Ciolacu, după ce Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor. „Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!”

Marcel Ciolacu a catalogat decizia anunţată de preşedintele Klaus Iohannis privind redeschiderea pieţelor drept una luată în scop electoral. Preşedintele PSD crede că guvernanţii deschid pieţele "în dispreț doar pentru a le închide iar".
Razvan Mihalascu
02 dec. 2020, 15:29
Ciolacu, după ce Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor.
Liderul PSD a afirmat că președintele "a dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său"

Reacţia lui Ciolacu, după ce Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor.

„Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!

Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu, după ce Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor în săptămâna cu alegerile parlamentare. „Este un gest cinic caracteristic liberalilor”

„Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!

PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”, a mai precizat preşedintele PSD.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Se redeschid pieţele de alegeri!

Reacţia liderului PSD vine în contextul în care președintele României a anunțat miercuri că în urma discuțiilor cu experți și specialiști, s-a decis redeschiderea piețelor. Hotărârea intră în vigoare la sfârşitul acestei săptămâni.

„Am discutat acest lucruri cu specialiştii, cu experţii şi am decis că de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. Este cu siguranţă o veste bună şi pentru producătorii care vor să vândă în pieţe, dar şi pentru românii care vor să-şi facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă.”, a spus preşedintele.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Fabricile din România care își vor spulbera concurența pe piața europeană. Trec la un nivel superior și vor produce pe bandă rulantă
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Ucraina detaliază noua super-dronă cunoscută sub numele de „Palianîția”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...