Iată, așadar, subiectele pentru proba de matematică ale concursului Comper 2020.
Subiectele pentru proba de matematică Comper 2020 – clasa 0
Subiectele pentru proba de matematică Comper 2020 – clasa I
Subiectele pentru proba de matematică Comper 2020 – clasa a II-a
Comper 2020 subiecte matematică – clasa a III-a
Subiectele pentru proba de matematică Comper 2020 – clasa a IV-a
Subiecte Matematică Comper 2020. Află, PE RomaniaTV.net cum vor arăta subiectele la Matematică din cadrul concursului Comper 2020!
Prima etapă a concursului Comper 2020 Matematică va avea loc pe joi, 30 ianuarie. Proba constă în completarea online a unor subiecte, de tip grilă. Elevii care se înscriu în prima parte Comper, vor fi înscrişi automat şi în cea de-a doua etapă.
SUBIECTE COMPER MATEMATICA 2020. Ce trebuie să ştie elevii înainte de examen
Comper 2020 Matematică – Programa de concurs poate fi consultată mai jos pe concursurilecomper.ro/matematica
Subiectele la Matematică 2020 vor fi publicate după încheierea concursului Comper 2020 pe site – ul: concursurilecomper.ro
Concursul propune copiilor completarea unei fișe de activităţi integrate (inter- și transdisciplinare), cu 9 itemi formulaţi în așa fel încât să corespundă din punct de vedere al curriculum-ului clasei pregătitoare, precum și nivelului de programă corespunzător fiecărui semestru.
Subiecte Matematică Comper 2020. Subiecte Comper 2020 Matematică. Subiecte Comper Matematică 2020. Comper Matematică 2020 subiecte. Comper 2020 subiecte Matematică Etapa 1. La ora când începe concursul, mentorul va distribui fiecărui copil fișa de concurs completată cu numele copilului și, fără a depăși timpul de concurs indicat pe fișă, va citi întrebările pe rând, asigurându-se că acestea au fost înţelese și va aștepta copiii să rezolve cerinţele de la fiecare punct al fișei, procedând astfel până la sfârșitul testului. Este recomandabil ca toţi copiii să termine testul.
Fișele de concurs sunt color, cu un design plăcut, ilustraţii semnificative și vizibile, cu indicaţii clare pentru răspuns, astfel încât ajutorul mentorului va fi minimal.
Subiectele de concurs pentru Etapa judeteana I şi Etapa judeteana II vor conţine un număr de 18 întrebări.
Continuţul acestor teste va fi structurat pe două nivele de învăţare diferenţiată şi progresivă: STANDARD (16 întrebări) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevăzute de programele școlare şi EXCELENŢĂ (2 întrebări) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare, atât pentru secţiunea COMPER-MATEMATICĂ, cât şi pentru secţiunea COMPER-LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.
Etapa a II-a: 19 MARTIE 2020
Etapa Nationala (scris – doar clasele I-VIII): 21 MAI 2020
Concursul Comper este destinat elevilor și nu presupune o taxă de participare.
Subiecte Matematică Comper 2020. Pentru etapa naţională Comper 2020, înscrierea în concurs se face în mod automat de către Organizator şi va fi comunicată participanţilor odată cu afişarea rezultatelor de la Etapa II.
La această etapă naţională concurează primii 500 de elevi ierarhizaţi în funcţie de punctajele cumulate obţinute la paşii anteriori, pe fiecare clasă de studiu şi pe fiecare disciplină de concurs.
– Elevi din clasa pregătitoare și clasele I-VIII din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi private din ţară, din mediul urban şi rural și din alte ţări în care se predă în limba română – participanţi la Concursul Comper pentru elevi, secţiunile Comunicare în limba română și Matematică;
– Profesori din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat și privat din România – participanţi la Concursul Comper pentru cadre didactice.
– Evaluarea şi ierarhizarea performanţelor obţinute de elevi la Concursul COMPER;
– Utilizarea calculatorului şi internetului de către elevi, pentru etapa on-line, pentrudocumentare şi ca suport de învăţare;
– Publicarea de articole, referate, cărţi şi lucrări ştiintifice din domeniul didacticii, specialităţii şi managementului educaţional, culegeri/ghiduri/îndrumătoare metodice şi auxiliare şcolare (pe suport electronic şi tipografic) cu ISSN și/sau ISBN şi descriere CIP, în
condiţiile respectării Legii drepturilor de autor (cu contract de editare şi plată de drepturi de autor);
– Multiplicarea jocurilor, a materialelor didactice şi a soft-urilor educaţionale în specialitate, în condiţiile respectării Legii drepturilor de autor (cu contract de editare şi plată de drepturi de autor);