Victor Ponta, dezvăluirea momentului! Cât câștigă lunar șeful Pro România și soția lui, Daciana Sârbu

Victor Ponta a făcut o serie de dezvăluiri din viața de familie, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.
Claudia Simion
09 dec. 2020, 00:05
Victor Ponta, dezvăluirea momentului! Cât câștigă lunar șeful Pro România și soția lui, Daciana Sârbu

Victor Ponta a oferit detalii picante din viața personală, a dezvăluit ce treburi casnice face, de ce i-a ales pe Oprea și Maior ca nași, dar și ce salariu lunar are.

Victor Ponta și Daciana Sârbu, a doua soție a fostului premier, s-au căsătorit pe ascuns în octombrie 2006. Deși la început nu se înțelegea deloc cu tatăl Dacianei, Ponta a mărturisit că acum au o relație excelentă.

„Ne-am luptat o perioadă cu tatăl ei. Sunt un om norocos fiindcă ambele femei din viața mea sunt două femei perfecte. Eu nu merit acest noroc, de aceea nu am prea vorbit despre asta. Cred că nici politic nu prea m-am înțeles cu Ilie Sârbu. El chiar era deranjat de faptul că venim noi ăștia tineri. Acum avem o relație excelentă. Mai glumesc eu cu Daciana că dacă divorțăm, eu rămân cu tata-socru”, a spus politicianul la Kanal D.

Întrebat de ce s-a căsătorit în străinătate cu Daciana Sârbu, Victor Ponta a dat un răspuns cât se poate de sincer: am încercat să-i protejez pe cei apropiați de presă.

„Cu Roxana (prima soție) m-am căsătorit la Primăria Sectorului 1. Cu Daciana m-am căsătorit pe ascuns, în 2006, pentru că eram persoane publice. Am avut prieteni care ne-au așteptat. Presa a aflat abia după un an. Am încercat să-i protejez cât am putut de mult pe cei apropiati de presă”, a mai spus Ponta.

„V-ați ales nașii pe interes?” – l-a întrebat Denise Rifai pe liderul Pro România, referindu-se la două persoane influente la vremea respectivă, George Maior și Gabriel Oprea. George Maior, fostul șef al SRI, este nașul de cununie al lui Victor Ponta și Daciana Sârbu, iar ulterior le-a botezat și copilul. Gabriel Oprea, fost ministru al Afacerilor Interne, este nașul de botez al primului copil al lui Victor Ponta.

„Pe prietenie si pe preocupări comune. Și cu Maior și cu Gabi Oprea am fost prieten într-o vreme. Dar m-am învatat minte. Din 2013 și până azi n-am mai fost la nimeni naș. Poltica cu nășitul tot timpul se termină prost”, a explicat Ponta.

Ce fel de soț e Victor Ponta?

„Foarte dificil. Evident că au fost momente grele, a fost nevoie de compromisuri. De cele mai multe ori eu am fost de vină. Două victime le am la activ: o fostă soție și o actuală soție. Eu sunt un soț foarte dificil”.

Ce treburi casnice face Victor Ponta?

„Nu sunt bun la asta și fac numai când sunt împins de la spate. Să strâng de unde am mâncat, să duc vasele la bucătărie. Nu gătesc, tot ce pot e o omletă. Dar mă pricep să deschid vinurile. Acolo se termină implicarea mea la mesele din familie, în sensul că eu aleg vinul”.

Ce buget lunar are Victor Ponta?

Liderul politic a răspuns sincer și la una dintre cele mai așteptate întrebări: Cine câștigă mai mult în casă? Victor Ponta sau Daciana Sârbu?

„Daciana. Până anul trecut câștiga mai bine de 6.000 de euro din salariul de europarlamentar. Eu am un salariu de 12.000 de ron ca deputat. Nu suntem o familie care să moară de foame, avem un nivel peste media din România”, a mai spus Ponta.

Citește și Victor Ponta își anunță retragerea din politică după rezultatele alegerilor parlamentare: E timpul pentru familie!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!