Elena Băsescu a născut prematur: „Sofia a venit cu câteva săptămâni înainte de termen”

Elena Băsescu se bucură de trei copii sănătoşi, însă puţini ştiu faptul că fiica cea mică a fostului preşedinte a născut prematur. Este vorba despre Sofia, fiica cea mare, care acum are şapte ani. Vedeta a vorbit despre experiența sa de mamă a unui copil născut prematur.
Alina Costache
23 nov. 2020, 14:11
Elena Băsescu a născut prematur:
Elena Băsescu a născut prematur

Elena Băsescu a născut prematur, pentru că a avut o problemă coagulare a sângelui în timpul sarcinii şi chiar dacă a urmat tratament, a avut hemoragie abundentă înainte cu trei săptămâni de data când ar fi trebuit să nască, iar medicii au decis să-i facă cezariană de urgenţă.

Citeşte şi: Elena Băsescu vrea cu orice preţ în parlament. EBA îşi face campanie la sate, printre oi şi vaci şi merge în birturi, pe tocuri FOTO

Elena Băsescu a născut prematur

Cu ocazia Zilei mondiale a copiilor născuți prematur, Elena Băsescu a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, povestind experienţa trăită.

Sofia s-a născut cu câteva săptămâni înainte de termen, ne-a facut o bucurie ceva mai devreme. Deci, ştiu cum este să ai un copil născut prematur. Cu atenţie şi îngrijire, el va creşte mare şi sănătos, aşa cum, mulţumesc lui Dumnezeu, s-a întâmplat cu Sofia.

Din păcate, în România, încă există probleme cu privire la dotarea cu echipamente medicale şi există un deficit de resursă umană pe zona personalului medical din zona de neonatologie„, a spus Elena Băsescu despre Sofia, fiica sa cea mare, care acum are 7 ani.

Citeşte şi: Elena Băsescu, dezvăluiri după ce a participat la Masked Singer România: „Tata a fost singurul care a ştiut”

Elena Băsescu, prima pe lista PMP la Constanţa

Fostul europarlamentar Elena Băsescu si actualul vicepreşedinte al CJC, Claudiu Iorga Palaz, şi-au depus vineri candidaturile pentru alegerile parlamentare. Elena Băsescu deschide lista PMP la Constanţa iar Claudiu Palaz pe cea de la Senat.

La ieşirea de la Biroul Electoral Judeţean, cei doi au făcut declaraţii legate de candidatură, Elena Băsescu recunoscând că a fost emoţionată, deşi nu este la prima candidatură.

Să ştiţi că, în momentul depunerii dosarului de candidatură am fost emoţionată. Când spun Constanţa spun acasă, spun portul maritim. Această candidatură este în numele tatălui meu. Îmi doresc să dau şi eu un marinar ţării, pe Traian junior, băiatul meu.

Vă asigur de faptul că, dacă voi ajunge în Parlamentul României vom avea o colaborare bună. Alături de domnul Palaz vom face lucruri bune pentru Constanţa. Voi susţine mai multe proiecte care se adresează familiilor monoparentale. Voi încerca să elaborez un pachet legislativ care să simplifice această birocraţie. Sunt optimistă.”, a declarat EBA, conform Cugetliber.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?