Momentul EMOŢIONANT în care un soldat din Afganistan îşi vede fetiţa pentru prima dată VIDEO

Un videoclip în care apare un soldat care şi-a ţinut copilul în braţe pentru prima dată, după ce s-a întors din Afganistan, a stârnit emoţia oamenilor.
Romania TV
25 oct. 2012, 17:28
Momentul EMOŢIONANT în care un soldat din Afganistan îşi vede fetiţa pentru prima dată VIDEO

Întors din Afganistan, un soldat din Marina americană şi-a ţinut în braţe pentru prima oară fetiţa în vârstă de patru luni, bărbatul declarându-se „fără cuvinte” din cauza emoţiilor.

Întreaga familie Chuva, inclusiv micuţa de doar patru luni pe nume Sophia, s-a adunat luni la Aeroportul Internaţional din Tampa pentru a-l întâmpina pe Fernando, un soldat din Marina americană care s-a întors din Afganistan, scrie Daily Mail.

Dana Chuva şi rudele cuplului l-au aşteptat pe Fernando la aeroport cu o pancartă pe care scria: „Am aşteptat toată viaţa să te întâlnesc”.

Sophia purta un tricou având imprimate cuvintele „Bun venit acasă, tăticule!” şi o fundiţă din material de camuflaj ataşată la bentiţă.

Nerăbdarea familiei a luat sfârşit când bărbatul a apărut în cele din urmă în zona de aşteptare, grăbindu-se să-şi îmbrăţişeze soţia şi fetiţa. Copleşit de emoţii, soldatul şi-a strâns în braţe copilul pentru prima oară, în timp ce soţia lui stătea alături, lăsându-i pe cei doi să se apropie şi încercând să-şi stăpânească lacrimile.

„Sentimentul pe care îl am acum este de uşurare. Nu am cuvinte să îl exprim”, a declarat Fernando Chuva mai târziu pentru WISHTV. „Dumnezeule, sunt atât de fericit!”

„Nu este uşor, dar când iubeşti cu adevărat pe cineva, atunci merită”, a spus soţia lui, Dana, referindu-se la perioadele lungi de aşteptare.

Fernando Chuva a făcut serviciu militar în patru misiuni peste ocean, iar Dana a venit de fiecare dată la aeroport ca să îl primească înapoi acasă. Acum reuniunea a fost cu atât mai specială cu cât bărbatul a fost întâmpinat de un nou membru al familiei.

La naşterea micuţei Sophia, Chuva se afla deja la zeci de mii de kilometri depărtare, lucrând ca specialist în domeniul telecomunicaţiilor, a informat canalul de televiziune WISHTV.

Soţia lui i-a trimis o înregistrare cu naşterea fiicei lor, dar de-a lungul celor patru luni Chuva şi-a văzut bebeluşul doar de câteva ori prin Skype, conexiunea la internet fiind nesigură în Afganistan.

Întoarcerea lui Chuva va fi scurtă de această dată, acesta având la dispoziţie doar două săptămâni pe care să le petreacă împreună cu familia.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop rune 5-11 august 2024. Mihai Voropchievici: Două zodii au parte de protecție, fertilitate și belșug
Capital.ro
Schimbare uriașă în România. A intrat în vigoare de la 1 August. Toți românii vor beneficia
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Un nou val de coșmar în România. Vin temperaturi ireale
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cine sunt cei doi polițiști care și-au pierdut viața în accidentul de la Târgu Lăpuș. Sora unuia dintre agenții decedați a fost rănită grav
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Primăria Capitalei organizează cursuri de instruire digitală pentru vârstnici
MediaFlux
GATA cu BANII CASH! Limită pentru PLĂȚI cu NUMERAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?