Probleme la Suceava. Unitatea mobilă a Spitalului Județean s-a defectat. Pacienții nu mai sunt internați temporar

Unitatea mobilă aflată în proximitatea Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Suceava s-a defectat și nu se mai poate asigura temperatura minimă necesară. Conducerea spitalului a decis ca pacienții să nu mai fie internați temporar.
Romania TV
24 nov. 2020, 18:06
Probleme la Suceava. Unitatea mobilă a Spitalului Județean s-a defectat. Pacienții nu mai sunt internați temporar

Probleme la Suceava. Decizia de a nu se interna pacienți în unitatea mobilă a fost luată de conducerea spitalului și se va aplica până la remedierea problemelor privind asigurarea încălzirii.

Citește și: Pelerinaj în județul Suceava. Credincioșii se pot ruga la moaștele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava

Conform conducerii SJU Suceava, în cursul zilei de sâmbătă, 21 noiembrie, la instalaţia de încălzire a unităţii mobile a apărut o defecţiune tehnică, ceea ce a condus la scăderea temperaturii ambientale, fără a fi posibilă menţinerea unei temperaturi adecvate, constante, deşi în acest sens s-au căutat soluţii.

Prin urmare, conducerea unităţii sanitare, s-a întrunit în şedinţă operativă și a decis, pentru siguranţa pacienţilor, transferarea acestora în cadrul Secţiei de Boli Infecţioase şi iniţierea în regim de urgenţă a procedurilor de remediere a defecţiunii tehnice a instalaţiei de încălzire.

Probleme la Suceava. Reprezentantul firmei producătoare a unității mobile s-a prezentat la spitalul Suceava și a dat asigurări că problemele tehnice identificate sunt de fabricaţie şi urmează să fie remediate în cel mai scurt timp de firma producătoare.

„Până la remedierea situaţiei, conducerea unităţii sanitare a decis să nu interneze pacienţi în cadrul unităţii mobile”, se mai arată în comunicatul SJU Suceava.

În unitatea mobilă ATI erau internați 12 pacienți cu forme medi spre severe ale infecției cu coronavirus. Aceștia au fost transferați în secția de Boli Infecțioase a spitalului până la remedierea problemelor.

Unitatea de terapie mobilă a fost cumpărată cu banii strânși din donații, în campania inițiată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, prin Crucea Roșie, și a fost adusă la spital în luna iunie. După efectuarea racordurilor la utilități, a fost dată în folosință în luna septembrie.

BILANȚ CORONAVIRUS 24 OCTOMBRIE

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 7.753 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, 196 de persoane au decedat, inclusiv un copil. 1.204 pacienţi sunt internaţi la ATI.

Până astăzi, 24 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 430.605 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 304.188 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.753 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

 

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!