Vlad Voiculescu: „Lucrurile nu mai pot continua ca până acum, la nivel guvernamental. USR PLUS va fi parte a unei schimbări reale.

Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a vorbit luni seara, într-o conferinţă de presă, de un restart pe scena politică românească, după alegerile parlamentare din 6 noiembrie, anunţând că alianţa din care face parte va intra la guvernare cu intenţia de a schimba total lucrurile.
Daniel Spătaru
07 dec. 2020, 17:41
Vlad Voiculescu:

Vlad Voiculescu a reafirmat dorinţa USR PLUS de a intra la guvernare de pe poziţie de forţă. „Vom fi parte a unei schimbări reale. Lucrurile nu pot continuă că până acum la nivel guvernamental. O schimbare reală poate fi făcută doar de o echipă nouă, cu oameni asumați, responsabili, cu oameni care pot să facă schimbarea.

Citeşte şi Senatorul USR Florina Presadă cere demisii la vârful USR-PLUS: „Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu, aroganţa voastră şi nepotismul ne-au adus aici”

În următorii patru ani vrem să facem campanie electorală prin faptele noastre. Suntem prima forță politică din bucurești.

Alianță USR PLUS de acum are puțin de-a face cu USR-ul din 2016.. Alianța USR PLUS este o forță politică consolidată, care are capacitatea de a guvernamenta. În 2024 vrem să fim principală forță politică din România”, a spus Vlad Voiculescu, într-o conferinţă de presă.

Conform rezultatelor parțiale transmise luni de Biroul Electoral Central, în urma alegerilor parlamentare 2020 Alianța USR-PLUS a obținut 15,89% din voturi.

Senatorul USR Florina Presadă le ceruse, luni, într-o postare pe Facebook, demisia conducerii USR-PLUS, spunând că alianța a înregistrat un scor dezastruos la alegerile parlamentare de duminică din cauza nepotismului şi a luptei interne pentru funcţii aduse de cei nominalizaţi în sânul Alianţei. „Domnilor Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu și cei care sunteți în această gașcă, aroganța voastră și nepotismul ne-au adus aici! Absenteismul tot de aici ni se trage, nu numai rezultatul electoral mic. Alegătorii noștri și românii ne-au citit, nu îi putem păcăli cu vorbe goale! Ăsta e rezultatul politicii voastre de gașcă, bazată pe suspendări și excluderi, pe marginalizarea oricărei voci critice și promovarea oamenilor loiali găștii de la conducere, fără niciun fel de interes pentru oameni și alegători. Încercați o minimă asumare, domnilor, măcar în ultimul ceas. Din respect pentru români, pentru alegători. Partidul ăsta nu e al vostru sau al meu, e al lor!”, a scris Florina Presadă.

Ea spune că aceste alegeri au fost pierdute de USR-PLUS, nu câștigate de PSD sau PNL și că votanții USR-PLUS vor un alt fel de politică, meritocratică, neputând fi păcăliţi uşor.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Laura Cosoi a născut: Prima imagine cu proaspăta mămică și bebelușul ei! Ce nume special a ales
DailyBusiness
ATENȚIE! CNPP a publicat LISTA veniturilor în funcție de care românii vor primi mai mulți bani
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum să cureți rapid cuptorul cu microunde. Ingredientele costă mai puțin de 6 lei
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incident Controversat la Ceremonia de Inaugurare din Turcia: Erdogan Lovește un Copil pe Scenă
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!