Mihai Bobonete, prima declarație după ce s-a vindecat de Covid-19: ”Brăduțul l-am făcut când am ieșit din izolare. O să beau o țuică fiartă”

ihai Bobonete a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19. Actorul din Las Fierbinți a anunțat că testul său a ieșit negativ.
Alina Costache
16 dec. 2020, 22:01
Mihai Bobonete, prima declarație după ce s-a vindecat de Covid-19: ”Brăduțul l-am făcut când am ieșit din izolare. O să beau o țuică fiartă”

Mihai Bobonete a dat primele informaţii despre infecţia cu Covid 19. Actorul din serialul de la PRO TV a ținut secret faptul că a contractat noul coronavirus, dar, după ce testul a repetat a ieșit negativ, Bobiță, a oferit prima fotografie şi primele declaraţii despre lupta cu virusul care a îngenunchiat planeta

Mihai Bobonete a intrat în direct la emisiunea Vorbește lumea și a vorbit starea lui de sănătate, după ce s-a vindecat de Covid-19. De asemenea, actorul a povestit despre atmosfera de la filmări, pe timp de pandemie.

Mihai Bobonete a fost infectat cu coronavirus: ”Am izbăvit și cu Covidele ăsta. Sunt negativ deja”
Mihai Bobonete spune că a avut o formă ușoară a bolii. ”Sper că am scăpat fără mari repercusiuni, dar încă n-am ajuns să fac tomograful la plămâni, care se face la 2-3 săptămâni, după ce ieși din izolare. Eu am abia o săptămână de când am ieșit din izolare. Copiii, slavă Domnului, au trecut cel mai ușor prin treaba asta (…). Nu e foarte funny să stai cu copiii să știi că toți sunt bolnavi, să știi că dacă boala ar lua-o în altă direcție nu are cine să te ajute, știm care e situația prin spitale”, a spus actorul.

Bobonete s-a izolat în mansarda casei sale, care este amenajată cu toate cele necesare. De altfel, acolo se află și biroul lui. Actorul a mărturisit, în stilul său umoristic, cum se pregătește de sărbători.

”Le-am luat în ordine, întâi am făcut Covid, toată familia, daa. Nu faci sărbătorile înainte și brăduțul înainte să faci covidul. Brăduțul l-am făcut când am ieșit din izolare. Acum facem convalescența, după care Crăciunul”.

Mihai Bobonete a povestit și despre atmosfera de la filmări în perioada de pandemie, menționând că a fost destul de dificil:

„Dragoș a organizat o producție care era protejată din cap până în picioare. Se stătea cu mască, geluri, se mânca separat, unde noi acolo eram o familie, mâncam toți în același loc. Gândiți-vă că noi suntem 13 actori și avem 2 rulote. Acum s-a schimbat treaba.

Vindecarea, anunţată pe Facebook

„Gata, domnule, am izbăvit și cu Covidele ăsta, sunt negativ deja, sper că am și anticorpi, iar pe această cale o să beau o țuică fiartă, căci de brăduț s-au ocupat fetele, iar Moșul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adică XXXL ca să fluture klumea când sar ca nebunul la primul concert live. Multă sănătate vă doresc tuturor!’, a scris actorul din Las Fierbinți pe una dintre rețelele de socializare.

La începutul lunii martie, când în România s-a decretat stare de urgență filmările pentru serialul Las Fierbinți s-au sistat. Acestea s-au reluat în luna iunie, însă nu înainte de a se lua măsurile de protecție necesare.

 

 

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Armata ucraineană distruge un pod cheie în regiunea Kursk, izolând orașul Glușkovo
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...