CRAIOVA – GAZ METAN MEDIAŞ 2-1. Oltenii au egalat liderul Ligii 1. CFR joacă luni cu Astra. CLASAMENT PLAY-OFF Liga 1

CS Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Gaz Metan Mediaş, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, oltenii au egalat echipa CFR Cluj în fruntea clasamentului. Clujenii joacă, luni, acasă, cu Astra Giurgiu, în prima etapă a play-off-ului.
Filip Stan
01 mart. 2020, 16:31
CRAIOVA - GAZ METAN MEDIAŞ 2-1. Oltenii au egalat liderul Ligii 1. CFR joacă luni cu Astra. CLASAMENT PLAY-OFF Liga 1

Universitatea Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1 (2-1), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din prima etapă a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Universitatea a deschis scorul rapid, în min. 3, prin Alexandru Cicâldău (penalty), după un fault comis de Mihai Velisar la Andrei Ivan. Gaz Metan a reuşit să egaleze prin Marius Constantin (9 – penalty), în urma unui fault comis de Tiago Ferreira asupra lui Sergiu Buş. Golul victoriei echipei craiovene a fost înscris de Valentin Mihăilă (27), însă faza a fost precedată de un fault nesancţionat asupra lui Buş.

Universitatea a ratat ocazii de gol prin Nicuşor Bancu (23), Andrei Ivan (37, 53) şi Elvir Koljic (86).

Gaz Metan mai putea primi un penalty în min. 60, la o intervenţie a francezului Claude Dielna (la debutul său la Universitatea) asupra lui Velisar. Oaspeţii au ratat egalarea în min. 90+1, când şutul lui Nasser Chamed a fost blocat salvator de Alexandru Mateiu.

Universitatea a câştigat ambele partide cu Gaz Metan din sezonul regulat, 3-2 la Mediaş şi 3-1 în Bănie.

Universitatea a egalat liderul CFR Cluj după acest succes. În urma acestui rezultat, clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj – 26 de puncte, CSU Craiova – 26 de puncte, FC Botoşani – 24 de puncte, FCSB – 24 de puncte, Gaz Metan Mediaş – 22 de puncte şi Astra Giurgiu – 21 de puncte.

CRAIOVA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLŞINE STREAMING. Oltenii lui Corneliu Papură debutează în play-off pe teren propriu cu Gaz Metan. Echipa lui Edi Iordănescu e la prima participare în această fază a Ligii 1, dar nu e ultima în clasamentul play-off-ului. U Craiova a jucat un fotbal total ofensiv de la plecarea lui Victor Piţurcă din Bănie, cu Papură pe bancă, şi s-au aprins din nou speranţele pentru titlu. Totuşi, oltenii au pierdut cu CFR Cluj în ultima partidă din sezonul regulat, 0-2.

CRAIOVA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLŞINE STREAMING. 

De partea cealaltă, Gaz Metan a bătut-o pe Dinamo în ultima etapă a sezonului regulat, victorie care i-a asigurat biletele pentru prima participare în play-off-ul Ligii 1. Sărbătoarea a fost una mare la Mediaş şi rămâne de văzut dacă elevii lui Edi Iordănescu vor reveni la timp cu picioarele pe pământ.

Craiova – Gaz Metan, echipe de start:  

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, T. Ferreira, Acka, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – A. Ivan, Koljic, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, Vătăjelu, Mățel, Dielna, Qaka, L. Nițu, A. Popescu
Antrenor: Corneliu Papură

Gaz Metan: Pleșca – Butean, Larie, M. Constantin, Velisar – Droppa, Dropa. R. Popa, Fofana – S. Ciocan, S. Buș, Ely Fernandes
Rezerve: A. Popa, Chamed, Trif, Drăghici, Nielsen, N. Roșu, Cardoso
Antrenor: Edward Iordănescu

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Horațiu Feșnic / A1: Alexandru Cerei / A2: Mircea Orbuleț

 

Edi Iordănescu, antrenorul medieșenilor, a vorbit în premieră după calificarea în play-off pentru GSP.ro: „

Dumnezeu ne-a ajutat fiindcă am fost corecți cu munca noastră, iar El ne-a răsplătit. Gaz Metan a meritat, am jucat, am fost pozitivi, am produs rezultate bune. Nimeni nu ne poate contesta. Mi-e greu să fac paralele, comparații, fiecare performanță are magia ei. Este o performanță extraordinară, știu ce înseamnă pentru club, pentru oraș, e cel mai mare rezultat pentru Gaz Metan. Este o bornă, un moment incredibil.

 Băieții trebuie lăudați, e meritul lor, dar și al factorilor de conducere de la club și publicului. Situația noastră de insolvență și pierderea a 17 jucători în vară au făcut și mai grea lupta, dar și mai frumoasă. Noi nu aveam impus de club obiectivul de a ajunge în top 6, nimeni nu îndrăznea să se gândească la un asemenea vis”. 

În ultima partidă din sezonul regulat, tot în Bănie, U Craiova a învins-o pe Gaz Metan cu 3-1, în prima etapă din 2020. În ultimele cinci partide directe dintre olteni şi ardeleni, Craiova a câştigat de trei ori, Gaz Metan o dată şi o partidă s-a terminat la egalitate.

 

 

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Caniculă în toată România. Temperaturile vor arde
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?