Horoscop CASSANDRA 9-15 martie 2020. Săptămâna aduce multe surprize plăcute pentru zodii

Horoscop CASASANDRA 9-15 martie 2020. Berbecii călătoresc în trecut, Racii au nevoie de romantism, citiţi previziunile complete pentru săptămâna viitoare.
Filip Stan
06 mart. 2020, 06:48
Horoscop CASSANDRA 9-15 martie 2020. Săptămâna aduce multe surprize plăcute pentru zodii

BERBEC 21.03-20.04: Va doriti sa mergeti mai departe in cariera si veti face tot posibilul sa va imbunatatiti reputatia. Evitati insa sa va suparati cu sefii. Fiti mai calmi si nu incercati sa dominati lumea din jur.

TAUR 21.04-21.05: Veti face tot posibilul sa va extindeti orizonturile, energizati de dorinta de a invata ceva nou. Va inscrieti la un curs sau obtineti o calificare la actualul loc de munca.In weekend, sunteti mai activi cu prietenii si va distrati.

GEMENI 22.05-21.06: Chiar daca nu veti face nimic special, in ochiicelor din jur apareti competenti, talentati si capabili. Aveti suficienta putere sa straluciti si acest lucru va ofera un avantaj fata de ceilalti. Profitati!

RAC 22.06-21.07: Mici tensiuni au loc in viata dumneavoastra, incurajati fiind de un conflict cucei mai apropiati membri ai familiei. Sunteti poate prea nerabdatori si asta va face sa pareti enervanti. Profitati de fereastra buna pentru studiu sau pentru un nou hobby.

LEU 22.07-22.08: Va folositi de toata energia disponibila pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Veti fi mandri de rezultate si va veti simti multumiti. In weekend va orientati spre un nou hobby sau veti face orice care va extinde orizonturile existente.

FECIOARA 23.08-22.09: Treceti printr-o perioada cand aveti nevoie de mai mult somn. Contrar acestui lucru, aveti suficienta energie sa socializati, sa petreceti cu prietenii si sa faceti sport. Intre timp, prieteni vechi sau un fost partener revin in atentia dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Din diferite motive, ati hotarat sa va organizati mai bine. Acest fapt nu se aplica doar la locul de munca,ci si acasa. Va doriti ca viata personala sa functioneze mai bine si mai usor. Incercati sa va reorganizati lumea.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti mare chef de socializare, va petreceti timpul explorand artele, precum si exprimandu-va propriul talent creativ.Putem spune ca este momentul perfect pentru o vacanta si va veti ocupa de acest aspect cu atentie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Casa,familia si viata privata vor fi o tema prioritara. S-ar putea chiar sa va implicati mai mult decat de obicei intr-o activitate cu unul dintre parinti sau cu o alta ruda apropiata. Aveti grijain weekend de reparatiile stricte care se impun.

CAPRICORN 22.12-19.01: Dintr-odata aveti lucruri noi de facut, locuri inedite de vizitat si oameni de vazut. Ritmul zilelor se va aglomera, pemasura ce veti porni spre noi calatorii si veti purta tot mai mult convorbiri cu rudele. Da, sunteti extrem de ocupati!

VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile puneti un accent major pe bani si veti reflecta asupra valorilor proprii pentru a va da seama ce este mai important pentru dumneavoastra. Veti dori sa va stabiliti un control mai mare asupra vietii prin lucrurile pe care le detineti.

PESTI 19.02-20.03: Acum este momentul ideal pentru a va reincarca bateriile. Veti atrage oameni si situatii favorabile pentru dumneavoastra. Veti observa ca va puteti atinge obiectivele cand lucrati in colaborare cu altii. Succes!

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Producția de energie a României s-a prăbușit
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Se scumpește rovinieta. Ce includ noile prețuri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ministrul Transporturilor anunță reluarea circulației pe Valea Oltului din 9 august
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?