Horoscop TAROT pentru Luna noua in Sagetator. Norocul e de partea ta de Sărbătorile de iarnă

Inceputul de saptamana aduce o frumoasa Luna noua in Sagetator, de care ne vom bucura luni, 14 decembrie 2020. Luna Noua in Sagetator genereaza o eclipsa totala de Soare.
Alina Costache
14 dec. 2020, 22:31
Horoscop TAROT pentru Luna noua in Sagetator. Norocul e de partea ta de Sărbătorile de iarnă
Horoscop TAROT

Luna noua in Sagetator – semnificatii
Indiferent ce vine in drumul tau, cu siguranta aduce un mare zambet pe buze. Luna noua in Sagetator poate marca un nou inceput dupa o perioada in care nu ai fost in forma. Energia este aventuroasa si chiar iti doresti sa iti asumi cateva riscuri. Dar fii atent, insa, roata norocului se invarte tot timpul. Nu paria totul pe o singura carte. Luna noua in Sagetator este despre idei briliante, despre a-ti exprima punctul de vedere, filosofia de viata. Poate ca este timpul sa schimbi anumite credinte. Poate ca este timpul sa iei o pauza si sa pleci intr-o calatorie in care sa te regasesti. Bucura-te de tot ce iti aduce viitorul, primeste-l ca pe o binecuvantare, caci are cu siguranta intelesuri pentru tine. Chiar daca nu sunt evidente la prima vedere.

Horoscop Voropchievici 14-20 decembrie. Săptămâna încercărilor. Ce spun runele despre zodii

Fa o lista cu lucrurile pentru care esti recunoscator. Citeste-o cu voce tare pentru a-ti da seama cat esti de binecuvantat. Razi mai mult. Este o vreme excelenta sa incepi sa inveti ceva nou, sa dobandesti alte abilitati. Nu este momentul sa fii inchis la minte si rigid. Dimpotriva, fii deschis.

Sagetatorul este un semn al veseliei, al distractiei, al optimismului. Ii place sa calatoreasca, sa exploreze, sa viseze la scara mare. Are o exergie expansiva care te indeamna la actiune, este norocos si  credincios. Cand este Luna noua in Sagetator, toate aceste calitati se amplifica pentru zodii. Optimismul si energia Sagetatorului devin molipsitoare, profita de ea si asteapta-te la ce este mai bun.

Horoscop TAROT BERBEC
O schimbare puternica

Daca aveai nevoie de un semn ca visurile tale vor deveni realitate, atunci considera ca l-ai primit. Aceasta carte vine sa transmita mesajul ca energii puternice lucreaza pentru tine. Dar fii pregatit. Asta inseamna si o calatorie cu evenimente mai mult sau mai putin confortabile. Te asteapta o schimbare puternica. Tot ce se va intampla acum are un motiv pe care il vei aprecia mai tarziu. Un nou portal se deschide pentru tine si vei avea nevoie de curaj pentru a lasa trecutul in urma si pentru a merge mai departe.

Semnificatii suplimentare: Da, de 1000 de ori da! Te indrepti spre scopul tau in viata. Indiferent ce se intampla acum, este spre binele tau suprem. Un moment de cotitura in viata ta!

Horoscop TAROT TAUR
Concluziile sunt la indemana

Aceasta carte iti transmite mesajul ca unele lucruri nu mai depind de tine. Poate ca ti s-a inchis vreo usa, poate ca ceva a ajuns la final, dar trebuie sa stii ca tot ce a depins de tine a fost facut. De-acum altcineva sau altceva gestioneaza si nu mai este in puterea ta. Poate ca nu ti se pare ca nu au procedat corect, dar asta nu mai este problema ta. Concluziile sunt la indemana, elibereaza-te de cee ace nu mai depinde de tine si mergi mai departe.

Semnificatii suplimentare: Usile inchise acum nu se vor mai deschide. Este timpul sa te repui pe picioare. Iarta, iti vei elibera karma. Meditatia si youga te pot ajuta. Nu poti controla totul.

Horoscop TAROT GEMENI
Energia te impinge de la spate

Aceasta carte are mesaj pozitiv si iti indica faptul ca iti poti transforma visurile in realitate. Ai nevoie de energie ca sa-ti controlezi emotiile sis a mergi mai departe. Mediteaza, concentreaza-te pe ceea ce vrei si fa angajamente curajoase. Indiferent ce hotarasti, actioneaza si mergi pe drumul ales.

Semnificatii suplimentare: situatia curenta are potential urias. Visurile tale pot deveni realitate. Ai nevoie de mai mult efort pentru a reusi, esti pregatit pentru asta? Reinnoieste-ti teluriloe si asigura-te ca esti angajat deplin. Mergi inainte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!