Gala de Operetă „De la Bucureşti la Viena”, din 15 noiembrie, a fost anulată din lipsă de fonduri

Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" a anulat Gala Internaţională de Operetă "De la Bucureşti la Viena", programată să se desfăşoare pe 15 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti, din cauza dificultăţilor financiare de ultim moment.
Romania TV
02 nov. 2012, 12:27
Gala de Operetă

Gala Internaţională de Operetă „De la Bucureşti la Viena” ar fi trebuit să se desfăşoare în cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!”.

Programul artistic al evenimentului va fi, în schimb, reluat într-o formă adaptată în cadrul Galei Internaţionale de Musical, care va avea loc la Teatrul Odeon, în deschiderea festivalului, pe 8 noiembrie, de la ora 19:00 , potrivit unui anunţ postat pe site-ul Teatrului Naţional de Operetă.

Acest eveniment va deveni Gala Internaţională de Musical şi Operetă, beneficiind şi de prezenţa soliştilor străini de operetă din Austria, Rusia, Ucraina şi Ungaria, se mai spune pe site-ul Operetei.

În aceste condiţii, spectatorii care şi-au achiziţionat deja bilete pentru Gala de la Sala Palatului pot merge la magazinul din care le-au achiziţionat sau la sediul central al Vandbilete.ro din strada Vasile Lascar, nr. 42 – 44 (program de luni până vineri, între orele 10:00-19:00) pentru a le returna şi a primi contravaloarea lor, sau pentru a le schimba cu bilete pentru alte evenimente din cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!”.

Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă” se va desfăşura anul acesta în perioada 8 – 18 noiembrie şi va include concerte ale artiştilor Dulce Pontes şi The Tiger Lillies.

Cele 11 zile de festival readuc publicului bucureştean întâlnirile cu gale de operetă sau musical, concerte de fado (Dulce Pontes) şi cabaret berlinez (The Tiger Lillies), doine şi muzici străvechi balcanice şi persane (Grigore Leşe şi invitaţii săi), ragtime (Old Fish Jazz Band), a capella (Muttis Kinder), muzică religioasă (Corul Teatrului Naţional de Operetă), dar şi repertoriu clasic (Bester Quartet) – în forma sa pură sau în cea eterogenă, împrumutând influenţe din genuri moderne.

Pentru melomanii pasionaţi de operetă şi musical, ediţia din 2012 reuneşte evenimente ale unora dintre cele mai prestigioase instituţii de gen din estul Europei: Teatrul de Comedie Muzicală din Sankt Petersburg (Rusia), Teatrul de Operetă şi Musical din Budapesta (Ungaria), Teatrul Naţional Academic de Operetă din Kiev (Ucraina) şi Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” – organizator al festivalului. Acestora li se adaugă spectacole susţinute de importante teatre din ţară, cum ar fi Teatrul Naţional Timişoara, Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” (Iaşi), Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” (Constanţa), dar şi Teatrul de Păpuşi din Armenia, prezent în festival cu un spectacol pentru copii.

Linia evenimentelor muzicale continuă cu trofeul „Ion Dacian”, o competiţie aflată la cea de-a patra ediţie şi, în premieră, anul acesta cu versiunea dedicată copiilor, gala „Ion Dacian” Junior.

Festivalul include şi „Serile tradiţionale” dedicate, pe rând, Portugaliei, Rusiei, Ucrainei, Ungariei şi Germaniei.

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce au pățit două turiste în Munții Făgăraș. Au mers cu cortul și au trăit un adevărat șoc: ”Un fel de tentativă de omor”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?