Agresorul lui Andrei Ivan, băiatul de 14 ani bătut în stradă la Mangalia, trimis în arest

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus vineri, 20 martie, trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a unui adolescent în vârstă de 15 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Romania TV
20 mart. 2020, 13:52
Agresorul lui Andrei Ivan, băiatul de 14 ani bătut în stradă la Mangalia, trimis în arest

Este vorba despre tânărul care a bătut pe stradă, la Mangalia, un minor de 13 ani, care a decedat ulterior.

Potrivitul comunicatului de presă transmis de procurori, minorul i-a aplicat mai multe lovituri unui adolescent în vârstă de 13, producându-i leziuni care i-au provocat decesul.

„S-a reţinut în sarcina inculpatului că, la data de 01.02.2020, orele 13.30, în timp ce se afla pe bd.1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unei stări tensionate preexistente, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I.A.C. de 13 ani, cu pumnii şi picioarele, producându-i leziuni care i-au provocat în final decesul, iar agresiunea a stârnit revolta persoanelor prezente, care au intervenit de îndată pentru prinderea autorului agresiunii, acordarea primului ajutor şi sesizarea organelor de poliţie”.

A murit Andrei Ivan, băiatul de 14 ani din Mangalia, bătut cu bestialitate pe stradă

Andrei Ivan, băiatul în vârstă de 14 ani, din Mangalia a murit joi. Acesta a fost bătut Daniel Marian S până când a întrat în moarte cerebrală. O cameră de supraveghere din zonă a surprins întreaga scenă.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum un minor de 15 ani l-a lovit de două ori cu pumnii în cap, iar copilul a căzut inconștient la pământ. Victima are 14 ani și se află în continuare la spital, în stare critică.

Tatăl lui Andrei, Petrişor Ivan, a povestit cum băiatul său i-a spus cu o seară înainte că este ameninţat. „Îl cunoşti?”, l-a întrebat. „Ştiu că este în clasa a IX-a la Liceul Economic”, i-a răspuns Andrei.

Andrei a fost bătut cu bestialitate în plină stradă, până a rămas fără suflare. Doi tineri i-au făcut acestuia masaj cardiac până la venirea echipajului SMURD. Andrei a fost dus iniţial la spitalul din Mangalia, iar apoi transferat la Constanţa. Acesta a stat în moarte cerebrală în tot acest timp, iar joi a decedat.

Suspectul fusese inţial plasat în arest la domiciliu, dar acesta a continuat să fie arogant pe reţelele sociale, fapt ce a dus la concluzia că nu are remuşcări pentru fapta sa, astfel că pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe durata de 30 de zile.

Agresorul este arestat. În perioada în care era în arest la domiciliu, Daniel posta mesaje pe reţelele sociale: „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei. Va pwp pe toţi”, a scris agresorul pe pagina de Facebook.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Rareș Bogdan răspunde acuzațiilor lui Mircea Geoană privind prezența lui Nicolae Ciucă la summitul NATO
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!