Cum să pariezi pe meciurile de fotbal din România

În România, meciurile de fotbal stârnesc foarte multă pasiune. De la realitățile locale, la cele naționale, acest sport a fost, dintotdeauna, preferatul românilor. În timpul comunismului, puteai să prevezi cu ușurință un rezultat sau altul, în condițiile în care totul era stabilit dinainte, astfel încât Steaua și Dinamo să fie mereu pe primele două locuri. În ultimii ani, însă, au fost doborâte foarte multe dintre clișeele și metehnele trecutului. Au apărut campioane noi (Oțelul Galați, Unirea Urziceni, CFR Cluj, Viitorul), multe dintre ele nefiind cotate cu vreo șansă la începutul competiției. Astăzi, rezultatele sunt din ce în ce mai greu de intuit.
Romania TV
09 mart. 2020, 08:45
Cum să pariezi pe meciurile de fotbal din România

Iată, în continuare, câteva sfaturi dacă te decizi să pariezi pe meciurile din România:

1. Atenție la “Granzi”

Sunt câteva echipe considerate mari în Liga 1, care, indiferent cât de jos sunt în clasament, pot câștiga chiar dacă au cotă mică. FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, chiar și Rapid – deși este momentan în Liga 2 – sunt cluburi cu tradiție. Ele dețin, de altfel, și cele mai mari cluburi de fani. În meciurile în care joacă pe teren propriu sunt susținute de galerii puternice, așa că, indiferent dacă se bat la titlu sau la retrogradare, astfel de echipe pot învinge cu ușurință. Ține cont de cele mai bune ponturi la pariuri! Astfel, ai toate șansele să câștigi fără să îți faci prea multe griji.

2. Cupa României, cupa surprizelor

Cupa României, competiția care reunește toate echipele din țară și se desfășoară pe stil eliminatoriu, este o sursă inepuizabilă de surprize. Aici, poți face bani frumoși pe cote mari. Mai ales în partea a doua a competiției, când intră în scenă și cele puternice. Atunci, meciurile devin dramatice. Nu de puține ori rezultatul este stabilit după executarea loviturilor de departajare.

În mod cert, o echipă care este în cursa pentru titlu nu va acorda prea multă atenție acestei competiții. De aceea, rezultatele pot fi imprevizibile. Studiază cu atenție fiecare situație și te poți alege cu o cotă uriașă.

3. Derby-urile locale

Acest tip de meciuri “gâdilă“, întotdeauna, orgoliile. Fie că vor să își arate supremația asupra orașului, fie a regiunii istorice, fiecare echipă este gata să dea totul pe teren. Rivalitatea geografică este o caracteristică a fotbalului autohton. De aceea, poți să cauți în aceste partide rezultate surpriză, care să îți aducă un venit destul de bun.

Iată, în continuare, câteva exemple de astfel de confruntări:

Derby-ul Banatului – La un meci UTA Arad – Politehnica Timișoara vor sări, mereu, “scântei”. Fiecare dintre cele două cluburi se consideră “Fruncea” Banatului și își asumă titlul de echipă fanion a regiunii.

Derby-ul Clujului – CFR Cluj – Universitatea Cluj este, de obicei, un meci special. Echipa studențească a fost decenii la rând în Liga 1, în timp ce feroviarii au promovat abia în 2004, dar a câștigat deja o mulțime de titluri de campioană.

Derby-urile Bucureștiului – Evident, Steaua (FCSB) – Dinamo este cel mai important meci din România. Rivalitatea dintre cele două echipe datează de pe timpul comunismului, când una dintre ele aparținea Armatei, iar cealaltă Miliției. Astăzi, deși cele două formații n-au mai făcut, de mulți ani, performanțe notabile, meciurile dintre cele două rămân la fel de încinse.

În concluzie, dacă înțelegi fotbalul românesc prin prisma orgoliilor, ai toate șansele să rămâi cu un bilet câștigător.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?