PRIMELE IMAGINI de la conflictul dintre fiul deputatului Pâslaru şi o consilieră ANI

Primele imagini de la conflictul ce a avut loc pe holul Tribunalului Galaţi între fiul unui deputat PSD şi o consilieră ANI au fost difizate vineri de România TV. Fiul deputatului Florin Pâslaru este acuzat că a agresat fizic o consilieră ANI, care voia să conteste candidatura deputatului. Alexandru Pâslaru spune însă că el a fost cel agresat. Inspectorul ANI Elena Lazăr şi Elenina Nicuţ, avocată în Baroul Argeş, au depus plângeri la IPJ Galaţi împotriva fiului parlamentarului.
Romania TV
02 nov. 2012, 13:00
PRIMELE IMAGINI de la conflictul dintre fiul deputatului Pâslaru şi o consilieră ANI

„S-a asezat la un moment dat asa pe vine şi cu mâinile în cap. Am avut impresia că a vrut să şteargă telefonul, dar nu făcut acest lucru. (…) Şi i-am spus să arate telefonul, că nu are voie să ne filmeze. În încercarea probabil de a scăpa de acolo, că eram mulţi adunaţi ne-am mai împins pe acolo”, a declarat avocata Domnica Toader.

Fiul depututului însă susţine că, de fapt, el este victima.

„Ieşind din sala de judecată unde s-a judecat cazul tatălui meu, am fost la arhivă împreună cu avocatul pentru a lua hotărârea definitivă. Acea doamnă care era consiliera ANI, împreună cu o altă doamnă mai în vârstă, blondă,m despre care am aflat ulterior că este soţia domnului Toader au venit după mine, m-au bruscat, au vrut să-mi ia telefonul sub pretextul că le-am înegistrat. În momentul în care am încercat să trec printre dânsele atunci s-au agăţat de mine şi mi-au rupt hainele. Mă voi consulta cu avocatul şi voi vedea dacă voi depune plângere. Aş vrea să nu depun plângere pentru că eu consider că ar fi un incident”, a precizat laRomânia TV, fiul deputatului PSD.

Declaraţiile lui Alexandru Pâslaru sunt susţinute şi de către tatăl său.

„Cine a spus că a agresat-o, pentru că problema e invers. O doamnă despre care înţeleg că e soţia domnului Toader l-a agresat pe avocatul meu şi pe băiatul meu trăgând de ei. I-a rupt haina băuiatului, iar el n-a reacţionat în niciun fel”, a susţinut la România TV deputatul Florin Pâslaru.

Angajata ANI a mers la Galaţi pentru a depune o contestaţie pentru a le aduce la cunoştinţă celor de la BEJ faptul că Florin Pâslaru nu ar mai avea dreptul să candideze la alegerile parlamentare. Potrivit România TV, în momentul în care a încercat să depună contestaţia, femeia susţine că a fost întâmpinată de fiul deputatului care a agresat-o fizic. Martori ai incidentului susţin că fiul deputatului a împins-o şi a lovit-o pe angajata ANI.

În 7 noiembrie 2011, ANI a constatat faptul că Florin Costin Pâslaru, deputat în Parlamentul României, a propus angajarea şi a avizat contractul individual de muncă privind angajarea fiului său, Florin Alexandru Ioan Pâslaru, începând cu anul 2009 – prezent, în cadrul Biroului Parlamentar – Circumscripţia electorală nr. 18 Galaţi, încălcând, astfel, prevederile Legii 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei. Beneficiul patrimonial obţinut, începând cu anul 2009 – prezent, de către fiul lui Florin Costin Pâslaru a fost de 21.662 Lei (aproximativ 5.158 de euro).

ANI a dispus şi sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu privire la posibila săvârşire de către Florin Costin Pâslaru a infracţiunii de conflict de interese.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a cerut în mai multe rânduri Parlamentului revocarea din funcţie a lui Pâslaru, ca urmare a rămânerii irevocabile a deciziilor privind încălcarea legii de către acesta.

ANI a înaintat, în luna martie, Camerei Deputaţilor un raport potrivit căruia deputatul se află în stare de incompatibilitate, act necontestat de parlamentar, astfel că se impune eliberarea din funcţia publică deţinută. Agenţia preciza că raportul de evaluare emis de Agenţia Naţională de Integritate la data de 7 noiembrie 2011, prin care s-a constatat încălcarea de către Florin Costin Pâslaru, deputat PSD de Galaţi, a dispoziţiilor legale privind regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă, a rămas definitiv prin necontestare.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
„Circ mediatic”! Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Anamaria Prodan: Are de primit zeci de mii de lei
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Stațiunea care face furori. Este la un pas de Brașov și e de vis
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!