Emanuel Ungureanu, ministrul din umbră de la Sănătate

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care este considerat ”ministrul din umbră de la Sănătate” a pus la punct, până în cele mai mici amănunte, un adevărat ”asediu” asupra Spitalului Universitar de Urgență din București. Deputatul a prezentat fotografii din care ar reieși că au fost încălcate toate procedurile medicale și ar fi fost vărsat ”sânge contaminat” la chiuvetă. Ajungând în rețeaua de canalizare, ”sângele contaminat” ar deveni un adevărat pericol pentru populație.
Filip Stan
29 ian. 2020, 12:44
Emanuel Ungureanu, ministrul din umbră de la Sănătate

Ministrul Sănătății a anunțat deja că va trimite Corpul de Control al ministrului la Spitalul Universitar de Urgență din București pentru ca situația să fie analizată ”cu severitate”, chiar dacă – potrivit unor surse medicale – ”sângele contaminat” vărsat în chiuvetă nu este altceva decât ”fake news”, iar toată această desfășurare de forțe este cusută cu ață albă.

 Potrivit informațiilor furnizate de gândul.info, acest show mediatic desfășurat sub priviri credule are un cu totul alt substrat, iar ”grija” pentru sănătatea bucureștenilor ar masca, în realitate, un scenariu croit – cu migală – în spatele ușilor închise.

Fost brancardier, ascensiune fulminantă

Se poate spune că deputatul USR Emanuel Ungureanu a pornit de jos. ”Păpușarul” de azi a fost, inițial, brancardier. Numai că a știut să profite la maximum de o conjuctură extrem de favorabilă. Soția sa era medic la Cluj – la Institutul de Transplant Renal -, iar printr-o intervenție directă la directorului spitalului, Mihai Lucan, a obținut angajarea soțului – pe postul de brancardier – la spitalul respectiv.

Familia Ungureanu și familia Lucan s-au aflat în relații foarte bune o anumită perioadă de timp, numai că, la un moment dat, directorul spitalului i-a cerut lui Emanuel Ungureanu un serviciu. Viitorul deputat USR a refuzat, iar ”prietenia” a devenit doar o amintire.

Refuzat fiind de brancardierul pe care îl angajase, Mihai Lucan l-a data afară pe acesta, iar Emanuel Ungureanu nu a putut uita, niciodată, un asemenea afront.  A dorit să se răzbune pe cel care l-a angajat – și, totodată, l-a dat afară – și a-a aflat printre denunțătorii lui Mihai Lucan la DIICOT, semn că… n-a uitat și n-a iertat.

Toate problemele lui Mihai Lucan au fost legate, de altfel, de acest denunț făcut de Emanuel Ungureanu, scrie Cancan.

Se prezintă „viitorul ministru” al Sănătăţii

Deputatul USR Emanuel Ungureanu este un adevărat ”Păpușar din umbră” la Sănătate. Cei care îl cunosc spun că are ca țintă chiar fotoliul de ministru, prezentându-se, între cunoscuți, drept ”viitorul ministru al Sănătății”. E drept că Ungureanu a reușit să ”țeasă” o adevărată rețea care i se subordonează și îi servește interesele, propulsând în funcții  – vezi cazul lui Viorel Costache, actualul ministru al Sănătății – numai oameni care să-i netezească drumul spre sucesul personal deplin.

Pentru ca membrii ”tovărășiei” să fie cât mai ascultători, Emanuel Ungureanu are grijă să îi ajute atunci când trebuie. În cazul lui Viorel Costache, de pildă, i-a ajutat acestuia un prieten care avea probleme cu legea, în urmă cu mai mulți ani. Plus că, atunci când s-a pus problema noului guvern, Emanuel Ungureanu a făcut lobby pentru Viorel Costache, în detrimentul lui Horațiu Suciu, ce-a de-a doua propunere.

Același Emanuel Ungureanu a reușit să o plaseze în funcția de consilier personal al ministrului Sănătății pe Alexandra Tamaș. Respectiva, odată ajunsă în această postură privilegiată, are grijă ca ”Păpușarul din umbră” să fie mulțumit și acționează în consecință – legăturile ei cu companiile farmaceutice Roche și Pfizer fiind de notorietate, cu atât mai mult cât Alexandra Tamaș a fost și angajata Pfizer la un moment dat.

Conform altor surse, același Emanuel Ungureanu, ”viitor ministru al Sănătății”, a reușit să-și mai plaseze o persoană ”apropiată” într-o funcție cheie. Vorbim despre Roxana Suciu, cea care a fost numită în funcția de președinte interimar la Agenția Națională a Medicamentului.

Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Anunț de la Casa de Pensii. Când se dau biletele de tratament pentru pensionari
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Raport CIA. Care a fost principala vulnerabilitate a regimului Ceaușescu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
substantial.ro
Nicușor Dan ezită să semneze pentru candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...