ca ai nevoie de altii ca sa fii intreg si bine. Sunt zile in care pot iesi la lumina unele furii interioare, poate si doar la amintirea unor situatii in care nu te-ai simtit imputernicit. Ii vezi pe cei din jur asa cum sunt, poate au si ei emotii care ii coplesesc si despre care nu vorbesc. Fii atent sa nu devii un aspru judecator, ci doar protejeaza-te de cei intruzivi. Simte-te in siguranta in lumea ta, indiferent ce ai de facut ca sa ajungi la aceasta stare.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Urmare a recentelor evenimente astrale din aceasta saptamana, relatiile pot deveni provocatoare si focusul tau spre altii sa fie putin cam prea intens pentru moment. Ai mai mare grija de tine si tine minte ca exteriorul reflecta propria ta lume interioara. Vezi fiecare om fix asa si atat cum este, fara sa ai asteptari de la el sa iti fie salvator, sustinator sau fara sa ai furie ca prin el ti se pot activa rani de identitate. Iti vin multe mesaje din lumea exterioara ce te pot ajuta in munca ta cu tine. Asculta-i pe toti cu atentie, vezi ce gandesti si simti despre orice auzi si nu te implica prea mult. Asta iti va crea o distanta sanatoasa de care ai nevoie ca sa te relationezi echilibrat cu oamenii. Este o forma de respect de sine.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru duminică, 4 august. Bani din cer pentru Gemeni, cea mai dureroasă trădare pentru Balanță
Capital.ro
Proprietarii de apartamente au interzis. Cei care stau la bloc nu mai au voie. Se elimină
Playtech.ro
SFÂȘIETOR Ce le-a spus Nicu Covaci colegilor săi înainte să moară. ȚI se rupe sufletul
DailyBusiness
Această meserie este pe cale de DISPARIȚIE în România! Motivul din spatele fenomenului
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vin marile schimbări pentru aceste zodii. Viața li se întoarce pe dos
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”
Cancan.ro
BREAKING | Sorin Porojan, un cunoscut om de afaceri din Argeș, a murit după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris. Echipa feminină de 8+1 la canotaj și-a confirmat supremația în această probă
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Mariah Carey anunță un nou turneu de Crăciun: ‘Mariah Carey’s Christmas Time’
MediaFlux
DONALD TRUMP, SPERIAT! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?