Problemele în traficul din Capitală. Mai multe autobuze și tramvaie au rămas blocate

Stratul de zăpadă s-a așezat considerabil pe carosabilul din Capitală, iar traficul a fost îngreunat în mai multe zone. Mai multe linii de tramvai au fost blocate după ce un utilaj de deszăpezire s-a defectat chiar pe linia de tramvai.
Alina Costache
11 ian. 2021, 10:23
Problemele în traficul din Capitală. Mai multe autobuze și tramvaie au rămas blocate

Problemele în traficul din Capitală. Mai multe linii de tramvaie și autobuze au fost blocate în Capitală, fie din probleme tehnice, fie în urma problemelor apărute din cauza vremii.

Citește și: Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Este fostul șef al Poliției Locale

  • Linia 40 – blocată pe Calea Călărași, după stația Delea Veche, pe sensul spre Piața Sfânta Vineri. Cauza: defecțiune tramvai.
  • Linia R455 funcționează normal. Blocare și deviere: 07:55-09:05. Linia R455 – blocată în zona Șos. Fundeni/Str. Dobroești, pe ambele sensuri. Cauza: stâlp de înaltă tensiune căzut pe carosabil.
  • Liniile 14, 36, 46 și 55 funcționează normal. Blocare: 35 min. (08:30-09:05). Liniile 14, 36, 46 și 55 – blocate pe Șos. Pantelimon, în stația Bd. Chișinău. Cauza: utilaj de deszăpezire rămas defect pe linia de tramvai.
  • Linia 335 funcționează normal pe Str. Liviu Rebreanu. Blocare: 35 min. (08:30-09:05). Linia 335 – blocată pe Str. Liviu Rebreanu, până în stația Barajul Dunării, pe sensul spre Complex Comercial Băneasa. Ceveniment de circulație terți.
  • Linia 73 funcționează normal pe Bd. Alexandru Obregia. Blocare: 05:30-07:00. Linia 73 – blocată de la ora 05:30 pe Bd. Alexandru Obregia, în stația Străduinței, pe sensul spre Piața Sudului. Cauza: defecțiune troleibuz, conform STB SA.

Problemele în traficul din Capitală. Nu mai puţin de 2.600 de operatori, 654 de utilaje și peste 24.000 de tone de material antiderapant sunt pregătite pentru deszăpezire, după ce meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori, care vizează și Bucureștiul.

Primăria Capitalei a anunţat prin intermediul unui comunicat că primarul general Nicuşor Dan a solicitat operatorilor de deszăpezire din toate sectoarele Capitalei să fie pregătiţi de intervenţie, astfel încât traficul rutier din Bucureşti să nu aibă de suferit.

 

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană confirmă discuția „tangențială” cu Nicolae Ciucă despre candidatură la summitul NATO
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!