Faimoasa Ana Pal, descalificată de la Survivor România, după ce i-a dat un cap în gură lui Andrei. Războinicul s-a prăbuşit la pământ

Tensiunile au ajuns la cote maxime la Survivor România, după ce faimoasa Ana Pal şi-a pierdut cumpătul şi i-a dat un cap în gură războinicului Andrei, care s-a prăbuşit instant la pământ.
Romania TV
19 feb. 2020, 13:23
Faimoasa Ana Pal, descalificată de la Survivor România, după ce i-a dat un cap în gură lui Andrei. Războinicul s-a prăbuşit la pământ

Incidentul s-a întâmplat în timpul jocului de comunicare, ambele echipe încercând să câştige. Faimoasa a pierdut punctul, iar echipa albastră era cu un punct mai aproape de premiul pe care și-l doreau cu toții.

Luptătoarea s-a enervat și, în momentul în care Războinicul Andrei i-a spus E greu, Ana, e greu la Survivor, și-a ieșit din fire.Îți dau una”, i-a spus ea, ducându-se amenințător spre el. Văzând că el nu se lasă intimidat, l-a lovit puternic cu capul în gură și în nas.

Citeşte şi: SURVIVOR ROMANIA. Soţia lui Andrei Duban, anunţ-şoc: „Din momentul ăsta nu mai exişti pentru mine!” VIDEO

Războinicul a căzut la pământ și ceilalți concurenți au început să se agite și să țipe.  Ambele echipe au fost șocate de gestul făcut de Ana.

„Băi, am făcut și noi lupte! Nu te învață niciun antrenor să te bați în afara ringului!”, a izbucnit o Războinică.Și eu sunt luptător, dar nu se reacționeză așa!”, a spus un al concurent.

I-a si spart nasul! Băi, ești femeie, ești mamă de băiat! Ce educație îi dai tu copilului tău? Te vede o țară întreagă! Ăsta nu e sport! În sport nu te învață așa ceva!”, i-a spus Lola, Faimoasei Ana Pal.

Nu poți să fac așa, Ana. Și eu sunt luptător, dar nu dau cu capul sau cu pumnul la unu pe stradă, Ana”, i-a spus un coechipier după ce luptătoarea spus că „și-o merita”.

Citeşte şi: Bogdan Vlădău, declaraţie neaşteptată după eliminarea de la Survivor România: „Mi-aş fi dorit să mai rămân, mai ales pentru…”

Ana Pal, descalificată de la Survivor România

Am văzut imaginile. și vă spun următorul lucru: niciodată nu vom tolera astfel de gesturi. Survivor este o competiție foarte dură, dar nu de bătăuși. Niciodată nu vom accepta să vă loviți între voi. Erau probe în care vă duelați față în față și vi s-a spus că nu aveți voie să vă atingeți. Violența este absolut interzisă. Î

n acest moment, o dăm afară din joc, iar decizia finală vă va fi comunicată la Consiliu. Vă rog mult, să nu se mai întâmpla așa ceva. Oricât de aprig ar fi duelul, oricât de mult ajungeți să vă urâți ca adversari, niciodată nu trebuie să vă loviți! Dați totul pe teren, nu în afara lui!”, a spus prezentatorul emisiunii după incidentul violent, urmânc ca în Consiliu să anunțe decizia finală în privința ei.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu a dat cărţile pe faţă! Cum a făcut faţă la Survivor: „Ne spălam în mare şi ne făceam nevoile în junglă”

„Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a mai spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Remus Pricopie îl acuză pe Mircea Geoană de folosirea însemnelor NATO în campania electorală
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!