Horoscop WEEKEND ISTORIC 20-22 martie 2020. Batranul Saturn, lordul karmei, intra in Varsator dupa 29 ani!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 20-22 martie 2020, un weekend nu doar special ci si istoric. In afara de faptul ca vineri 20 martie are loc echinoctiul de primavara iar Soarele intra in Berbec si incepe un nou an astrologic, in plus, Saturn, batrana planeta a karmei si responsabilitatii, considerat dur dar corect, ce raspunde de munca noastra bine facuta, intra in Varsator dupa 29 ani (a mai fost intre aici intre 1991-1994).
Romania TV
19 mart. 2020, 21:15
Horoscop WEEKEND ISTORIC 20-22 martie 2020. Batranul Saturn, lordul karmei, intra in Varsator dupa 29 ani!

Saturn a calatorit prin Capricorn din 20 decembrie 2017 iar acum, duminica 22 martie 2020, se muta in Varsator pentru cateva luni, suficient cat sa simtim aceasta energie. El va intra in iulie retrograd, va reajunge inapoi in Capricorn apoi va reintra oficial in Varsator in decembrie 2020 (o data cu Jupiter care tot atunci va schimba zodia tot in Varsator).

Saturn ramane in Varsator pana pe 7 martie 2023.

Saturn este considerata una din cele mai provocatoare si dure planete ale sistemului solar, dar exista o profunzime a lui Saturn pe care prea putini oameni o inteleg. Energia lui Saturn ne forteaza sa ne uitam la partea mai serioasa a vietii si sa ne asumam responsabilitatea pentru ea. El ne cere sa fim cu picioarele pe pamant si conectati la realitate ca sa ne asumam tot ce am facut, simtit si experimentat. Saturn vrea sa ne deschidem mintea si inima si sa stam cu demnitate fata in fata cu ce suntem, cu ce am creat – tot ce e bun, tot ce e rau, tot ce e urat, tot ce e frumos. Aceasta este puterea lui Saturn.

O data la 28-29 ani, Saturn revine in cate o zodie ceea ce se numeste reintoarcerea lui Saturn. Un om poate experimenta 2-3 asemenea reveniri Saturniene de-a lungul vietii sale. Un ciclu complet al lui Saturn prin cele 12 zodii dureaza acesti 28-29 ani. In astrologie se considera ca un om nu este maturizat pana cand Saturn nu revine in zodia in care era la momentul nasterii sale, deci pana la 28-29 ani. Acesti ani cu Saturn in Varsator vor fi importanti pentru cei care au avut pe Saturn in aceasta zodie la momentul nasterii, ei experimentand aproape 3 ani de reintoarcere saturniana.

Cei care vor avea intre anii 2020-2023 varstele cuprinse intre 27-30, 57-60 sau 87-90 vor avea parte, asadar, de revenirea lui Saturn in Varsator in viata lor.

Saturn este Lordul Karmei. El aduce mari lectii si cresteri si ne ghideaza sa ne asumam responsabilitatea pentru vietile noastre in moduri noi de a trai. Ori de cate ori Saturn se muta intr-o zodie noua, el creaza o schimbare monumentala pe care cu totii o vom simti in varii intensitati.

Pentru ca Saturn petrece cam 2 ani si jumatate in fiecare zodie, energia sa se construieste incet dar sigur si nu vedem imediat efectele sale in viata noastra.

Cu Saturn in Capricorn, cu totii am muncit la lectiile noastre din ciclul personal karmic. Ia gandeste-te care sunt evenimentele semnificative ce au avut loc in preajma lui 2017. De regula Saturn aduce evenimente aproape repetitive ca stil sau care se construiesc unele din altele, tocmai ca sa trecem prin lectiile karmice si sa primim cadourile. Saturn este despre lectiile dure si cum depasim obstacolele ca sa gasim darurile puse pe cale tot de el.

El are o energie densa si grea si uneori ne poate face sa ne simtim tinuti pe loc si restrictionati in anumite zone ale vietii noastre. Este totodata planeta limitelor si blocajelor, deci daca te zbati sa stii care este calatoria lui Saturn pentru tine, poate ar fi bine sa vezi care sunt zonele vietii in care te-ai simtit blocat sau tinut inapoi. Saturn construieste ziduri pentru ca vrea sa ne dam seama daca suntem dispusi sa ne luptam si in ce directie avem determinarea sa avansam.

Iata mesajul acestui weekend de dragoste pentru fiecare zodie:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Succesul este deseori precedat de o perioada de intuneric, chiar de lipsa de speranta. Ceva poate ca s-a intamplat pe care ai dori sa corectezi. Nu fii prea aspru cu judecata ta. Cand poti crede ca totul este pierdut, briza Universului va sufla si te va seta pe directia spre succes. Esti in procesul de a realiza si implini ceva destul de impresionant. Astrele sunt aliniate ca sa iti intareasca determinarea ca sa vezi calea spre succes. Puterea si vointa va te vor ajuta sa castigi. Vei reusi sa dai la o parte ce s-a intamplat, facand pasi sa indrepti ce nu este bine acum.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Analizatul in exces a unor preocupari poate exagera unele ingrijorari sau chiar crea probleme acolo unde ele nici nu exista. Este bine sa eviti sa fii exagerat de tipicar si obsedat. Un plan sau o strategie la care lucrezi merge bine, chiar daca la prima vedere nu iti pare a fi asa. Da timp pentru incubare, lasa lucrurile sa creasca neperturbate. Astrele te vor imputernici ca totul sa mearga in favoarea ta. Inchide ochii si imagineaza-ti tipul de progres dupa care tanjesti. Nu este o fantezie. Este realitate. Planul tau implica efort sustinut pe o perioada de timp. Ai incredere in viziunea ta, arata bine.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poti fi prins intr-o situatie care iti creaza confuzie. Anumite sarcini trebuie sa fie facute, poate nu esti fericit cu ele si totusi nu exista cale sa le eviti. Sunt multe moduri de a explica de ce simti asa cum simti. Pana la urma totusi, este mai bine sa nu gandesti in exces. Vei gasi energia de a face totul pentru ca ea te va duce mai aproape de a atinge un obiectiv pe care ti-l doresti si care este in puterea ta. Astrele iti vor da energia de a te focusa eficient pe un proiect. Nu fii nervos. Nu fii anxios. Fii intelept, dedica-ti energia fara rezerve in aceasta directie si vei triumfa intr-un mod spectaculos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Care sunt cei mai sănătoși pești de mâncat. Sunt de 10 ori mai ieftini ca somonul, plini de vitamine și se găsesc în toate supermarketurile
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! Obligaţie nouă în grădiniţe şi şcoli, din septembrie
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
BREAKING NEWS | Nicu Covaci a murit după o lună de internare. Spitalul județean Timișoara a făcut primele declarații
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nicu Covaci a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul trist a fost făcut de membrii trupei Phoenix
Capital.ro
Statul ia BANII românilor. Legea pe care oamenii nu o acceptă: Va fi total pe dos
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Televiziunea turcă întrerupe transmisia după înfrângerea sportivei Kayra Ozdemir la Jocurile Olimpice
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ face RECRUTĂRI! Cine sunt cei VIZAȚI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?