Tren cu 37 de vagoane, deraiat în judeţul Olt. Circulaţia feroviară este perturbată grav

Un tren marfar care circula pe ruta Craiova-Bucureşti Nord a deraiat duminică noapte între staţiile Stoeneşti şi Drăgăneşti-Olt. Circulaţia feroviară este oprită luni dimineaţă.
Romania TV
17 feb. 2020, 05:34
Tren cu 37 de vagoane, deraiat în judeţul Olt. Circulaţia feroviară este perturbată grav

UPDATE: Trei trenuri pe relaţia Craiova – Caracal şi Craiova – Roşiori Nord sunt anulate luni după-amiaza în urma deraierii unui tren de marfă în judeţul Olt, în timp ce trenurile din Bucureşti către Craiova sunt anulate pe distanţa Roşiori Nord – Craiova, informează CFR Călători.

Totodată, trenul R 12996 circulă suplimentar pe distanţa Roşiori Nord- Bucureşti Nord iar IR 12997 circulă suplimentar pe distanţa Bucureşti Nord – Roşiori Nord.

Potrivit unui comunicat al companiei, în cazul altor trenuri se asigură transbordarea auto a pasagerilor pe distanţa Caracal – Drăgăneşti Olt. Astfel, pentru trenul IR 1691 Bucureşti Nord-Timişoara Nord se asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la trenul IR 12195, pentru IR 1824 Simeria -Bucureşti Nord se asigură transbordarea la trenul IR 12196, pentru R 9003 Bucureşti Nord- Craiova se asigură transbordarea la trenul IR 13073, pentru R 9008 Craiova – Bucureşti Nord se asigură transbordarea la trenul R 13074, pentru IR 1596 Craiova – Bucureşti Nord se asigură transbordarea, pentru IR 1825 Bucureşti Nord- Târgu Jiu se asigură transbordarea la IR 12199, pentru IR 1590 Drobeta Turnu Severin- Bucureşti Nord se asigură transbordarea la trenul IR 12990, pentru IR 1693 Bucureşti Nord – Timişoara Nord se asigură transbordarea la trenul IR 12991, pentru IR 1835 Bucureşti Nord – Cluj Napoca se asigură transbordarea la trenul IR 12993, pentru R 9010 Craiova- Bucureşti Nord se asigură transbordarea la trenul IR 13076 iar pentru IR 73 Budapesta – Bucureşti Nord se asigură transbordarea pasagerilor la trenul IR 12994.

Traficul feroviar între staţiile Fărcaşele şi Drăgăneşti Olt a fost închis în cursul nopţii de duminică spre luni, din cauza deraierii unei garnituri private de marfă.

Trenul de marfă aparţine operatorului privat Constantin Grup şi avea în compunere 37 de vagoane încărcate cu cereale.


UPDATE. Mai multe trenuri au fost anulate, iar altele înregistrează sute de minute de întârziere la sosirea în Gara de Nord, ca urmare a întreruperii traficului feroviar pe ambele sensuri de circulaţie între staţiile Fărcaşele – Drăgăneşti Olt, din judeţul Olt, din cauza deraierii în cursul nopţii a unui tren de marfă privat, informează luni CFR Călători.

Cea mai mare întârziere o are trenul IR 1822 Arad – Bucureşti Nord, care a acumulat 275 de minute, urmat de IR 1696, care vine de la Timişoara şi figurează cu 165 de minute pe tabela din Gara de Nord. Trenul IR 1826 Tg. Jiu – Bucureşti are deocamdată 40 de minute de întârziere

Potrivit unui comunicat al companiei, circulaţia trenurilor CFR Călători se desfăşoară astfel: trenul IR 1822 Arad – Craiova – Caracal – Bucureşti Nord din data de 16/17.02.2020 a fost anulat pe distanţa Caracal – Bucureşti Nord şi circulă trenul IR 19903 pe ruta deviată Caracal – Piatra Olt – Racordare Goleşti – Bucureşti Nord; trenul IR 1592 Craiova – Bucureşti Nord din data de 17.02.2020 a fost anulat pe distanţa Caracal – Bucureşti Nord, iar călătorii au fost preluaţi de trenul IR 1822 (IR 19903) Arad – Craiova – Caracal – Bucureşti Nord; trenul IR 1594 Craiova – Bucureşti Nord din data de 17.02.2020 a fost anulat, iar călătorii au fost preluaţi de trenul IR 1696 (IR 12190) Timişoara Nord – Craiova – Bucureşti Nord; trenul IR 1696 din data de 16/17.02.2020 a fost anulat pe distanţa Craiova – Bucureşti Nord şi circulă tren IR 12190 pe ruta deviată Craiova – Piatra Olt – Racordare Goleşti – Bucureşti Nord.

De asemenea, trenurile R 2061 Craiova – Sibiu şi R 9381 Roşiori Nord – Craiova au fost anulate în data de 17.02.2020.

Trenul R 9304 Roşiori Nord – Bucureşti Basarab a plecat din staţia Roşiori Nord la ora 04.48 în loc de 04.00, pentru preluarea călătorilor de la IR 1592; trenul IR 1591 Bucureşti Nord – Drobeta Turnu Severin din 17.02.2020 a fost anulat, iar călătorii au fost preluaţi de tren IR 72 Bucureşti Nord – Drobeta; trenul IR 1591 Bucureşti Nord – Drobeta Turnu Severin din 17.02.2020 a fost anulat, iar călătorii au fost preluaţi de tren IR 72 Bucureşti Nord – Drobeta Turnu Severin – Timişoara Nord – Arad – Budapesta. Pe distanţa Drăgăneşti Olt – Caracal călătorii vor fi transbordaţi cu mijloace auto.

Potrivi Centrului Infotrafic, trenul aparţine operatorului privat Constantin Grup şi avea în componenţă 37 de vagoane încărcate cu cereale. 

„Cinci vagoane s-au răsturnat şi pe celălalt fir de mers, motiv pentru care traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară”, au precizat reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Cauzele deraierii vor fi stabilite de o comisie de specialitate.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Corvinul Hunedoara eliminată din Europa League de Rijeka
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?