ROMANII AU TALENT 27 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Un nou Golden Buzz!

ROMANII AU TALENT 27 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: De la 20:30, nu ratați pe PRO TV, o nouă ediție Românii au talent, care va stârni reacții puternice și diverse, va aduce tehnici impecabile de magie și se va apropia de perfecțiune cu un nou golden buzz!
Filip Stan
27 mart. 2020, 12:07
ROMANII AU TALENT 27 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Un nou Golden Buzz!

ROMANII AU TALENT 27 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: De la ora 20:30, etapa preselecțiilor continuă la Românii au Talent, iar concurenții vor să demonstreze că munca și dăruirea lor merită să fie văzută și aplaudată. Și în cea de-a opta ediție, seara va fi de #un10perfect: de la voci neașteptate, la melodii cu un puternic impact emoțional, de la copii de 9 ani pasionați de haltere la mașini revoluționare, fiecare moment va fi de neuitat!

ROMANII AU TALENT 27 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV:

UPDATE: Momentul care a însuflețit o Românie întreagă. Doi dansatori au luat Golden Buzz. Au dansat incredibil. Telespectatorii au rămas mască.

 

UPDATE: Moment fierbinte cu o șefă și un subaltern. Florin Călinescu: „Ce erai? Contabil, juridic, resurse umane?” „Ea era șefa mea care venea să-mi verifice socoteala”. „Puneți ceva pe voi, că acuș’ tre să fiți la filmări”. „Vă dau DA, pentru că știu c-o să luați NU”.

UPDATE: Daniela Pleșca, Republica Moldova. „De mică am visat s-ajung aici”. tata face un sacrificiu foarte mare. Și pentru asta îl reespect foarte mult. L-am strâns de picior și nu-i dădeam voie să plece din casă. „Părinții mei” Florin Călinescu își înghițea lacrimile. 4 de DA pentru fetița al cărei tată a plecat în străinătate ca s-o crească.

UPDATE: O fetiță de nouă ani i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent cu talentul ei. Iată momentul acesteia. Amalia Călin este fetița care i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent. La 9 ani, aceasta poate ridica greutăți duble față de greutatea sa.

„Am început să fac sportul ăsta din plictiseală. Am încercat baletul și înotul, dar nu-mi place nici contactul cu apa și nici să fiu prea grațioasă. Mama, când a auzit că ridic greutăți, m-a lăsat aici. Visul meu e s-o ajung pe Loredana Toma, campioană națională”, a spus Amalia Călin.

Întrebată de Andra câte kilograme are și dacă nu se expune ridicând asemenea greutăți, Amalia i-a răspuns: „Am 25 de kg și pot să fac genuflexiuni cu 45″.

Amalia Călin a obținut patru de DA și toate aplauzele spectatorilor.

UPDATE: Cum sună Holograf pe patru voci. Telespectatoare: „Mi s-a făcut pielea găină”. Privirea aia, de telenovelă, când v-ați luat în brațe și… Andra… veniți încoace”. Andi: DA. Mihai Petre: „Mi s-a părut artificial”. NU. Florin Călinescu: Total de acord cu Mihai Petre: DA.

UPDATE: Olimpia Carauleanu, 12 ani, balerină. După un spectacol de extremă violență, un moment de extremă delicatețe. „În mintea mea e numai balet”. Telespectatorii sunt în extaz: „O minunăție de fată”. Andra: „Generația voastră a ridicat ștacheta”. Andi Moisescu: „Cred că ești o mare balerină, deja”. Mihai Petre: „M-am transportat în lumea liniilor perfecte”. Patru de DA pentru balerina Olimpia Carauleanu.

UPDATE: Spectacol de violență extremă. Iorgu Agresoru: „În timp ce împărțeam durere în stânga și-n dreapta, părinții mei se bucurau”. Florin Călinescu către Andra: „Ești măritată cu păpădia aia de bărbat”. „Să-ți bagi picioarele în viitorul tău!”. Mihai Petre: „Nu sunt mare fan”. DA din partea lui Călinescu. E primul număr de wresling pe scena „Românii au talent”. Trei de DA pentru Iorgu.

UPDATE: Un toboșar mascat face furori la „Românii au talent”. „Fac asta de la 9 ani. Sunt director academic la Academia de Arte Plastice din Chișininău”. Patru de DA. Andi Moisescu: „Bun, bun de tot!”.

UPDATE: „Am încercat baletul, înotul, nu-mi place contactul cu apa și nici să fiu prea grațioasă. Mama, când a auzit că ridic greutăți, m-o lăsat aici. Visul meu e s-o ajung pe Loredana Toma, campioană națională”. Fetița care i-a uimit pe jurați ridicând greutăți enorme. Andra: „Câte kilograme ai?”, „Am 25 de kg și pot să fac genuflexiuni cu 45″. DA pe linie pentru fetița-halterofil.

UPDATE: Fake Elvis – un NU de la Florin Călinescu. Mihai Petre: E „NU” , îmi pare rău! Înainte de Elvis, un grup de copii l-au impresionat pe Florin Călinescu. O fetiță din grup l-a impresionat pe Florin Călinescu, care i-a spus că îi amintește de Mihaela Rădulescu atunci când era mică. Micuța i-a dat imediat replica: „Am văzut-o la Ferma Vedetelor!”

Copiii vor fi, din nou, în centrul atenției! O puștoaică de 9 ani va transmite un mesaj către colegul ei de școală: „Vezi că apar la TV! Toată lumea o să mă vadă și o să facă selfie cu mine” și apoi va îi va impresiona pe jurați cu pasiunea ei neașteptată, halterele: „am 25 kilograme și fac genoflexiuni cu 45kg”.

La doar 12 ani, o tânără balerină va atrage atenția încă de la urcarea pe scenă: „Ai o postură impecabilă”, va spune Mihai Petre. Ce va urma și ce o va face pe Andra să exclame: „Ați ridicat ștacheta. Vă bucurați de copilărie prin atâta muncă”, aflăm în această seară!

Emoția va atinge cele mai înalte cote la momentul pregătit în amintirea celei care acum „dansează printre îngeri”, Ema Neagu, concurentă în cel de-al nouălea sezon al emisiunii. Concurenta care va veni tocmai din Canada pentru a cânta o piesă special creată cu gândul la Ema îi va face pe jurați să-și amintească de performanța pe care au văzut-o în urmă cu un an: „Ne-am amintit cu drag și durere de prezența ei. Ești o apariție care a răspândit multă emoție”, va spune Florin Călinescu.

„Un nou tip de entertainment”, așa cum îl va defini Andi Moisescu, își va face loc pe scenă: un moment de wrestling, la capătul căruia concurenții îi vor face o propunere inedită Andrei: „Ai putea deveni prima femeie luptătoare de wrestling din România”. Cum va reacționa ea și cum va fi jurizat momentul, descoperim astăzi.

O nouă seară de vineri s-a încheiat, la finalul căreia concurenții au demonstrat că talentul, emoția și bucuria de a fi scenă sunt elementele care pot menține pozitivismul în jurul nostru.

Mihai Petre a apăsat butonul auriu pentru Sara Ardeleanu. „Sezonul acesta tu ești minunea mea!”, a exclamat juratul

Laudele juraților au fost și de această dată la cote înalte: ”Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ați creat-o”, ”Nu am nicio îndoială că ești talentat”, ”Pentru mine este un dar rar și neprețuit ce ai făcut tu”, fiind doar câteva dintre reacțiile acestora.

Sara Ardeleanu, fetița de 10 ani, născută pe 10 martie care și-a început momentul cu o poveste emoționantă: ”Mă uitam la Românii au talent și am văzut o balerină, am zis că vreau și eu”, a reușit să-l facă pe Mihai Petre să apese butonul auriu. Cu lacrimi în ochi și cu mândria că a putut să o vadă dansând, acesta a afirmat: ”Sezonul acestea tu ești minunea mea. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase momente de dans pe care le-am văzut vreodată” 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.3 puncte de rating și 43.9% share, cifre de peste 5 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.2 puncte de rating și 8.8% share.

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:10, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

Ansamblul folcloric ”Codrulețul”, Krzystof Maciej KaczkaC.S. ShinobiNicolai ElistratovSabin AfilipoaeiClaudiu MacarieCveti & JasiLaura MuruzucRevolution FamilyRadu MateucăDuo No GravityNatalia TatarintsevaTomer Dudai și Valentin Alexiu sunt cei care au obținut 3 sau 4 de DA și merg în următoarea etapă! 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
A avut un ciob de sticlă înfipt în ficat, timp de nouă ani. Cum a supraviețuit
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!