Horoscop TAROT 30 NOIEMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.
Alina Costache
30 nov. 2020, 00:17
Horoscop TAROT 30 NOIEMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii
Horoscop TAROT 30 NOIEMBRIE 2020.

Horoscop TAROT DECEMBRIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de LUNI 30 NOIEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop TAROT 30 NOIEMBRIE 2020 BERBEC
Asul de pentagrame

Se anunta un cadou, pur, fara eventuale „preturi ascunse”. E doar un cadou si atat. Multumeste pentru el, fara sa te intrebi ce anume trebuie a faci pentru el mai tarziu. O alta posibila explicatie ar putea fi ca, in curand, vei primi recompensa pentru anumite actiuni din trecut. Bucura-te de munca ta!

Horoscop tarot zilnic TAUR
Cavalerul de bate

Cartea simbolizeaza energia, pasiunea, actiunea, energia, impulsivitatea. Energia pozitiva poate fi contagioasa. Poti influenta oamenii daca iti pastrezi o dispozitie buna. Foloseste-te de carisma pe care o ai pentru a-i cuceri pe cei din jurul tau.

Horoscop TAROT 30 NOIEMBRIE 2020 GEMENI
9 de cupe

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este: de ce o persoana care are bani sarbatoreste singura? Poate pentru ca nu vrea sa imparta cu ceilelti?! Fericirea si satisfactia de a avea bani vine din bucuria, incantarea de a imparti cu ceilalti. De a-i ajuta sa reuseasca si ei in viata. Cartea mai poate anunta un succes, o victorie, un castig salarial satisfacator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Etalare zilnica RUNE mistice LUNI 30 NOIEMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 30 NOIEMBRIE 2020.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – HAGALAZ. Semnificatie : PERTURBARE. Poate ca te gasesti inconjurat de evenimente negative aflate aparent in afara controlului tau. Aceasta runa iti indica posibilitatea ca tu sa te temi de o zdruncinatura in realitatea ta, in siguranta ta, in munca ta, in relatiile sau credintele tale. Este necesar sa realizezi ca tu nu esti o victima a circumstantelor externe. Tu iti creezi propria realitate, natura ta proprie creaza ceea ce se intampla, ca atare nu esti neajutorat. Cu atentie examineaza situatiile din jurul tau si propriile tale credinte si atitudini despre ele si spre ele. Runa Hagalaz te informeaza ca tu detii solutiile in propriile tale maini.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Fii atent la relatiile de afaceri si munca, in caz ca lucrurile pe care le astepti nu se intampla. Foloseste timpul intelept si ia oportunitatea de a-ti reafirma obiectivele inainte de a merge mai departe. Te poti simti impacientat dar acest decalaj este necesar. Iti da timpul necesar urmatoarei etape a calatoriei.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – KENAZ. Kenaz este simbolul luminii ce vine din cunoastere si care scoate omul din bezna mintii nestiutoare. Cuvintele legate de a sti au legatura cu aceasta runa. Ea semnifica iluminarea, deschiderea la noi ganduri si idei dar si noi inceputuri precum primavara sau rasaritul unei noi zile. Vanturile schimbarii sufla asupra ta si trebuie sa fii deschis in fata lor pentru ca iti aduc binele. Te asteapta noi studii, noi schimburi de experiente care te vor face o persoana mai luminata. Kenaz are energia aerului precum vantul si e conectata la Freyja, zeita mama absoluta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Lacurile celebre din România unde scăldatul este interzis. Mulți turiști nu știu asta
Capital.ro
Ungurii au luat fața României. Ungaria e deja la ani lumină: Știu că voi deranja multe persoane
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru românii care au un împrumut la bancă
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Regulile drastice stabilite de Prințesa Kate. William s-a executat pe loc
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Destin tragic pentru un adolescent din Galați. Băiatul în vârstă de 16 ani și-a găsit sfârșitul în apele Siretului, după ce a plecat la scăldat cu prietenii
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin de azi, 30 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Provocările Forțelor Aeriene Ucrainene în Operarea Avioanelor F-16: Lipsă de Piloți Pregătiți și Infrastructură Vulnerabilă
MediaFlux
SE DAU 15.000 de lei de FAMILIE! PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT
Shtiu.ro
Cele mai bune glume la postarea lui Iohannis despre reușita lui Popovici!