Româncă din Italia: „Nu plânge pentru mine România!!!! Eu te-am hrănit atunci când ţi-era foame… Mă urăşti?”

O româncă din Italia transmite un mesaj tăios României și susține că, atunci când va trece coronavirusul, va rămâne ura.
Romania TV
15 mart. 2020, 17:03
Româncă din Italia:

”Nu plânge pentru mine România!!!! Eu te-am hrănit atunci când ți-era foame… Mă urășți??? Eu am puterea să trec peste asta, zâmbesc amar și te compătimesc!!! Nu știu ce suflet aveți în voi să dați cu pietre în oamenii loviți de soartă sau aveți impresia că cei care sunt în străinătate au venit din prea multă bunăstare???!!! În final, ați arătat din ce sunteți făcuți. Aviz celor ce aruncă cu noroi în noi zilele acestea și să nu uitați că și noi suntem cetățeni Români!!!!! O să treacă și coronavirus dar celui de afară nu o să-i treacă niciodată ura, disprețul și mesajele citite de la cei din țară. Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine și de asta. Noi cei din afară am trecut prin multe……De 10 de ani mă trezesc dimineața cu regretul că nu sunt la mine acasă!!!! Un călduros salut tuturor Românilor!” a scris Elena, o româncă din Italia, pe Facebook. 

În Italia, în zonele cele mai afectate, pacienţii de peste 80 de ani nu mai sunt acceptaţi la terapie intensivă! 

Italia a înregistrat, în total, peste 21.000 de cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19, în timp ce Spania este a doua cea mai afectată ţară europeană, cu circa 8.000, iar Franţa a raportat, cumulat, aproximativ 100 de decese.

Italia a înregistrat, până duminică, peste 21.100 de cazuri de infectare şi 1.441 de decese. Din total, aproximativ 2.000 de oameni sunt vindecaţi. Numărul de îmbolnăviri în peninsulă a început să crească la 1 martie, dublându-se în două săptămâni.

De cealaltă parte, duminică, Spania – a doua cea mai afectată ţară din Europa – a înregistrat circa 7.800 de cazuri şi 292 de decese, potrivit televiziunii publice. Cea mai mare parte a cazurilor active au fost raportate în regiunile Madrid, Catalonia şi Ţara Bascilor.

Citeşte şi: Medicii italieni sunt puşi în situaţia de a alege pe cine să salveze

Madrid a înregistrat jumătate dintre decese, iar în regiune sunt peste 3.500 de cazuri. Castilla La-Mancha şi Valencia au peste 400 de cazuri.

La fel ca Italia, întreaga Spanie este plasată în carantină, după ce Guvernul a decretat stare de alertă pentru a încerca să oprească răspândirea coronavirusului. Peste 46 de milioane de spanioli nu au voie să iasă din case decât în cazuri excepţionale: achiziţionarea de alimente, produse farmaceutice şi de primă necesitate; asistenţă medicală şi deplasarea la locul de muncă.

Cu 12 decese şi 839 de cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, Franţa înregistrează acum 4.500 de cazuri confirmate şi 91 de decese. Peste 300 de pacienţi se află în stare gravă şi se află internaţi la reanimare. Mai mult de jumătate dintre ei au vârste de până în 60 de ani.

La nivel global, de la depistarea coronavirusului la finalul anului trecut în China, în lume au fost înregistrate în jur de 160.000 de cazuri de contaminare, jumătate fiind vindecate, şi peste 6.000 de decese.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Secretele unui somn eficient. Cum te pui pe picioare peste noapte
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Donald Trump anunţă întâlnirea cu premierul israelian Benjamin Netanyahu la Mar-a-Lago
MediaFlux
O ALTĂ DEMISIE în SUA! După BIDEN, a PLECAT și EA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!