După ce s-a aflat că a făcut videochat, Bianca de la Puterea Dragostei şochează din nou. A fost actriţă în filmele pentru adulţi

Bianca este una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei, câştigând primul sezon al emisiunii matrimoniale. Norocul i-a surâs în al doilea sezon, când l-a întâlnit pe Livian şi s-a îndrăgostit nebuneşte.
Romania TV
17 feb. 2020, 08:46
După ce s-a aflat că a făcut videochat, Bianca de la Puterea Dragostei şochează din nou. A fost actriţă în filmele pentru adulţi

Însă relaţia lor scârţie de ceva vreme, posibil unul dintre motive să fie trecutul brunetei. După ce au apărut imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei în timp ce făcea videochat, concurenta şocheaă din nou.

Fanii au găsit mai multe video-uri în care ea este protagonista unor scene explicite destinate adulților. A fost filmată de mai multe ori în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un bărbat, în diverse poziții și ipostaze, potrivit Wowbiz.ro.

 

Pe pagina de Instagram a Biancăi s-a declanşat un adevărat război între fanii ei.Ești frumoasă, Bibi! Mereu suntem alături de tine, noi nu te părăsim la greu!”, „Fii puternică! Vei trece și peste asta!”, „Bianca, Sper să ai o atitudine sănătoasă de om puternic și să nu pleci capul. Nu te judecăm, te susțin în continuare NECONDIȚIONAT, pentru că mă mai repet îmi place evoluția ta și sufletul tău. Ai grijă de tine”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere pe care le-a primit Bianca.

Citeşte şi: Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei, scandal monstru din cauza copilului: Aş fi nebună să accept…

Îi merge capul să fie panaramă de mică!”, „Dacă te știi așa, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te știe o lume întreagă și să se afle și ce făceai când erai la grădiniță! Dar când e c****ă de-aia proasta, ni-ai ce să îi ceri!”,au scris cei care o condamnă pe Bianca de la Puterea Dragostei după ce au apărut imaginile cu ea în timp ce făcea videochat.

Nelson Mondialu, dezvăluire şocantă. Livian de la Puterea Dragostei nu este fiul lui

Livian este unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la Puterea Dragostei, iar toată lumea ştia că tatăl lui este chiar Nelson Mondialu. Recent, s-a aflat că tânărul este fiul vitreg al lui Nelson, lucru recunoscut şi povestit de cel din urmă.

Din cauza unor probleme de sănătate, Nelson Mondialu, nu poate fi tată, ceea ce l-a şi determinat să accepte această situaţie, pe lângă faptul că o iubeşte foarte mult pe Liana.

Citeşte şi: Tupeu fără margini. Nelson Mondialu îşi pune copilul să danseze pe bani VIDEO

„La vârsta de 19 – 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Mondial și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis ”Treaba ta!”. Și mie mi-a fost dragă.

I-am zis că ”Lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu”. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că… copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. 

La vârsta majoratului le-am spus, ca să nu fie un șoc. Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.

Ei o să se supere că am dezvăluit acest secret. Dar nu au de ce să se supere, pentru că e bine și pentru voi, că am scăpat de povara asta. Puteți să îmi ziceți tată în continuare. Liana, într-adevăr, o să se supere, sper să nu îmi iau cuțit”, a declarat Nelson Mondialu.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gigantul străin care face angajări pe bandă rulantă în mai multe orașe din România. Se oferă salarii bune și nu e nevoie de studii superioare pentru unele posturi
Capital.ro
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Playtech.ro
ȘOC! A făcut AVC pe scenă, sub privirile îngrozite ale fanilor. Celebra cântăreață s-a prăbușit în timp ce cânta
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Vremea se transformă în București. Se anunță fenomene extreme
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Derya, o tânără româncă adoptată de o familie din Turcia, vrea să-și găsească mama: „Simt că mama mă așteaptă”. Povestea emoționantă a fetei a făcut înconjurul internetului
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Adelina Chivu, anunț după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: Am renunțat la tot
StirileBZI
Acești pensionari vor primi 100 de lei în plus din octombrie! În ce condiții se aplică majorarea
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Casa Braikoff din București revine la viață printr-o restaurare inovatoare
MediaFlux
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Hermès Birkin pierde titlul de cea mai scumpă geantă din lume! Rabanne lansează geanta Nano de aur. Care este povestea acesteia?