Horoscop 20 decembrie 2020. Ziua în care multe adevăruri vor ieşi la iveală

Horoscop 20 decembrie 2020. Soarele si Mercur se intalnesc in ultimul grad din Sagetator aducand multa claritate si idei geniale. Este foarte probabil sa primesti un mesaj legat de ultimele luni in care Mercur a fost retrograd.
Alina Costache
20 dec. 2020, 00:02
Horoscop 20 decembrie 2020. Ziua în care multe adevăruri vor ieşi la iveală
Horoscop 20 decembrie 2020

Horoscop 20 decembrie 2020. Adevarul iese la iveala. Solstitiul este aproape, Jupiter si Saturn sunt pe punctul de a forma Steaua Craciunului. Spre seara Mercur intra in Capricorn si aduce alte surprize. Aici il asteapta Luna si Neptun care vor activa toate simturile. Nu uita nici de al saselea simt!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 20 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu lua nimic de bun azi, mai ales daca implica bani. Se prea poate ca cineva sa te abordeze cu propunere de afaceri care pare prea frumos sa fie adevarat. Nu te lasa prins in promisiuni de imbogatiri rapide. Orice aranjament care iti suna a fi prea perfect, de regula nu este asa. Ia orice informatie si analizeaz-o mai tarziu pe toate partile. Vei vedea si semne de intrebare la care e bine sa gasesti raspuns, apoi poti decide daca esti in fata unei oportunitati norocoase pentru tine sau nu.

Horoscop 20 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai grija sa nu iti iei prea multe in carca azi. Intentiile tale sunt foarte bune si motivatia pura dar chiar si tu esti limitat de faptul ca sunt doar 24 ore intr-o zi. Alege-ti angajamentele cu atentie azi ca sa te asiguri ca vei putea face ceea ce spui ca vrei sa faci, indiferent de domeniu. Vei fi mai eficient si vei avea mai multa satisfactie din a-ti dedica energia doar catorva cauze.

Horoscop 20 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Tu ai o minte brici si mereu absorbi cu usurinta informatiile lor. Ce este uimitor este cat de mult reusesti sa si retii. Astazi totusi chiar si creierul tau risca sa fie fortat mai mult decat e cazul. Evita sa il coplesesti cu tone de informatii ce te asteapta la munca. Iar acasa, da, sunt tone de carti si reviste pe care abia astepti sa le citesti dar ia-le pe rand si fa-o seara intr-un ritm relaxant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 20 decembrie 2020. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 20 DECEMBRIE 2020. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 20 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ingerii iubirii iti transmit ca ai nevoie sa te iubesti pe tine foarte mult pentru ca tu esti o creatie perfecta divina, zamislita de artistul divin care este Creatorul tau si care nu da gres niciodata. Nu a existat si nu va mai exista cineva ca tine vreodata in istoria omenirii. Iubeste-te asa cum ai vrea sa te iubeasca altii si astfel vei fi mana in mana cu energia iubirii.

Horoscop dragoste 20 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ingerii iubirii iti transmit ca cea mai mare responsabilitate a ta nu este actiunea, desi pare opusul a ce stiai. Cea mai mare responsabilitate a ta este ca mai intai sa iti imaginezi ce vrei in materie de dragoste, sa visezi ce vrei, sa simti bucuria implinirii a ceea ce vrei in toata fiinta ta. Si abia apoi poti trece sa faci actiunile concrete necesare pentru a-ti implini dorinta. Tu creezi din starea de bucurie si apoi iti mentii armonia vibrationala la acelasi nivel, iar Universul gaseste o cale sa iti aduca la implinire dorinta sau ceva mai bun.

Horoscop dragoste 20 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ingerii iubirii te incurajeaza sa faci in mod repetat si suficient de mult orice poti ca sa ajungi la acelasi nivel vibrational cu starea de bine, sa fii in aliniament cu Spiritul inalt, si abia apoi sa actionezi spre ce vrei in materie de amor. Ei te incurajeaza sa nu mai traiesti in emotia fricii si deci sa nu mai faci actiuni ce au la baza frica. Ei te sustin sa faci orice poti sa urci pe scara vibratiei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cum îți dai seama dacă hackerii ți-au intrat în telefon. Trei semne subtile care îți spun că dispozitivul tău e afectat
Capital.ro
Românii primesc banii înapoi. Guvernul a dat ordin. Premiera anunțată chiar acum în România
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
25.000 de lei de la stat GRATIS pentru români! Anunțul Guvernului
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Calendarul majorării și livrării pensiilor. Cine are prioritateCalendarul majorării pensiilor. Ce urmează pentru pensionari
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât de talentată este iubita lui David Popovici! Taisia face o artă din make-up și are înclinații spre domeniul sportului
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Iulie 2024, cea mai călduroasă lună înregistrată vreodată în China
MediaFlux
DECIZIE BOMBĂ pentru KAMALA HARRIS! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?