PROGNOZA METEO WEEKEND. Vreme frumoasă de Florii, ploile revin de săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest. Spre dimineață se va forma brumă, pe arii restrânse, în centrul țării.BUCUREȘTI Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 6...8 grade, mai coborâtă în zonapreorășenească spre 2 grade.
Romania TV
10 apr. 2020, 14:54
PROGNOZA METEO WEEKEND. Vreme frumoasă de Florii, ploile revin de săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO SAMBATA

ÎN ȚARĂ
Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Ziua cerul va fi variabil, cu unele înnorări înzonele de munte, dar numai cu totul izolat în Carpații Meridionali vor fi condiții să plouă slab, iar noaptea va deveni maimult senin în cea mai mare parte a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.Temperaturile maxime mai scăzute decât în ziua precedentă, îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice, se vorîncadra, în general, între 14 și 21 de grade, iar cele minime între -3 și 8 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei pânăspre -6 grade. Pe arii restrânse în nord și în centru, precum și în zonele depresionare se va forma brumă.

BUCUREȘTI
Valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă, dar se vor situa în limite normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimăde 7…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 3 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA

ÎN ȚARĂ
Vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului înregiunile vestice, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificăriîn regiunile estice, sud-estice și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade,cu valori mai scăzute pe litoral, iar cele minime, în general, între -1 și 9 grade. În depresiunile intramontane, pe ariirestrânse se va forma brumă, iar în sud-estul teritoriului vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI

Vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade, mai scăzută înzona preorășenească spre 3 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

IN TARA
Vremea va continua să se încălzească în majoritatea zonelor țării. Cerul, variabil, se va înnora treptat începând din nord-vest. Îndeosebi noaptea, în regiunile nord-vestice, vestice și nordice, local vor fi ploi ce vor avea și caracter deaversă, posibil însoțite de descărcări electrice. În nordul Carpaților Orientali, la altitudini mari, vor fi precipitații subformă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar și în estul,sud-estul și în vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10…11 grade pe litoral și 24 de grade înCâmpia de Vest, iar cele minime, în general, între 3 și 10 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, vor fi condiții deceață în sud-estul țării.

BUCUREȘTI Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, cu temperatura maximă de 20…21 de gradeși minima de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MARTI

ÎN ȚARĂ
Vremea se va răci accentuat în vestul, centrul și nordul țării unde, mai ales ziua, cerul va fi mai mult noros și pe ariiextinse vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. În restul teritoriului, valoriletermice diurne se vor menține ușor peste cele specifice perioadei, înnorările se vor accentua treptat și, îndeosebi seara și noaptea, vor fi averse și descărcări electrice. Izolat vor fi posibile cantități de apă mai însemnate și condiții degrindină sau măzăriche. În zona montană vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va aveaintensificări în toată țara, dar cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade înMaramureș și nordul Transilvaniei și 23 de grade în Muntenia, iar cele minime, mai scăzute decât în noapteaprecedentă, se vor încadra între -4 și 5 grade.

BUCUREȘTI
Valorile termice diurne se vor menține ușor peste cele normale pentru mijlocul lunii aprilie, astfel încât temperaturamaximă va fi de 20…22 de grade. Cerul, variabil, se va înnora treptat din orele amiezii și îndeosebi noaptea vor fiaverse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări.Temperatura minimă, mai scăzută decât în noaptea precedentă, va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII MIERCURI pana SAMBATA

ÎN ȚARĂ
La începutul intervalului, vremea se va răci și în regiunile sudice și sud-estice, apoi valorile termice vor fi în creștere întoate zonele țării. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată doar la începutul intervalului, în sudul și estulteritoriului.

BUCUREȘTI
În prima zi a intervalului vremea se va răci și vor mai fi condiții de ploaie. Apoi, valorile termice vor fi în creștere, darprobabilitatea de ploaie va fi redusă.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!