Războiul continuă între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău. Claudia: „Foştii socri îmi manipulează copiii”. Bădălău: „Vede în mine o sursă de bani”

Războiul dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău este departe de a lua sfârşit. Artista vine cu noi acuzaţii la adresa fostului soţ şi a familiei acestuia. Ea îşi acuză fosta soacră şi fosta cumnată că îi manipulează copiii. La rândul său, Gabi Bădălău susţine că acuzaţiile artistei sunt nefondate şi că aceasta foloseşte copiii ca o armă împotriva lui.
Oana Anghel
14 dec. 2020, 23:56
Războiul continuă între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău. Claudia:
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, război fără sfârşit

Între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău nu mai există loc de împăcare. Artista a mărturisit, printre lacrimi, în emisiunea La Măruţă că familia fostului ei soţ face tot posibilul pentru a-i îndepărta pe copii de ea. În prezent, Claudia locuieşte împreună cu copiii la Agigea, în aceeaşi curte cu mama ei.

Nu mi-am dorit să se ajungă aici. Am ajuns ca fiarele, am fost acuzată că ţin copiii în două camere, că-i ţin mai mult pe-afară. Noi nu avem bogăţia tatălui, avem două dormitoare, o bucătărie, un hol, o baie şi o curte. Ei se simt foarte bine, au jucării peste tot. Acolo (în casa tatălui lor – n.red.) nu au atât de multe jucării ca aici. Ei nu dorm în dormitorul lor, dorm cu mine. Dimineaţa le fac micul-dejun şi am aşa o plăcere şi o dragoste când îi văd că sunt fericiţi şi liniştiţi„, povesteşte Claudia.

Claudia Pătrăşcanu îşi acuză foştii socri că îi manipulează copiii

Artista susţine că familia fostului ei soţ vrea să se răzbune pe ea şi să-i întoarcă pe micuţi împotriva mamei lor.

Când sunt la tatăl lor şi îi sun, sunt distraşi de la conversaţia cu mine. Sora îi strigă să se ducă sus să se joace, tatăl lor închide brusc telefonul, bunciul le spune că sunt cea mai urâtă şi mai rea mamă din lume. Dumnezeu să-mi dea putere să le duc pe toate„, spune Claudia.

Cântăreaţa a relatat un episod halucinant petrecut recent, când copiii s-au întors de la tatăl lor.

Au venit acasă după weekendul petrecut acasă la tatăl lor şi le-am desfăcut bagajul şi văd nişte albume. Şi copiii îmi zic că le-au zis noni (bunica – n.red) şi mătuşa să mi le dea mie. Trebuie să fii malefic să faci aşa ceva. A, deschis albumele şi ei mă întreabă: Mami, unde erai de nu ai fost niciodată lângă noi de când ne-am născut? Femeile astea două au vrut să-i facă să creadă că nu am fost niciodată lângă ei. Vă daţi seama ce-am simţit?„, povesteşte Claudia.

Citeste si Gabi Bădălău, test anti-drog! Claudia Pătrăşcanu, dezvăluiri incendiare despre familia fostului soţ

Artista spune că familia fostului ei soţ a decupat pozele, astfel încât ea nu mai apărea în acele poze, deşi ştie sigur că fusese în ele.

Le-am spus că nu am lipsit niciodată de lângă ei. Sunt poze pe care le recunosc, poze în acre eu existam. Le.au decupat, le-au refăcut. Eu nu mai exist în nicio poză. Ele au vrut să demonstreze că eu nu am existat niciodată pentru ei. Sunt disperată, oamenii aceştia sunt în stare de orice. Am făcut plângeri peste tot, nimeni nu sesizează cazul ăsta al meu„, adaugă Claudia.

Gabi Bădălău susţine că fosta lui soţie vede în el doar o sursă de bani

Fostul soţ al Claudiei spune că acuzaţiile acesteia sunt nefondate. El este de părere că artista vrea doar banii lui şi îi foloselte pe copii împotriva sa.

N-am cum să comentez afirmaţiile ei, sunt nefondate, sunt pline de răutate. Nu o să răspund cu alte acuzaţii. eu tot timpul am ăncercat să rezolv lucrurile în intersul copiilor. Atât timp cât ea pune partea financiară pe primul loc şi vede în mine doar o sursă de bani, nu avem cum să ne înţelegem. Foloseşte copiii ca o armă împotriva mea. De-asta am ajuns în instanţă. trei luni a fost plecată la Constanţa şi nu a vrut să-mi dea copiii„, spune Gabi Bădălău.

Claudia vrea ca fostul soţ să fie testat antidrog

Solista spune că a solicitat ca tatăl copiilor ei să-şi facă test antidrog pentru că se teme că micuţii ar putea fi în pericol în casa acestuia. La rândul lui, Gabi Bădălău susţine că deşi judecătorul a respins proba, el s-a oferit să facă testul de bunăvoie. Bărbatul spune că principala lui preocupare este ca cei mici să fie bine crescuţi şi educaţi.

Când copiii sunt la mine, îi dau mesaj: s-au trezit, au mâncat etc. Le sun copiilor să o sune pe mami de noapte bună. Ea m-a blocat pe whats app, pe video pentru ca eu să nu mai pot comunica cu copiii. Atât o duce pe ea capul. Eu doresc doar să fie sănătoasă, puternică, să aibă grijă de copii şi să fie o mamă responsabilă pentru că nu aduce niciun avantaj în creşterea şi în educaţia copiilor. Din contră„, a spus Gabi Bădălău îîn emisiunea La Măruţă.

 

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ludovic Orban acuză coaliția PSD-PNL de „viciere gravă” a rezultatelor alegerilor prin intercalarea parlamentarelor între tururile prezidențialelor
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!