Prognoza meteo 17 decembrie. Vreme închisă în următoarele zile, cu ceaţă şi burniţă dimineaţa

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, dar va fi și în general închisă. Noaptea şi dimineaţa se va semnala ceaţă însoţită de burniţă sau ploi slabe.
Alina Andrei
16 dec. 2020, 15:58
Prognoza meteo 17 decembrie. Vreme închisă în următoarele zile, cu ceaţă şi burniţă dimineaţa
Prognoza meteo 17 decembrie. La noapte,

Prognoza meteo 17 decembrie București. Vremea va fi închisă, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, se va situa în jurul valorii de 3 grade, potrivit ANM.

 

Prognoza meteo 17 decembrie JOI. Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, dar va fi și în general închisă. În zonele joase de relief, pe spații mici, va fi ceață dimineața și noaptea, iar pe arii restrânse în sud-estul țării și doar izolat în rest se va semnala burniță sau ploaie slabă. În zona de munte înnorările vor fi temporare. Vântul va sufla moderat pe crestele montane și în general slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade.

Prognoza meteo 17 decembrie București. Vremea se va menţine închisă şi, trecător, vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă, mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, va fi de 2…3 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo ANM pentru două săptămâni. Cum va fi vremea de Crăciun în Bucureşti şi celelalte regiuni

 

Prognoza meteo VINERI. Vremea se va menține caldă pentru această dată, îndeosebi în vestul țării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile vestice, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade. În zonele joase de relief în cea mai mare parte a intervalului va persista nebulozitatea stratiformă, local se va semnala ceață și pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniță. La munte, înnorările vor fi temporare și cu precădere în nordul Carpaților Orientali, vor fi condiții de precipitații mixte și polei. Vântul va sufla cel mult moderat pe crestele montane și va fi în general slab în restul teritoriului.

București. Vremea se va menţine închisă şi, trecător, vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă, mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, se va situa în jurul valorii de 2 grade. Mai ales dimineaţa, este posibil să fie ceaţă.

 

Prognoza meteo SAMBATA. Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în zonele de deal și de munte. În regiunile extracarpatice, va fi în general nebulozitate joasă și, mai ales dimineața și noaptea, pe alocuri va fi ceață, iar trecător, îndeosebi în est, va fi și burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade.

București. Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult noros, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiții de ceață și burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

 

Prognoza meteo DUMINICA. Valorile termice se vor menține, în continuare, peste cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade. În sudul și estul teritoriului va fi nebulozitate persistentă și, mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceață și pe spații mici burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat.

București. Vremea va fi închisă, dar mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi noros, iar probabilitatea pentru ceață și burniță va fi în creștere mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!