FCSB – CRAIOVA 4-1 în etapa a 2-a din PLAY OFF LIGA 1. Oltenii, umiliţi pe Arena Naţională! VEZI CLASAMENTUL

FCSB a trecut, duminică, pe Arena Naţională, cu 4-1 de Craiova, într-un meci din etapa a 2-a din play-off. Cele două echipe au câte 26 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul CFR Cluj, care joacă, luni, la Mediaş, cu Gaz Metan.
Filip Stan
08 mart. 2020, 19:53
FCSB - CRAIOVA 4-1 în etapa a 2-a din PLAY OFF LIGA 1. Oltenii, umiliţi pe Arena Naţională! VEZI CLASAMENTUL

Meciul a început echilibrat, până la gafa lui Pigliacelli, care a încercat o pasă de efect, dar Man a recuperat şi faza s-a terminat cu golul lui Oaidă. Craiova a dat lovitura ănainte de pauză, prin Bărbuţ, cu un şut pe colţul scurt! S-a făcut 2-1 după o fază de mare clasă: centrare Creţu, stop Coman, mingea întoarsă pentru Oaidă, care bagă balonul în poartă. Craiova are şi ghinion, mingea trimisă de Baiaram loveşte bara, se plimbă pe linie, atinge cealaltă bară! Tot ocazie e şi şutul ratat al lui Koljic, din centrarea lui Ivan. Meciul s-a închis după golul produs de cuplul Panţâru-Tănase și reușita lui Man.

FCSB CRAIOVA 4-1 LIVE TEXT

FCSB – CRAIOVA 4-1! A marcat Man, în min. 84! Pasă excelentă a lui Fl. Tănase! VIDEO AICI.

FCSB – CRAIOVA 3-1! A marcat Fl. Tănase, în min. 79! Pasă la limita ofsaidului a lui Panţîru! VIDEO AICI.

FCSB – CRAIOVA 2-1! A marcat Oaidă, în min. 57! Acţiune a lui Creţu, centrare la Fl. Coman, care recebntrează, iar mijlocaşul adus de la Botoşani face „dubla”! VIDEO AICI.

FCSB – CRAIOVA 1-1! A marcat Bărbuţ, în min. 45! Olteanul a înscris după o centrare plasată perfect de Nistor. Vlad are şi el o parte de vină la golul încasat. VIDEO AICI.

FCSB – CRAIOVA 1-0! A marcat Oaidă, în min. 23! Portarul oltenilor a pasat la Man, de la acesta mingea a ajuns la Coman care a tras în bară, apoi Oaidă a marcat simplu de la doi metri! VIDEO AICI.

FCSB CRAIOVA 4-1 (1-1)

Oaidă 23, 57, Fl. Tănase 79, Man 84 / Bărbuţ 45

FCSB: Vlad – Val. Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu, Olaru (11 Vînă, 70 L. Filip) – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (82 Moruţan). Rezerve: Niga – Miron, L. Filip, Moruțan, Momcilovic, Ad. Petre, Vînă. Antrenor: Bogdan Vintilă.

CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu (70 Qaka), Cicâldău – Bărbuț, Nițu (18 Koljic), Mihăilă. Rezerve: L. Popescu – Dielna, Vătăjelu, Qaka, A. Ivan, Koljic. Antrenor: Corneliu Papură.

CLASAMENT PLAY OFF

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PLAY OFF LIGA 1. Istvan Kovacs va arbitra meciul FCSB – CRAIOVA, ajutat de asistenţii Vasile Marinescu și Valentin Avram. Arbitrul de rezervă va fi Antonie Andrei. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, duminică, de la ora 20:30, FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PLAY OFF LIGA 1. În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu CRAIOVA, 1-0 pe „Ion Oblemenco” și 2-0 la București. Ultimul succes al oltenilor în confruntările directe datează din octombrie 2018. FCSB CRAIOVA, meci contând pentru etapa a 2-a din PLAY OFF LIGA 1, se joacă duminică, de la ora 20:30, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT.

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Derby afectat de coronavirus

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PLAY OFF LIGA 1. Derby-ul FCSB – CRAIOVA va fi fără spectatori. Organizatorii așteptau aproximativ 25.000 de oameni pe stadion, dintre care 1.000 de olteni. În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, LPF a decis ca meciurile din LIga 1 să se joafce fără spectatori. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, duminică, de la ora 20:30, FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Vintilă optimist, Papură circumspect

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PLAY OFF LIGA 1. „Cu Craiova e un joc foarte important pentru noi și ne dorim ca după cele 90 de minute să ne bucurăm alături de suporteri. E o victorie pe care ne-o dorim și care ne-ar aduce liniște. Ne dorim ca până la ora meciului să refacem jucătorii să fie în cele mai bune condiții de joc, fizice și mentale. Eu am mare încredere în ei. Sunt optimist și cu Dumnezeu înainte! Presiune este la orice joc. Noi ne dorim doar să câștigăm”, a spus Bogdan Vintilă. FCSB CRAIOVA, meci contând pentru etapa a 2-a din PLAY OFF LIGA 1, se joacă duminică, de la ora 20:30, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT.

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PLAY OFF LIGA 1. „Nu mai contează că noi am ieșit din Cupă, iar FCSB continuă. Nu ne ajută cu nimic să privim în urmă. Ce știu e că avem trei puncte înaintea lor și ei nu trec printr-o perioadă fastă. Nici eu n-am câștigat în Ghencea, ca jucător. E marele regret al carierei. Și acum rememorez faza în care, la 1-0 pentru noi, mingea mergea afară, iar Vasc l-a faultat în careu pe Ilie Dumitrescu și am fost egalați. Primim prea ușor goluri. Goluri previzibile, ce pot fi ușor evitate. Suntem responsabili cu toții, dar în primul rând eu”, a spus antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, înainte de FCSB CRAIOVA.

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PLAY OFF LIGA 1. Echipele probabile la meciul FCSB – CRAIOVA

FCSB : Vlad – Val. Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu, Olaru – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman. Antrenor: Vintilă.

CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Acka, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – A. Ivan, Nițu, Mihăilă. Antrenor: Papură.

FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PLAY OFF LIGA 1FCSB CRAIOVA, meci contând pentru etapa a 2-a din PLAY OFF LIGA 1, se joacă duminică, de la ora 20:30, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORTFCSB şi CRAIOVA se întâlnesc pe Arena Naţională, iar meciul FCSB – CRAIOVA se joacă fără spectatori! DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, duminică, de la ora 20:30, FCSB CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?