Gabriela Firea, la Convenţia Pro România: „O alianţă între PSD şi Pro România ar fi benefică. Sper să nu fiu dată afară din partid”

O alianţă între PSD şi PRO România la alegerile locale ar fi "de bun augur", susţine primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti. La urcarea pe scenă, Firea a spus că speră să nu fie dată afară din PSD pentru că a participat la această reuniune a partidului condus de Victor Ponta.
Iulian Tudor
16 feb. 2020, 10:40
Gabriela Firea, la Convenţia Pro România:

I-am zis lui Victor: Sper să nu fiu dată afară din partid, acum că am venit la această întâlnire. Eu sper că au trecut acele vremuri în care dacă îndrăzneai să spui ce gândeşti, ce este corect pentru România, pentru români pentru bucureşteni, erai chemat la o şedinţă, după un scenariu foarte bine stabilit, cu roluri, ştiţi, sunteţi în sală cei care am avut de suferit de pe urma unui mod şi stil de a conduce, care nu are nicio legătură nici cu democraţia, nici cu evoluţia politicii, nici cu locul şi rolul României în lume. Despre acest lucru este vorba„, şi-a început Gabriela Firea discursul.

Citeşte şi Marcel Ciolacu, îndemn către membrii Pro România: „Haideţi, treceţi odată acasă!”

„Noi ne dorim, înţeleg că şi PRO România îşi doreşte (o alianţă – n.r.). Vom discuta şi detaliile tehnice şi cred că este de bun augur o astfel de alianţă. Dacă nu se va putea realiza la nivel naţional este utilă chiar şi la nivelul marilor municipii, oricum Bucureştiul îşi doreşte o astfel de alianţă (…) Este o alianţă în interesul cetăţenilor din municipiul Bucureşti care au simţit beneficiile unei guvernări bune, o guvernare condusă de Victor Ponta şi un primar general care a fost prea puţin susţinut de guverne, aşa cum sunt eu. Mi-aş fi dorit ca Primăria Capitalei să beneficieze de aceaşi susţinere, cât a beneficiat Primăria pe timpul premierului Victor Ponta„, a declarat Gabriela Firea, duminică, la Convenţia anuală a Pro România, unde participă în calitate de invitat.

Citeşte şi LIVE Pro România îşi anunţă cele 10 priorităţi pentru dezvoltarea ţării. La Consiliul Naţional participă şi Gabriela Firea şi Tăriceanu

Aceasta a precizat că prezenţa sa la eveniment reprezintă „un gest de civilizaţie, de colegialitate, chiar şi de prietenie”.

Ne leagă foarte multe lucruri, spun eu că mai multe decât ne despart. Şi cred că împreună am făcut lucruri bune atunci când Victor Ponta era prim-ministru, lucruri care s-au reverberat pozitiv asupra vieţii bucureştenilor (…) Cred că împreună ne putem uni forţele atât pentru Bucureşti, cât şi pentru România„, a menţionat Gabriela Firea.

La Convenţia anuală a PRO România mai participă pe lângă liderii formaţiunii, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi Mircea Diaconu, fost candidat independent la prezidenţiale, susţinut de această formaţiune.

În cadrul reuniunii, unde sunt prezenţi peste o mie de delegaţi ai PRO România, va fi lansat şi un manifest politic al partidului prin care se propun o serie de „măsuri prioritare pentru România în perioada 2020-2024”.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Investigație: Dior și Armani sub administrare judiciară pentru exploatarea muncitorilor
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?