HOROSCOP 22 IANUARIE 2020. Ziua începe bine şi se termină prost. Previziunile zilei de joi

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020. Se anunţă unele provocări de îndeplinit la locul de muncă. Vă aflați în situația în care aveți de soluționat niște probleme pe care nu le-ați mai întâlnit pe parcursul timpului. În cazul în care simțiți faptul că nu vă descurcați sau nu puteți face față volumului mare de muncă, este perfect în regulă să cereți ajutorul colegilor de la locul de muncă. RomaniaTV.net vă prezintă horoscopul zilei.
Filip Stan
21 ian. 2020, 11:22
HOROSCOP 22 IANUARIE 2020. Ziua începe bine şi se termină prost. Previziunile zilei de joi

Berbec, 22 ianuarie 

Încerci să faci o selecție când vine vorba de oamenii cu care îți petreci timpul. Astfel, te găsești în poziția în care simți că este necesar să renunți la oamenii toxici din viața ta.

Taur, 22 ianuarie

Ai multă energie pozitivă și vrei să profiți de ea la maximum. Astfel, ziua de azi se anunță a fi una plină de activități noi. În plus, reușești să îi mobilizezi și pe cei din jurul tău. 

Gemeni, 22 ianuarie

Curiozitatea este prezentă pe tot parcursul zilei, la fel și dorința de a afla adevărul. Prin urmare, azi încerci să acumulezi cât mai multe informații și să înțelegi cum funcționează lucrurile din jurul tău.

Rac, 22 ianuarie

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul zilei și reușești să rezolvi toate problemele care îți ies în cale. Pe de altă parte, frustrarea se instalează la finalul zilei pentru că nu reușești să găsești timp pentru pasiunile tale.

Leu, 22 ianuarie

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană importantă din viața ta, pentru că nu reușiți să ajungeți la un compromis. Încearcă să acorzi atenție dorințelor persoanei de lângă tine.

Fecioară, 22 ianuarie

Ai parte de o discuție profundă la începutul zilei. Astfel, începi să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă, mai optimistă. În sfârșit găsești echilibrul interior pe care îl cauți de mult timp.

Balanță, 22 ianuarie

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și reușești să vorbești deschis despre lucrurile pe care le aștepți de la viitorul în doi. Relația intră pe drumul pe care îți dorești.

Scorpion, 22 ianuarie

Te bucuri de tot ce înseamnă libertate. Astfel, petreci timp în natură și te ocupi de pasiunile pe care le ai. Pe de altă parte, apar unele probleme financiare pe care nu poți să le ignori.

Săgetător, 22 ianuarie

Te-ai gândit mult la viitor în ultima perioadă, iar acum simți nevoia să pui în aplicare unele dintre planurile care au stat în centrul atenției în ultimele zilei.

Capricorn, 22 ianuarie

Dai dovadă de originalitate în rezolvarea problemelor care apar la locul de muncă, iar acest lucru te aduce în atenția superiorilor. La finalul zilei primești o veste bună.

Vărsător, 22 ianuarie

Îți concentrezi toată atenția asupra situației financiare în care ești în prezent. Vrei să faci unele economii, iar pentru asta trebuie să renunți la unele cheltuieli.

Pești, 22 ianuarie

Te gândești la o decizie pe care ai luat-o în trecut și de care nu ești tocmai mândru. Pe de altă parte, până la finalul zilei îți dai seama că indiferent e problemă, lucrurile se pot rezolva.

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Noul film Netflix care va cuceri toate topurile. Este o producție pe care o vor adora și cei mari și cei mici
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Ministrul Agriculturii, ANUNȚ: „Este posibil să fie extinsă lista cu alimentele plafonate”
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Noi reguli pentru șoferi. Ministrul Sănătății a anunțat marea schimbare
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
A plecat cu 20.000 € de la Bordea! Cum s-a negociat divorțul dintre comendiant și soția sa, Livia
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Un fost membru al trupelor speciale americane, arestat pentru implicare într-o lovitură de stat eșuată în Venezuela
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?