Alex Bodi, primele declaraţii după divorţul de Bianca Drăguşanu. A recunoscut că a bătut-o şi a înşelat-o: „Am fost provocat”

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să spună stop căsniciei lor, marţi, 10 martie, cei doi au semnat actele de divorţ. Afaceristul a făcut şi primele declaraţii vizavi de acestă situaţie şi spune că singura vinovată pentru eşecul mariajului este fosta lui soacră, mama Biancăi.
Romania TV
10 mart. 2020, 16:55
Alex Bodi, primele declaraţii  după divorţul de Bianca Drăguşanu. A recunoscut că a bătut-o şi a înşelat-o:

Referitor la 112 pot să spun că nu ea a sunat. Apelurile sunt făcute de mama ei, pentru că nu mă mai agrează. O mamă nu are voie să se amestece în felul acesta într-o relație. (…) Mama ei nici nu trebuia să existe între noi, chiar dacă eu i-am vorbit urât. Eu sunt om care își asumă orice. I-am cerut iertare Biancăi atunci când am greșit. Cel mai mult mă deranjează să fiu acuzat de niște lucruri pe care nu le fac.

Citeşte şi: Alex Bodi RUPE TĂCEREA! Totul despre divorţul de Bianca Drăguşanu

Acum 10 zile am fost la ea, la Călan, am vorbit cu ea și m-am jucat cu Sofia. Situația cu mama ei e și din vina mea, dar și din vina Biancăi pentru nu știe să spună stop. Nu aș vrea să o pun niciodată să aleagă între mine și mama ei.

Eu m-am certat telefonic cu Bianca de ziua ei. I-am luat un buchet de flori și am mers la ea. Madi a sunat la Poliție. Nu eram pus pe scandal. A zis că am făcut scandal până la 3 dimineața, dar eu am dovadă la ce oră am venit și am plecat.

Eu am avut treabă de dimineață și m-am întâlnit cu Bianca în parc, unde era cu fetița ei. Acolo era și mama ei și a început să îmi vorbească urât. Eu nu am treabă cu ea și nu știu de ce se amestecă. (…) O să o las pe Bianca să vină cu povestea ei, iar dacă eu consider că trebuie să mă apăr o să o fac, a declarat Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu, reacţie scandaloasă după ce a fost criticată. Cuvinte jignitoare folosite de vedetă: „Sunteţi atât de proaste!”

După ce în ultima perioadă au apărut multe zvonuri că afaceristul este agresiv cu vedeta, Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu.

Da, am avut o dată o altercație, pentru că am fost provocat. I-am zis să nu mă facă, pentru că nu vreau să-i fac rău. (…) Bianca nu m-a înșelat. A avut niște discuții în telefon, dar tot ea mi le-a arătat, pentru că a vrut să mă facă gelos. Într-adevăr m-a prins și ea cu niște cheștii. Da, i-am fost și infidel. Eu nu sunt omul care se leagă de tine fără motiv. Aș zice că o iubesc, pentru că nu poți să zici că au dispărut sentimentele.

Conflictele nu au apărut din cauza mea. I-am zis când am înșelat-o. A rămas lângă mine, pentru că știa că nu i-am greșit altfel, a mai declarat Alex Bodi.

Alex Bodi a certat-o chiar de ziua ei. „Merit să primesc ceea ce dau”

Bianca Drăguşanu a plâns în cadrul unei emisiuni, chiar de ziua sa. Blondina a mărturisit faptul că a avut o ceartă cu soţul său imediat după ce acesta a felicitat-o cu ocazia zilei de naştere.

Fosta prezentatoare a împlinit frumoasa vârsta de 38 de ani, ocazie cu care a fost invitată la emisiunea „Teo Show” de la KanalD. Bianca a povestit cum soţul său, Alex Bodi, a fost primul care a sunat-o la ora 12 noaptea, cu ocazia zilei sale de naştere. Însă, soţul fostei prezentatoare nu s-a putut abţine şi a certat-o pentru o poză „prea sexi” pe care blondina a postat-o pe contul personal de Instagram.

Mama Biancăi Drăguşanu a sunat la 112! Susţine că a fost agresată de Alex Bodi. Poliţia a intervenit DE URGENŢĂ

Primul telefon a fost de la soțul meu, la ora 12.00. problema este că după aceea m-a sunat și m-a ținut la telefon 45 de minute, l-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe instagram și care a considerat el că este prea vulgară.

Eu am considerat că nu este o poză care să îl deranjeze. Eu prin personalitatea mea şi firea mea sunt o femeie sexi, nu sunt o femei vulgară sau indecentă. De când sunt cu el am ţinut cont în toate postările mele. Se pare că nu a fost îndeajuns.” , a mărturisit Bianca.

Bianca a mărturisit faptul că se străduieşte să fie din nou bine, fericită pentru fetiţa sa.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!